Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

האם יש עניין להחליף נוזל קירור כל תקופה?

הרכב חדש אצלי, ככה שאני לא יודע האם תמיד מולא לו נוזל או שהוחלף לו מידי פעם

ואם יש עניין להחליף האם לאיביזה הכי מומלץ זה הG12 או שיש נוזלים טובים יותר? ואיזה חברה מומלצת?

פורסם

זהו שאני לא יודע אם הוחלף ומתי, יש אופציה לבדוק (שינוי בצבע, בצמיגות)

ויש שוק ממש רחב של הG12 שזה המומלץ לפי היצרן איזה חברה מומלצת?

פורסם (נערך)

שמעתי על פטרסון זה חברה טובה? מתאים לרכב?

על המיכל עיבוי מופיע שצריך G12 זה מתאים?

נוזל קירור Prestone DexCool 50/50 4L אדום

עריכה אחרונה על ידי shlomiko
פורסם

למה לא להביא צילום של מה שכתוב מאחור כדי להיות יותר ברור? רועי נתן לך תשובה על המוצר שלהם שמתאים יותר. בתמונה שלך מופיע שמתאים לרכבי GM.

פורסם

צודק, אני אעלה תמונה של הצד השני.

שואל בכול אופן כדי להחכים אם זה גם מתאים, למה היה את הסוג שרועי המליץ בחנות והמוכר המליץ על השני

לא מקבל את דבריו של המוכר כהלכה למשה, אבל קניתי וכתוב 12 אצרף תמונה מאוחר יותר, תודה.

פורסם

לא יודע. אולי המוכר רצה לחסל סטוק כי אין דרישה גבוהה בארץ למוצר, אולי הוא מרוויח עליו יותר. גם לי ניסו פעם למכור נוזל שלא ביקשתי. ברוך הבא לשכונה.

פורסם

מקורי מומלץ יותר אבל אני גם שמתי פריסטון ברכב שלי ואני מרוצה סה"כ

תדע לך שפריסטון יהיה ירוק זוהר גם עוד 100 שנה עם כל התיסופים שלו, זה לא בהכרח מצביע על מצב הקירור והאיכות שלו, תחליף כל שנתיים כשזה מגיע לחברה הזאת

פורסם

רק שהפרסטון שהוא צריך הוא סגול שמתאים ל קבוצת vw.

הירוק הוא נוזל כללי.

עדיף להצמד להוראות היצרן למה צריך, התקן המתאים, גם אם הנוזל לא מקורי.

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם (נערך)

הצבע לא באמת משנה כל עוד עומד בתקן ואין ערבוב
אצלי בסיביק המקורי בכלל כחול

לא קיים דבר שנקרא צבע כללי לנוזל קירור, פשוט יותר הגיוני שתיתקל בירוק, אבל זה לא הופך את זה לנוזל כללי.

יש הרבה סוגים של קרר עם תקנים שונים וחותמות שונות מהרבה חברות, חשוב להיצמד או למקורי או לכל הפחות קרר העומד בתקן (לא מומלץ).

עריכה אחרונה על ידי CiUiK
  • תוכן חדש...