Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנורת מנוע p0171,p0300 סוניק RS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב, 

היום בבוקר הנעתי את הרכב (סוניק דגם טורבו) ושמתי לב לנורת מנוע דולקת ללא התרעה על שום קוד במחשב הרכב. חיברתי ע"י OBD את התוכנה שאיתה אני מזהה תקלות דרך הטלפון שהוכיחה את עצמה לא רע בשנים האחרונות ChevroSys Pro והופיעו לי התקלות הבאות כמתואר בתמונה.

מישהו ראה/שמע/מכיר ויכול לתת לי כמה מילים מרגיעות במה מדובר. ברור לי שהפתרון האידיאלי הוא לגשת למוסך אך יש לי שבוע קצת צפוף עם כמה נסיעות קצרות ומחייבות 

תודה לכולם וימים שקטים.

נ.ב -מציין שהרכב נוסע כרגיל ללא כל שינוי.

Screenshot_2023-11-21-10-13-20-44_9688e58ec27d094b928a6195b3988b12.jpg

Screenshot_2023-11-21-10-09-04-20_9688e58ec27d094b928a6195b3988b12.jpg

פורסם

נשמע שיש לך בריחת ואקום, לכן אין בעירה טובה וגם יוצא שיש תערובת עניה. מספיק שתקח ספריי בלמים ותרסס באיזור הצינורות או סעפת יניקה ותגלה מאיפה הוא מושך 

פורסם

הזכרון שלי לא משהו, אבל די בטוח שקראתי את אותו המקרה פה בפורום עם רכב זהה,

אם אני זוכר נכון, מדובר על בעיה ידועה של מכסה שסתומים תקול, בצע חיפוש

כבר חתמתי...

פורסם
לפני 40 דקות, shlomi66 כתב:

יכול להיות שהכהל למצתים לא מתפקד ויש לך פיספוס ניצוץ

לא נשצע שזה המקרה

וזה כויל

פורסם (נערך)

תודה על המענה לכולם, 

אבדוק את הנושא ברגע שאגיע לרכב ואעדכן.

מפורומים בחול נאמר לי גם לבדוק את ה - Cainster Purge Valve (לא יודע את שמו בעברית) שכאמור החלפתי אותו בחליפי לפני יותר משנתיים וכרגע הוא החשוד המרכזי. בנוסף בנוגע לקוד תקלה של התערובת דלק - החלפתי תחנת דלק וסוג דלק ואני חושד גם בזה שתידלקתי דלק זבל, הרכב היה מתודלק 98 המון זמן (מנוהל בתוכנת מנוע) וירדתי חזרה ל 95. אנסה על זה להוסיף דלק מתחנת אחרת ולראות מה קורה.

אדאג לעדכן לגבי המכסה שסתומים

עריכה אחרונה על ידי Mr 44
פורסם
בתאריך 22.11.2023 בשעה 09:20, EliC25 כתב:

שסתום קאניסטר

עדכון קל - 

לא מצאתי בריחה ממכסה שסתומים, תדלקתי באותו היום של פתיחת השרשור 70 שקלים נוספים על הרבע מיכל שהיה לי באותה עת ואיפסתי את הקודי תקלה. מאז בוצעו מספר נסיעות חלקן ארוכות ולא נדלקה נורה שוב.

כנראה אחליף את השסתום קאניסטר באחד חליפי נוסף - אין לי בעיה לדאוג לו כל שנתיים הוא די זול בעיקר שהצפי הוא עוד שנה להחליף רכב.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...