Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך נחש אותי נחש, או בקיצור איך התחדשתי ב-BMW M235i

Fraysa

פוסטים מומלצים

לפני 37 דקות, Supertigre כתב:

אני חושב שה- OEM של הדגם זה SACHS, שהם בערך 50% מזה המקורי. מקורי מחו"ל זה באזור ה- 210 אירו ליחידה. 

הכי טוב שמצאתי היה דרך baum-bmwshop24.de בכ-260 אירו ליחידה עם משלוח של 50 אירו. יש דרך להוציא את המק״ט המקביל ב-Sachs? מוזר לי שלא מייבאים את ה-OEM לארץ.

2016 BMW M235i.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 163
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

גם בתמונה האחרונה יש מתחזה, רק אומר

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מדויק, סטאס מטפל ב BMW, השותף שלו בסוזוקי בדגש גדול על הג׳ימיני .

ואכן המקום החדש נראה מדוגם ברמה גבוהה. 

מגיע לבחורים האלה , אחרי הרשלנות של עיריית תל אביב בעקבותיה נהרסו להם אוצרות יחודיים. 

• אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דבר ראשון שאני עושה בכל BMW זה בילשטיין B6. מעולה ליומיום וגם לנסיעות התגרזנות.

לגבי המד שמן הדיגיטלי, מידי פעם תשאיר אותו פתוח על המסך ותקבל אינדיקציה תוך כדי נסיעה. ככה לא תופתע.

עריכה אחרונה על ידי amosbmw
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 13 שעות, outnex כתב:

מוסך של גרמנייה ויפני מעניין.
ליטר ל9 אלף זה נורמלי?זוועה שאין מדיד, זה כל כך חשוב.
מה זה בלמים חורצו?חריטה לצלחות?

מיהרתי לכתוב את הפוסט והשתמשתי במינוח לא מדויק. הכוונה שהרפידות האחוריות שוייפו מעט בקצוות שלהן כדי להוריד את החיכוך עם ה״שפה״ שיש בקצה הצלחת.  

לפני 13 שעות, amosbmw כתב:

דבר ראשון שאני עושה בכל BMW זה בילשטיין B6. מעולה ליומיום וגם לנסיעות התגרזנות.

לגבי המד שמן הדיגיטלי, מידי פעם תשאיר אותו פתוח על המסך ותקבל אינדיקציה תוך כדי נסיעה. ככה לא תופתע.

לצערי זה לא עובד כך, זה לא מד דיגיטלי שמתעדכן בזמן אמת. כדי למדוד את מפלס השמן, צריך לעצור עצירה מלאה ולהמתין כדקה עד שהתהליך מסתיים. 

2016 BMW M235i.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מכיר את הוראות השימוש לגבי בדיקת מפלס השמן במנוחה. בכל מקרה גם בתנועה רגילה יש לפעמים עצירות של דקה.

ובפועל, אם אני עושה את זה מידי פעם, אני רואה שכ4500 ק"מ לאחר הטיפול חסר לי חצי ליטר. ואחרי 9000 ק"מ חסר ליטר שלם ואז מקבל את האזהרה להוסיף שמן במיידי. אחרי שזה הפתיע אותי פעם אחת, אני מוסיף חצי ליטר שמן אחרי 4500 ק"מ.

• אהבתי 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
בתאריך 5.11.2024 בשעה 10:32, Fraysa כתב:

ולסיום, תמונה מלפני חודשיים לאחר טיפול דיטיילינג חיצוני:

image.thumb.png.5105b4d9b3ce8d1a8a5744f1d220762d.png

כרגיל, מוזמנים לשאלות שאלות ולהביע את דעתכם.

עד לפעם הבאה,

Fraysa.

היי, איפה עשית את הטיפול דיטיילינג? מחפש מקום אמין פדנט ומקצועי, הוא עושה רק לבמוו או לכל רכב?

תודה מראש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

@דובצע רק בגלל שיש לי יכולת לראות תוכן ערוך - שלא תחשוב שאני לא מתחשב - אני פשוט לא מתחשב 

image.png.ec0663714f8c618bf8d60a3a350dc351.png

אמממ נופ. 

ולגבי הדיטיילינג - ראיתי את התמונה של הבימר ומה שעבר לי בראש זה שלוווווום ציפקההה!!! באה לכאן הרבה? 

אה... לא

• מצחיק 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

משעארף - רצית סמלון הפוך? קיבלת. 

אני, כותב בעיקר שטויות גם ככה אז אל תרגיש צורך להסביר את עצמך לגבי זה - הפסיכולוג שלנו יבין. 

Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 20.3.2025 בשעה 10:52, crazyj כתב:

היי, איפה עשית את הטיפול דיטיילינג? מחפש מקום אמין פדנט ומקצועי, הוא עושה רק לבמוו או לכל רכב?

תודה מראש.

Class A בפתח תקווה. היחידים שהמקום שלהם נראה כמו בית מרקחת. שרפתי הרבה כספים בחיים שלי על דברים כאלה, וזה המקום היחיד שאני סומך עליו שאקבל תוצאה טובה. המחיר לא זול, אבל לדעתי שווה כל שקל.

2016 BMW M235i.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מתלבט האם לקנות BMW 235i וקורא את השרשור הזה כאילו זה תורה מסיני. שרשור מהמעלה הראשונה!

• אהבתי 1

חולם על קרייזלרים יוקרתיות בנסיעה ברכבות😪

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...