Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש לי פאג'רו 2003 שגומרת אותי בדלק עם 1:6 ועוד גם דיזל. חשבתי לעבור לרכב חסכוני יותר. אני חושב שאני יכול לחסוך לפחות 50% בחודש על הוצאות דלק.

אני לא הכי מבין ברכבים. מה שאני מחפש:

חשבתי להשקיע בסביבות ה 60K. כמובן שלא מחפש חדש מהניילון

חשוב לי שיהיה רכב חסכוני (1:12 זה הממוצע היום?) 

מחפש רכב אמין. רכב שלא נכנס הרבה למוסך (למשל רנו אמרו לי לא להתקרב) .

וכן חשבתי על רכב יותר איחודי כזה אם יש בתקציב שלי. למשל מאוד אהבתי את הג'יפ שהוא גבוה וגדול. 

מה דעתכם על איביזה 2018? לפי יצרן היא עושה 1:23. יכול להיות שבפועל זה 1:15 ?

או אשמח בכללי לשמוע על עוד הצעות

עריכה אחרונה על ידי darixtorento
פורסם

כדאי שתיתן עוד פרטים כדי שנוכל לעזור. כמה יסעו ברכב? עיקרי בבית? מה הנסועה השנתית הצפויה? מה זה "ייחודי" עבורך, ג'יפון? 

האיביזה זריזה ונעימה לנהיגה ו-1:23 היא עושה רק בירידה של הקסטל עם רוח גב.

אבל יש רכבים שמגיעים בקלות ל-1:18 וטוב מזה, קוראים להם היברידים. 60K זה קצת גבולי לפריוס או נירו הברידית טובה, אם תמתח ל-70 יותר טוב אבל מראש תפחית מהמחיר שמפרסמים, זה "שוק של קונים" כרגע. רכבים לא זזים. 

אגב ביחס לקינג כשתרצה למכור דבר איתי כי תהיה באותה בעיה, רכבים לא זזים וכולם בוכים על מחיר הסולר. אבל אני בקשר עם קבוצת ג'יפאים,  אולי מישהו ירצה.

אגב 1:6 בפג'ארו אם אתה בעיקר/רק בכביש או רק בנסיעות קצרות בעיר סביר  שמשהו לא תקין ברכב, אתה אמור לקבל 1:8 לפחות, בנהיגה מתונה גם יותר. א"א אתה גר בחיפה.  

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
לפני 22 דקות, Jack457 כתב:

כדאי שתיתן עוד פרטים כדי שנוכל לעזור. כמה יסעו ברכב? עיקרי בבית? מה הנסועה השנתית הצפויה? מה זה "ייחודי" עבורך, ג'יפון? 

האיביזה זריזה ונעימה לנהיגה ו-1:23 היא עושה רק בירידה של הקסטל עם רוח גב.

אבל יש רכבים שמגיעים בקלות ל-1:18 וטוב מזה, קוראים להם היברידים. 60K זה קצת גבולי לפריוס או נירו הברידית טובה, אם תמתח ל-70 יותר טוב אבל מראש תפחית מהמחיר שמפרסמים, זה "שוק של קונים" כרגע. רכבים לא זזים. 

אגב ביחס לקינג כשתרצה למכור דבר איתי כי תהיה באותה בעיה, רכבים לא זזים וכולם בוכים על מחיר הסולר. אבל אני בקשר עם קבוצת ג'יפאים,  אולי מישהו ירצה.

אגב 1:6 בפג'ארו אם אתה בעיקר/רק בכביש או רק בנסיעות קצרות בעיר סביר  שמשהו לא תקין ברכב, אתה אמור לקבל 1:8 לפחות, בנהיגה מתונה גם יותר. א"א אתה גר בחיפה.  

תודה רבה. אבדוק לגבי הפאג'רו. 

וברכב אני הנהג העיקרי. לרוב יסעו ברכב 1-2 אנשים. הרכב עושה 40 ק"מ ביום בממוצע, שיגיע ל 10,400 ק"מ שנתי.

יחודי עבורי קשה לי להגדיר. ג'יפון כן . אני יודע שזה לא האיביזיה, אבל בכללי רכב יחודי/יפה/גבוה מדבר אליי. אני פתוח .

כמה לדעתך האיביזה עושה בפועל? 1:15?

שמעתי גם על טויוטה יאריס אבל ירדתי ממנה כי קראתי ב icar ש  "המושב האחורי של היאריס צפוף יחסית וגם תא המטען קטן, כך שזו לא מכונית מצטיינת בהיבטים הפרקטיים. נוחות הנסיעה סבירה ובידוד הרעשים לא מבריק."

אבדוק גם לגבי שאר הדגמים. תודה רבה

פורסם

הבוקר פרסמתי אלנטרה של חבר
מגרדת את התקציב שלך, דלק 1:14.5 (6.9 ליטר ל 100 ק"מ ממוצע)
אמין מאוד, מהרכבים הכי אמינים שיש על הכביש

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

עבור נסיעה של 10400 קמ בשנה לא שווה "להשקיע" ברכב חסכוני.

רכב חסכוני מורכב יותר לתחזוקה והסיכוי שהמערכות המורכבות יתקלקלו גבוה יותר.

הפאגרו שלך משתייך לקטגוריה ייחודית ומציע ערך נוסף למי שיורד איתו לשטח.

הביקוש לרכבי שטח גבוה ולכן המחירונים של רכבים כאלה כמעט ולא יורדים השל העובדה שכמעט ואין רכבי שטח כאלה חדשים וטיוטה לנד קרוזר חדש נמכר במחירים מאוד מאוד גבוהים.

לדעתי, שווה לך להישאר עם הפג'רו הייחודי שלך.

פורסם

נכון, זו נסועה שלא מדברת היברידי א"א מתחשק.

אבל מוטי, פות"ש רוצה 15 ק"מ/ל ואולי קצת להתחדש, הוא בדרך כלל לבד ברכב, ואתה מציע לו לחזור לפג'ארו בת 20 שעושה 1/6?

רכב מודרני מוצלח כמו אלנטרה מקדם אותו 12 שנה בשנתון, בטיחות והכל, ואחרי פג'ארו בן 20 יראה לו שקנה מטוס סילון פרטי. 

רוצה יותר לכוון ג'יפון -- תבדוק XV למשל, שגם מסוגל לנסוע יפה בשבילים. מאזדה CX5 תענוג של רכב, אמין, ויש CX3 אם הגודל מספיק. רוצה דווקא נוחות ותחכום? קח נסיעה ב-3008 או C5 איירקרוס. בקיצור יש לך המון ממה לבחור. רק אל תקנה את חוכמת ההמונים (ספורטאז' ואאוטלנדר). 

לגבי המחיר -- אף אחד לא מוכר במחירון היום. "גמיש בקטנה" זה כ"כ ספטמבר. אם המוכר רוצה למכור הוא יבין שהשוק קפוא. לא יבין עכשיו -- יבין עוד 4-3 חודשים.  

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

• תוכן חדש...