Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הורדת רכב מהכביש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי ה406 SV הנאמנה שלי סיימה את דרכה 😢

הטסט כבר לא בתוקף, יש נזילה של נוזל קירור, הגיר חייב שיפוץ(עוד נוסע.. אבל מחליק, בועט ונכנס למצב צליעה על בסיס יומי) ועוד שלל בעיות קטנות..

גם רק לפני שבוע וחצי מישהו השאיר לי מעיכה יפה על דלת הנהג והחלון יורד רק חצי 😞

לדעתי הדבר היחידי שיש לי לעשות איתה זה למכור לפירוק לתרומרת איברים, אולי היא תעזור ל406 אחרת להמשיך את חייה(או משהו אחר עם חלקים תואמים)

אני יודע שצריך לקבוע תור למשרד הרישוי ולהגיע פיזית, אחרי זה לפרק את הלוחיות רישוי ולמצוא מי שיקנה ויקח

רצוי להחתים את מי שקונה על איזה מסמך שרכב X עם שלדה Y נמכר בתאריך Z לכך וכך?

כמה לדעתכם אני יכול לקבל? המנוע עשה רק 180 אלף ולדעתי במצב טוב, אין שום נורות ורצועת תזמון בת שנתיים וקצת

יש גם 4 חלונות חשמל - המנגון שווה כסף, לא?

כסאות גם חשמליים אבל לא יודע אם יש להם שוק

מה עם החישוקים, זה הסגסוגת, לא הברזל הפשוט, שווים משהו?

אם יש למישהו רעיון מה עוד אפשר לעשות עם הרכב אני פתוח להצעות

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אתה באמת רוצה להרוויח ממנה כסף כלשהו, זה רק לפרק אותה בעצמך ולמכור חלקים לאט לאט. השאלה אם יש לך ידע, זמן ומקום שלא יטריד את השכנים שייראו את הרכב שלך כגרוטאה מטרידה.הפירוקיות וה- "קונה רכבים לפירוק" יציעו לך סכומים מגוחכים ששווים אולי למיכל דלק לא מלא ברכב.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

היכן חונה הרכב? אם ברחוב העיריה עלולה לכבד אותך בדרישת פינוי הגרוטה, אולי בליווי קנס. אם בחניה משותפת של בניין צפה להתייחסות של השכנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 שעות, sperial כתב:

היכן חונה הרכב? אם ברחוב העיריה עלולה לכבד אותך בדרישת פינוי הגרוטה, אולי בליווי קנס. אם בחניה משותפת של בניין צפה להתייחסות של השכנים.

מכיר את העניין, הוא במקום בסדר לבנתיים, אבל לא יוכל להשאר שם לנצח

לפני 3 שעות, Pavlik כתב:

אם אתה באמת רוצה להרוויח ממנה כסף כלשהו, זה רק לפרק אותה בעצמך ולמכור חלקים לאט לאט. השאלה אם יש לך ידע, זמן ומקום שלא יטריד את השכנים שייראו את הרכב שלך כגרוטאה מטרידה.הפירוקיות וה- "קונה רכבים לפירוק" יציעו לך סכומים מגוחכים ששווים אולי למיכל דלק לא מלא ברכב.

אם היה לי כוח וזמן להתעסק עם מכירה של חלקים בודדים הייתי מתעסק בלתקן אותה חחח

אולי מיכל דלק לא מלא??? כאילו 300 שקל? רק הברזל שווה יותר, לא? חשבתי שאפשר לקבל על זה באזור ה1500 שקל 😲

פורסם (נערך)

מניסיון ,במכירה לברזל/מגרש פירוקים לא תקבל על הרכב בשלמותו יותר מ 1000₪, להערכתי תקבל בין 500-1000

עריכה אחרונה על ידי Camaro 92
  • תוכן חדש...