Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'יפ יוקרתי יד 2 עד 100,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני רווק הייטקיסט,

אני מאוד אוהב מכוניות ומתחבר לנהיגה ספורטיבית, מחפש ג'יפון (לא יותר משבילים)  שיהיה מיוחד (ולא רגיל כמו ניסאן, מאזדה, פג'ו וכאלה)

ויתן לי חוויה ספורטיבית עד כמה שאפשר ביחד עם תחושת יוקרה. אני מחפש רכב יד שניה ולא חדש.

ממש נדלקתי על אינפינטי fx37 (שנים 2010 עד 2015 בערך) לדעתי הוא משלב את כל מה שאני צריך (הרבה כוח, סלון עור יוקרתי, אמינות ומרווח גחון סביר), אני יודע שהוא שותה דלק אבל לא אכפת לי כי אני לא נוהג הרבה.. אבל כשאני כן נוהג אני רוצה שיהיה לי כיף וחוויה ספורטיבית.

אז אשמח למידע לגביו כמו מה חשוב לבדוק לפני קניה ומה כדאי לתקן ישר אחרי שאני קונה אותו במסגרת יישור קו שאעשה לו? מחיר ביטוח (אני בן 31 עם רקורד ביטוחי נקי)  ועוד כל מידע שאתם יכולים להביא לי עליו כי אין עליו כמעט כלום באינטרנט מבחינת אנשים שיש להם אותו.

שתי אופציות נוספות שאני בוחן הן לקסוס rx350 2014 ו-NX200T 2015, הם ככל הנראה קניה חכמה יותר לטווח הארוך, אבל הרבה פחות ספורטיביים וגם יקרים יותר. אז אשמח גם למידע קצת עליהם ומה עדיף לדעתכם?

פורסם (נערך)

היי, 

זה אחלה אוטו ה fx37. סופר נוח, מאוד חזק, לא צריך לסחוט את הדוושה כדי להתקדם מהר. 

יש לו אבזור מאוד מפנק (פנסים עוקבי פניה, חימום/קירור כיסאות, מזגן חזק, זכרונות לכסאות, והרבה דברים אוטומטים (אורות, מגבים וכו) ויש לו גם בקרת שיוט יחסית מתוחכמת לזמנה) , הוא די אמין, ויש לו הרבה חלפים כי המנוע שלו מאוד נפוץ. 

מעבר לזה הוא די אמין. רק צריך להקפיד על טיפולים

והוא ממש כיפי לטיולים, לא מרגישים את הנסיעה.

אני לא יודע להגיד הרבה בקשר לאחזקה כי אין לי את הדגם הרבה זמן. 

אבל אם אתה מעוניין אני מוכר את שלי, כי אני מקבל רכב מהעבודה. 

שלח לי הודעה פרטית אם כן. 

עריכה אחרונה על ידי giliep
  • רעיון טוב! 1
פורסם

האינפיניטי לגמרי משלב פרימיום, ביצועים וגם דינאמיות ביחס לsuv.

Vfm מוצלח.

לגמרי ממליץ על האופציה של הfx37.

בהצלחה עם הקנייה!

פורסם
בתאריך 29.10.2023 בשעה 23:13, Jeka88 כתב:

Volvo XC60 משנת 2015 עם מנועי וולבו(ולא פורד) יתנו לך את מה שאתה מחפש.

הT6 של פורד (3 ליטר) דווקא לא בעייתי, במיוחד אחרי 2010 שעבר שינוי קל

• מעניין 1

כבר חתמתי...

• תוכן חדש...