Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, 

מצורף וידאו אשמח לעזרה מה דעתכם יכולה להיות הבעיה? 

הרכב נוסע רגיל, חום מנוע תקין, מזגן עובד טוב, היה חוסר בנוזל במיכל עודפים אבל הרעשים היו קיימים עוד לפני פשוט מהיום בבוקר התחזקו מאוד. 

כפי שציינתי מדובר בסוזוקי sx4 מודל 2012.

מטופלת בזמן ללא בעיות. היום בבוקר עברה טסט אם זה משנה... 

תודה ושנדע ימים טובים יותר. 

.

פורסם

לא נשמע טוב לא הייתי מחכה עם זה.

יש שמן מספיק?

זה יכול להיות הרבה דברים. כגון שרשרת טיימינג. משאבת מים. מייסב של הרצועה. ובמקרה הגרוע ביותר קראנק.

גש לבדיקה.

פורסם

האיתי גם מנסה להוריד רצועה של המדחס.  אולי המיסב מרעיש.  אם ממשיך הרעש. אז להוריד תרצעוה של המשאבת מים ואלטרנטור.

ולבדוק אם יש רעש. כמובן לזמן קצר לבדיקה.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני 16 שעות, איילצבי כתב:

כמה קילומטרים עבר האוטו ?

140000

יש מספיק שמן ומים .

מחר בע"ה אני במוסך לבדיקה רציתי לקבל עוד כיוונים לפני. 

בעיקר מסקרן אם יש קשר למדחס מזגן כי אני יודע שהוא לקראת סיום חייו.... 

השאלה אם מדחס מזגן יכול לייצר כזה רעש חזק ? 

.

פורסם
לפני 6 שעות, פאביה כתב:

השאלה אם מדחס מזגן יכול לייצר כזה רעש חזק ? 

לפי דעתי כן.

לחן אני מציע להוריד את הרצועה שמניעה אותו ולבדוק. גם המיסב של המותחן יכול לעשות רעש.

אם ממשיך הרעש. מציע להוריד הרצועה של האלטרנטור ומשאבת מים. לזמן קצר.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

• תוכן חדש...