Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לזוג + 1, תקציב 50,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה וטובה ומוצלחת לקראת הרחבת המשפחה - וקניית עגלה, הגיע הזמן לקנות רכב בגודל מלא - ואשמח לעזרתכם...

- מחפשים רכב בתקציב של עד 50,000 (נטו, ללא תקציב ביטוח, יישור קו וכו')

- מבחינת דרישות - מחפשים רכב אוטומט בגודל של בינוני (בגודל של משפחתית עד BSUV)

- אנחנו לא נוסעים הרבה, אז יש פחות חישובת לצריכת דלק, עיקר הנסיעות יהיו בכבישים פקוקים או בטיולי סופ"ש

-חשוב לנו רכב בטיחותי, אמין, שנתון מתקדם, נשמח כמובן לג'יפון או לפחות להאטצ'בק - אבל לא עקרוני.

פורסם

אחרי סיבוב בקמה מגרשי ליסינג/טרייד אין - יצאנו יותר מבולבלים...

שוקלים להגדיל את התקציב ל-60,000 - 65,000 (למרות שמרגיש לנו קצת הרבה לרכב סופ"שים)

נשמח לשמוע את דעתכם/הצעות.

פורסם

מה ראיתם ומה אהבתם? מה בלבל אתכם?

B-SUV זו סופרמיני מוגבהת. עקרונית סופרמיני אמורה להספיק לצרכיכם עם ילד אחד, אבל בתנאי שתא המטען מספק. וכמובן לבדוק נוחות הגישה למושב האחורי, כי יש דגמים עם גג נמוך שפחות נוחים מבחינה זו.

חוץ מזה, צריך להשקיע בלימוד תורת מושבי הבטיחות. אני מתכנן רכישה כזו (לנכדה), קיבלתי השבוע הרצאה מהבן שלי ויצאתי מבולבל. אבל ברכישת הרכב שים לב להתאמה לקליטת מושב הבטיחות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ראינו מגוון דגמים - החל בסיאטל ארונה וכלה מיצובישי ASX, ובין לבין כמובן כל מיני פיג'ו 2008 ניסאן קשקאי והמקבילות מבית רנו.

מבחינת מקום בתא המטען - אנחנו מקוונים ל-350-400 ליטר שאמורים לספק את הצרכים שלנו.

חשבנו לקבוע את הרף העליון על 50,000 ולפחות שנתון 2016 - אבל שם נכנסו רק דגמים עם מנועים בעייתיים (רנו 1.2 או פיג'ו 1.2).

יתר הרכבים מצריכים ירידה בשנתון או עליה משמעותית בתקציב.

כיסא הבטיחות בהחלט מהווה שיקול - אך הוא יכנס למשוואה אחרי קניית הרכב...

פורסם (נערך)

תראה, לאחיינית שלי תינוקת בת שנה, מתניידת בארונה ולא שמעתי תלונות. גם לאשתי יש ארונה, כך שאני מכיר אותה, והיא נראית מתאימה לצורך. אבל נדמה לי שהמרווח בין המושב הקדמי לאחורי טיפה צפוף, אז צריך לבדוק האם מתאים לכם לפי כיוון המושבים שלכם ומידות מושב הבטיחות שתבחרו . עוד חיסרון של הארונה הוא תיבת ההילוכים הדו מצמדית שמצריכה התרגלות מסויימת אם אתם מגיעים מפלנטרית או רציפה. לא משהו בעייתי, אבל מצריך איזו תשומת לב.

אגב, ההורים המאושרים מובילים את התינוקת בקורולה 2019 וגם בקורולה 2005 ואין להם בעיית מקום.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

הארונה נמצאת מעט מעל לקצה העליון של התקציב - וגם אז כיוצאת ליסינג.

עריכה אחרונה על ידי ay115
פורסם

בדקתי היום קיה ספורטאז' - 2016 עם 100,000 ק"מ - מבוקש קצת מעל 60,000 ש"ח. מחכה לקבל העתק של פירוט הטיפולים.

הרכב אוכל שמן, כמה? לא יודע.

מתברר שקשה למצוא רכב בתקציב של 60,000.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חוזר אליכם לשמוע המלצות נוספות - (אחרי שפספסתי ASX שהייתה בול בתקציב...)

התקציב עומד על 65,000 - הדרישות לא ממש השתנו, בטיחותי, אמין, מרווח - זול לאחזקה....

פורסם

אם ה asx היתה לטעמכם... חפש אחת אחרת.

יש בקבוצת הפייסבוק של ה asx כמה למכירה, יש אפילו אחת עם 33 אלף ק"מ  2018

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...