Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיג'ו 3008 מעוניין בהחלפת רמקולים קדמיים מוקריים שמגיעים עם האוטו (3008 אקטיב). לא רוצה להוסיף מגבר. מה ממליצים? (מניסיון אם אפשר) כולל הערכת עלויות. תודה

פורסם (נערך)

ממליץ לך על הזוג קומפוננט האלו נשמעים מעולה ללא מגבר.

https://www.google.com/search?q=זוג+קומפוננט+HERTZ+K165&sourceid=chrome&ie=UTF-8

אני ממליץ לך גם להתקין רמקולים 6X9 על המגש האחורי 

אם אתה באמת רוצה להקפיץ את הרמה של המערכת כי יהיה חסר לך באס בסטאפ הזה

כאלו למשל 

https://www.google.com/search?q=זוג+רמקולים+לרכב+-+PIONEER+TS-A6967S+6%2F9&sourceid=chrome&ie=UTF-8

עריכה אחרונה על ידי AUDIO KING
פורסם
בתאריך 31.12.2023 בשעה 10:40, liorktl כתב:

פיג'ו 3008 מעוניין בהחלפת רמקולים קדמיים מוקריים שמגיעים עם האוטו (3008 אקטיב). לא רוצה להוסיף מגבר. מה ממליצים? (מניסיון אם אפשר) כולל הערכת עלויות. תודה

יש רמקולים תואמי מקור של חברת פוקל

שקע תקע בלי קומבינות שמותאמים לרדיו המקורי. עולים יותר יקר מהאונברסלים 

דוקטור קארלד-מתקין מערכות שמע ומסכים לרכב (גילוי נאות ! )

פורסם

באופן כללי, בהחלפת רמקולים, ללא הוספת מגבר (והחלפת מכשיר, או הוספת פרוססור - מנהל עבודה של תחומי התדרים - "אקולייזר"), לא תיהיה שינוי משמעותי, גם באיכות ובטח שלא בעוצמה, אלא שינוי די קטן לדעתי.  ולא תמיד שווה השקעה גדולה. כי המכשיר כמו כל מכשיר ברכב מוציא בערך כ 15 וואט לכל רמקול, אז גם אם תביא רמקול חזק יותר זה לא יעזור, וגם במכשירים המותקנים ברכבים, גם בחדשים ביותר, ברובם - אין השקעה על איכות שמע, אלה בדר"כ מכשירים סיניים פשוטים. אבל בכל זאת, אם אתה מתעקש להחליף אני הייתי רוכש רמקולים משומשים של רכב אחר באותה מידה לרכב שלך, שמגיעים עם "הקופסא" שלהם, שנשמעת הרבה יותר טוב מרמקול "ערום". יש כאלו לרוב באי ביי, ובמחירים לא יקרים כמו של "בוז", הרמן קרדון, ואם יש לך קצת יותר כסף ורצון להשקיע - של B&O  נמצאים בעיקר ברכבי אודי. ואם זה לא בשבילך, אז תקנה "הגבהות" בכמה עשרות שקלים, ולך על "פוקל", או AUDISON שנותנים תמורה טובה לכסף גם בסדרות יחסית לא יקרות. ב"אלכסנדר מערכות " יש מחירים טובים. וכמובן יש מתקין מספר 1 בארץ (בעבודה, ובמחיר שלה...) יוסי מ"עלית קאר אודיו". הייתי ממליץ לך לרכוש אפ' מגבר מיד 2 באיזור ה400/500 שקל או מגבר בסיסי חדש של רוקפורד, ולקבל חוויה גדולה בהרבה, לא של אודיופיל, אבל תמורה טובה לצרכים שלך. 

פורסם

לרכב הזה לא כל רמקול 6.5 יכנס - זה גם מאוד תלוי בגודל המגנט. 

יש לי C5 איירקרוס שהיא האחות של ה3008 ובקושי בקושי הצלחנו לדחוס לשם סט של סוני ES - ולא מדובר ברמקול 6.5 גדול ממדים - בכלל לא. 

אחזק את ההמלצה על הפוקל IS250 PSA - זה באמת פלאג אנד פליי וסה"כ מבוסס סדרת פוליגלס ממה שאני יודע - זה מה שמגיע בד"כ בדגמי הGT של ה3008. 

אני חושב, לא בטוח - שראיתי גם סט תואם מקור מסדרת הFLAX של פוקל או שלפחות משהו שיתאים. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפני 8 שעות, lanosforce כתב:

לרכב הזה לא כל רמקול 6.5 יכנס - זה גם מאוד תלוי בגודל המגנט. 

יש לי C5 איירקרוס שהיא האחות של ה3008 ובקושי בקושי הצלחנו לדחוס לשם סט של סוני ES - ולא מדובר ברמקול 6.5 גדול ממדים - בכלל לא. 

אחזק את ההמלצה על הפוקל IS250 PSA - זה באמת פלאג אנד פליי וסה"כ מבוסס סדרת פוליגלס ממה שאני יודע - זה מה שמגיע בד"כ בדגמי הGT של ה3008. 

אני חושב, לא בטוח - שראיתי גם סט תואם מקור מסדרת הFLAX של פוקל או שלפחות משהו שיתאים. 

נכון העומק של המגנט שאפשר להכניס של קטן

יש שני אופציות

אם הרמקולים הקיימים הם בווליום גבוה עדין נשמעים טוב מאוד ורק חסר להם עוד כוח > אז מוסיפים מגבר משולב dsp שקע תקע לאותו רכב ללא חיתוך צמות!!

אם הרמקולים כבר נשמעים לא טוב > אז להחליף רמקולים ולשמוע. ואם תרצה יותר תוכל להוסיף את המגבר בשביל לנצל את מלוא ההספק שאפשר להוציא מהרמקולים החדשים

דוקטור קארלד-מתקין מערכות שמע ומסכים לרכב (גילוי נאות ! )

• תוכן חדש...