Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שינוי גריל באונו Modding ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, זאת גם התלבטות מה בעצם יותר יפה...

מישהו יודע איפה אפשר להשיג כזה מפירוק?

וכמה זה (בערך) אמור לעלות?

...Carpe Diem

פורסם

צביקה

העיניין אפשרי צריך לבנות לך את זה מפיברגלס לפי מידות ...

הקטע הוא שזה לא קל ... אם אתה יודע איך לעבוד עם פיבר קנה חומרים ותתחיל להסתבך :)

דוגמא לגריל מפיבר שקיים אצלי...בתמונה.

הגריל בנוי בדיוק כמו הגריל המקורי רק בשלבים כדי ליצור את הOPEN MOUTH

לא תצליח בשלב אחד ליצור אותו... העיינין הוא המון שיופים חישובים ועדינות.

אדי :) בהצלחה.

my new car- Page.jpg

פורסם

לפני חצי שעה ראיתי פיאט אונו בפירוקייה שהייתי ויש לה את הגריל שאתה רוצה.

זה בב"ש אז אני לא יודע כמה זה משנה לך אבל אם אתה מעוניין להגיע לאזור דבר איתי ואני אתן לך הוראות.

נראה לי שבסביבות 70 שקל תצליח לקחת את זה.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

אם אתה רוצה תנסה איכשהו להעביר אלי את הגריל מצידי תשלך בדואר,ואני כבר אעשה בישבילך את העבודה!(אני לא אומן בפיבר גלס אבל ידע וניסיון עבודה עם החומר הנ"ל יש לי ודי הרבה זמן).

בחינם כמובן!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
אם אתה רוצה תנסה איכשהו להעביר אלי את הגריל מצידי תשלך בדואר,ואני כבר אעשה בישבילך את העבודה!(אני לא אומן בפיבר גלס אבל ידע וניסיון עבודה עם החומר הנ"ל יש לי ודי הרבה זמן).

בחינם כמובן!

אתה בן אדם טוב

בא לעשות גם לאונו שלי :wink:

Suzuki Jimny

פורסם
צביקה

העיניין אפשרי צריך לבנות לך את זה מפיברגלס לפי מידות ...

הקטע הוא שזה לא קל ... אם אתה יודע איך לעבוד עם פיבר קנה חומרים ותתחיל להסתבך :)

דוגמא לגריל מפיבר שקיים אצלי...בתמונה.

הגריל בנוי בדיוק כמו הגריל המקורי רק בשלבים כדי ליצור את הOPEN MOUTH

לא תצליח בשלב אחד ליצור אותו... העיינין הוא המון שיופים חישובים ועדינות.

אדי :) בהצלחה.

חצאיות יפות יש לך... תיזהר שהונדה מסוימת לא תעבור ליד הרחוב שלך היום בלילה :wink: . ולבונה הגריל: חשוב לקנות רשת שלא מחלידה.

פורסם

כמו שזה נראה, אם תרצה לעשות זאת לגריל שלך תאלץ להשתמש בעזרה של מומחה.

צריך לחתוך את הפלסטיק באמצע ואז להלחים בצד ימין ושמאל פלסטיק עם מלחם מיוחד וחומר יעודי משלים מהיכן שירד הפלסטיק שחתכו ואז לשייף וצבע.

או שתישלח לבחור עם ההצעה הנדיבה והיפה.

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

אני לא מבין למה כולכם מסתבכים?

UNO-01.jpg

זה הגריל המקורי לא, מה שצריך זה רק לחתוך את הכנף האמצעית ולצבוע מחדש, אני לא רואה למה צריך פייבר או משהו כזה.

לחתוך את הכנף האמצעית לשייף לצבוע ולשים רשת יפה, זה כל התהליך לפי מה שאני רואה בתמונות.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם
חצאיות יפות יש לך... תיזהר שהונדה מסוימת לא תעבור ליד הרחוב שלך היום בלילה :wink: . ולבונה הגריל: חשוב לקנות רשת שלא מחלידה.

תיזהר שאיזה 205 לא תגיע ומממ....... תחליף לך את הבקליות בחדשות....ותוריד לך את הספויילר. :)

איך הרשת ינקניק?

פורסם

טוב, תודה על כל ההודעות... אכן עמי123 - נשמע פשוט, אבל אני לא יודע מה בדיוק צריך לעשות ואיך, לכן שאלתי אם מישהו מכיר את הנושא... נראה אם יהיה לי זמן/סבלנות לענין :)

צביקה

...Carpe Diem

• 3 שנים מאוחר יותר...
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...