Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 2010 - אין שמן מנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מאזדה 3  שנת 2010  עם 250 אלף ק"מ  . עושה כל שבוע סביב 500 ק"מ נסיעות בין עירוני 

עשיתי טיפול לפני 7 אלף ק"מ  של שמן מנוע ופילטר וכל מה שהיה צריך .

אני בודק את מפלס השמן במנוע והוא נמצא מתחת נקודת המינימום .

מה אני צריך לעשות ? על מנת שיהיה כל הזמן שמן ונשמור על הרכב בלי תקלות במנוע חשוב לציין שאני לא רואה נזילות או שמן בורח לנוזל הקירור .

פורסם

כי חבר טוב היה לו מאזדה 3 2008 והיה מוסיף שמן גם ואחרי תקופה הלך המנוע . איך אפשר להימנע ממצב כזה כי אני לא במצב להחליף רכב 

פורסם

אם לא נוזל תחת הרכב, השמן עובר למערכת הקירור וחלקו נשרף במנוע, בדוק אם אין עשן כחלחל בזמן שאתה מאיץ.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

אין נזילות ברכב גם לא עובר למיכל הקירור . בינתיים מוסיף שמן ומקווה לטוב .כשאני עוצר ברמזור עם D , מרגיש שהמנוע רועד שונה  מ N .

האם זה מרמז למשהו ?

פורסם

רעידות במאזדה לרוב מעיד על תושבות מנוע. יש 3, ניתן לבדוק את מצבן ואם מפריע לך תחליף למקורי כי החלופי לא מחזיק הרבה זמן.

יכול להיות גם מצערת שזקוקה לניקוי. שווה לנקות בכל מקרה אם לא נוקה זמן ממושך. 

מנסיון עם מאזדות עם נסועה גבוהה משלך, אין צריכת שמן כלל. שווה לגשת למוסך לבדוק מה הסיבה. אם המנוע שחוק עקב סגנון נסיעה ואם לא הוחלף בזמן מסנן מקורי ושמן מתאים אולי זו הסיבה. 

אני לא יודע באיזה שמן אתה משתמש, אבל תנסה לעבור לקסטרול סינטטי מלא A5, אולי זה יעזור. מנסיון אישי זה בכל מקרה עוזר לצריכת הדלק והעלות שלו דיי דומה למוטורקראפט שמשתמשים במוסכים מורשי יבואן. 

פורסם

איך אני יכול לדעת שהמנוע שחוק והחיים שלו קצרים ?

אני עושה נסיעה בינעירונית וכמעט ולא עומד בפפקים  וכל פעם עושה שירות כל 10 אלף ק"מ מחליף שמן ופילטר גם ופילטר אוויר .

פורסם
בתאריך 11.12.2023 בשעה 18:55, zaf כתב:

בדוק אם אין עשן כחלחל בזמן שאתה מאיץ.

זה מעיד על שריפת שמן. טבעות בוכנה שחוקות. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תוכן חדש...