Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחזיק סיאט ארונה בצבע כתום אשר נפגעה פה ושם מדלת  \ שיפשופי פגושים.

היכן ניתן לרכוש עט צבע לתיקונים קטנים של נקודות אשר נפגעו ?

רעיונות יתקבלו בברכה...

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

איביי. שים לב לקוד הצבע בהזמנת הרכב .

הזמנתי מאיביי צבעים למספר כלי רכב. שניים מהם עדיין בשרשור המסירה (אפור וירוק סוזוקי).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לי יש ההזמנה המקורית והוא רשום שם (מדבר על הסוזוקי, לא חיפשתי את זה של הארונה).

כעקרון יש באיזה שהוא מקום בתא המנוע - אולי אפילו על השפה הקדמית שלו - לוחית זיהוי של הרכב, בין השאר מופיע שם קוד הצבע. באיזה מקום ראיתי שבארונה יש לוחית על קורה B מימין, אבל זה כנראה תלוי מדינה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ויש מקום בארץ שניתן להגיע אליו והוא יכול להתאים לי לי הצבע שעל האוטו?

ברכב קצת ישן הצבע דוהה וצריך התאמה לצבע הקיים,

אני מאמין שיש כאלו בקבוקני לק' שניתן להתאים,מחפש באזור פ"ת.

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

עקרונית צבעים עושים זאת כל הזמן. מעשית זו בעיה, כי לא יכינו לך בקבוקון של 10 מ"ל, ואם כן המחיר יהיה לא סביר.

פורסם

תעשה בגוגל צמפיון מוטורס, כנס לאתר, הרכב שלי,תכניס מספר ותקבל פרטים יבשים כמו קוד צבע מנוע ועוד. אני קניתי בזמנו צבע מקורי לתיקון לאטקה מהחנות הזו:

https://www.ebay.com/str/matveh (באתר הרגיל שלהן לא שלחו לארץ בחנות שלו באי ביי כן) הגיעו שני בקבוקונים קטנים שאחד מהם צבע והשני לקה. הצבע היה בול.עשה את העבודה.

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

חוזר לשירשור הנ"ל , ראיתי בשירשור אחר קישור לספק ישראלי אשר מתאים בקבוקון על פי מספר רישוי ושילדה , יש למישהו קישור רלוונטי ?

תודה מראש !

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...