Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריקול אופל מוקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

אני לפני קניית אופל מוקה שנת 2016 , הרכב לא ביצע את ריקול כריות האוויר ולכן אי אפשר להעביר בעלות לרכב . 

מישהו שנתקל בביצוע הריקול הזה לאחרונה ויודע איפה ניתן לבצע אותו בהקדם?

פורסם
לפני שעה, Tom_22 כתב:

פנה למוסך היבואן הקרוב לאזור מגוריך. 

https://opel.co.il/showrooms/?q=center

הבעיה שאין את החלק לצורך ביצוע הריקול בארץ וגם אין להם צפי

לפני כשעה, kompy כתב:

@Aa11, לידיעתך, גם את המבחן התקופתי (טסט) הבא לא יהיה ניתן לבצע ללא ביצוע הריקול.

ידוע לי הרכב אמור לעבור טסט החודש הזה , לכן אני בבעיה

פורסם

גם הרכב עם טסט מאוד קרוב החודש, גם לא טיפלו בבעיה בכרית אוויר וגם זה אופל מוקה

למה אתה רוצה לקנות אותו? אתה חייב סיבה ממש ממש טובה 

פורסם
לפני 2 דקות, CiUiK כתב:

גם הרכב עם טסט מאוד קרוב החודש, גם לא טיפלו בבעיה בכרית אוויר וגם זה אופל מוקה

למה אתה רוצה לקנות אותו? אתה חייב סיבה ממש ממש טובה 

אני אחד שממש אוהב את הרכבים של אופל בניגוד לסטיגמות שיש עליהם , כמובן בתנאי שהן מטופלות לפי הספר כמו שצריך .. ובנוסף , המחיר ממש קורץ לי 

פורסם
לפני 2 דקות, Aa11 כתב:

אני אחד שממש אוהב את הרכבים של אופל בניגוד לסטיגמות שיש עליהם , כמובן בתנאי שהן מטופלות לפי הספר כמו שצריך .. ובנוסף , המחיר ממש קורץ לי 

יש היסטורית טיפולים מלאה ממורשה? למה הטסט ככ קרוב? ואם המחיר קורץ יש סיבה

אגב סטיגמות יש סיבה שהן נוצרות בעולם הרכב

פורסם
לפני 16 דקות, CiUiK כתב:

יש היסטורית טיפולים מלאה ממורשה? למה הטסט ככ קרוב? ואם המחיר קורץ יש סיבה

אגב סטיגמות יש סיבה שהן נוצרות בעולם הרכב

יש היסטוריית טיפולים ממוסך מורשה , הרכב עבר 54,000 קילומטר בלבד . לפי המוכר יש מחסור בחלק ההכרחי לריקול כבר מעל ל4 חודשים , לכן התייעצתי פה אם יש עוד אנשים שנתקלו במחסור בכריות אוויר לביצוע ריקול כדי לדעת אם המוכר אומר דברי אמת או לא.

לגבי הסטיגמות אני מסכים איתך , אכן אופל זה רכב לא סלחן כלפי מי שלא מטפל בו לפי הספר , בתור בעל 2 רכבי אופל בעבר אין לי מילה רעה להגיד  

פורסם
לפני 3 דקות, Aa11 כתב:

יש היסטוריית טיפולים ממוסך מורשה , הרכב עבר 54,000 קילומטר בלבד . לפי המוכר יש מחסור בחלק ההכרחי לריקול כבר מעל ל4 חודשים , לכן התייעצתי פה אם יש עוד אנשים שנתקלו במחסור בכריות אוויר לביצוע ריקול כדי לדעת אם המוכר אומר דברי אמת או לא.

לגבי הסטיגמות אני מסכים איתך , אכן אופל זה רכב לא סלחן כלפי מי שלא מטפל בו לפי הספר , בתור בעל 2 רכבי אופל בעבר אין לי מילה רעה להגיד  

יש משפט שאומר שהמהנדסים היפנים מתכננים את הרכב בידיעה שאתה לא תטפל בו כמו שצריך

והחברים שלהם באירופה מתכננים את הרכב כך שהוא יכול לסחוב מאות אלפי קילומטרים - בתנאי שתעשה בדיוק מה שהם אמרו לך לעשות בספר רכב

אם באמת אתה הולך לפי זה אתה תהנה, אבל לדעתי - בשביל באמת ללכת עם זה עד הסוף אתה צריך לקנות מהחברה ולעשות brake in כמו שצריך לפי הוראות היצרן האירופאי ולחיות עם הרכב שנים קדימה

פורסם
לפני 16 שעות, kompy כתב:

@Aa11, לידיעתך, גם את המבחן התקופתי (טסט) הבא לא יהיה ניתן לבצע ללא ביצוע הריקול.

מה אומרים החוקים/תקנות במקרה שאין את החלק אצל היבואן? 

מצד אחד אי אפשר לעבור טסט מבלי לבצע את הריקול, מצד שני זה לא אשמת בעל הרכב שאין מלאי. 

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

הריקול למוקה יצא לפני שנה (אוקטובר 22), כך שזו די אשמתו של בעל הרכב שדחה את הטיפול.

כרגע, יש לרכב רשיון תנועה זמני אוטומטי למשך 60 ימים, זאת ע״פ הודעת משרד התחבורה.

• אהבתי 1
  • מעניין 1

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אבל מה הדין במקרה הכללי, 

נניח וקיבלתי את ההודעה חודש לפני הטסט ובמוסך אומרים שהחלק יגיע בעוד 3 חודשים. 

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
לפני 42 דקות, yairba כתב:

אבל מה הדין במקרה הכללי, 

נניח וקיבלתי את ההודעה חודש לפני הטסט ובמוסך אומרים שהחלק יגיע בעוד 3 חודשים. 

יש תקופה של חצי שנה מפרסום הריקול עד שהרכב נחסם לביצוע טסט והעברת בעלות.

• אהבתי 2

• תוכן חדש...