Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת ניסאן Sentra SR שנת 2018

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

מה דעתכם על ניסאן סנטרה SR שנת 2018, 100 אלף ק"מ, יד ראשונה (השכרה) ?
האם יונדאי I25 עם אותם מאפיינים עדיפה?

עריכה אחרונה על ידי castingangel

רכב נוכחי: יונדאי I25 Inspire שנת 2012
רכבי עבר: רנו קליאו 1997, מאזדה 2 שנת 2011

פורסם

I25 קצת יותר סחיר.

הסנטרה מרגיש יותר אוטו וחזק יותר.

בשניהם מערכות בטיחות מתקדמות בהתקנה מקומית .

אם אלו 2 האפשרויות הייתי בוחר בסנטרה.

פורסם (נערך)

רכב סביר, מנוע אמין מאוד, גיר רציף יחסית סבבה באמינות . האוטו עצמו ממוצע מבחינת נוחות ואבזור, ויש לו מרווח פנים ותא מטען מכובדים. בסך הכל אחלה רכב אני הייתי מעדיף אותו על i25 . לגבי ההשכרה דווקא מזה הייתי מתרחק ומחפש אחת שמורה מיד פרטית 

עריכה אחרונה על ידי nissan1211
פורסם

שתיים מהפחות מומלצות. הסנטרה מאוד לא נוחה, יש לה מזגן מעולה, אבל כל נסיעה בה היא סיוט.

ה i25 היא מכוניות בסיסית מאוד. 

הייתי מעדיף לרדת בשנתון ולחפש קורולה / אלנטרה / קיה פורטה. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

למיטב ידיעתי הגיר הרציף בה לא שיא האמינות, יצא לי לנהוג באחת מהשכרה, הגיר חבט בי כמה פעמים.

יש גם פוסט של מישהו שפורום שקנה כזו ובסוף נפטר ממנה אאלט גם בגלל הגיר.

פורסם

לא, לא, לא

חבר שכר כזו וטען שזה האוטו הכי נורא שאי פעם נהג עליו ושהוא שתיין דלק. ממש שנא את הרכב וזה בנאדם שרכבים לא מעניינים אותו.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תודה על התגובות.
אכן ממה שחקרתי קצת און ליין, הסנטרה 2018 רועשת מאוד (גם הגיר, גם המנוע), המנוע 1800 גדול ושותה דלק, וגם אינה סחירה כ"כ (למרות שקיימת הרבה בציי רכב).
לא נהגתי עליה, אז אני לא יודע להגיד ממקור ראשון.

לגבי היונדאי, כיום יש לי I25 שנת 2012, שהוא ממש נוח וטוב ואין איתו שום בעיה האמת. אבל חשבתי להתקדם קצת לגרסאות יותר מודרניות.

מה אתם אומרים בין יונדאי I25 שנת 2019 לעומת יונדאי איוניק שנת 2019 ?

רכב נוכחי: יונדאי I25 Inspire שנת 2012
רכבי עבר: רנו קליאו 1997, מאזדה 2 שנת 2011

פורסם

הסנטרה רכב נחות מאוד.

על הנייר נראה מרשים: מנוע 1.8 ליטר, חימום למושבים ועוד כמה גימיקים.

הוא צר, רועש, לא נוח, ללא אפשרות תפעול ידני ל"הילוכים" בתיבה הרציפה והמראות הן מראות אמריקאיות נוראיות.

גם יונדאי i25 הוא רכב גרוע.

נסה לחפש קיה פורטה, עדיפה מהסנטרה וה- i25

פורסם
לפני 15 שעות, yoav911gt2 כתב:

למיטב ידיעתי הגיר הרציף בה לא שיא האמינות, יצא לי לנהוג באחת מהשכרה, הגיר חבט בי כמה פעמים.

יש גם פוסט של מישהו שפורום שקנה כזו ובסוף נפטר ממנה אאלט גם בגלל הגיר.

אני,

הייתה לי 2017. ב115,000 ק״מ הלך הגיר.

רכב מ ז ע ז ע בכל מאפיין. לא נוח, לא סוחב, לא אמין ופשוט לא. 

אולי הכן היחיד זה שהוא מרווח.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...