Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך מעבירים תג נכה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בדיוק. 

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני 5 שעות, Ron Poh כתב:

אתה הרי לא יודע מה בדיוק הבעיה שלו. אתה מסיק מסקנות על סמך נתונים חלקיים.

יש לי חבר לעבודה שהוא מוגדר נכה על ידי ביטוח לאומי וכל זה ויש לו תג נכה. אממה, למרות שדי קשה לו ללכת הוא עדיין מסוגל ללכת. למרות התו הוא חונה בחניות רגילות ואת חניות הנכה הוא משאיר לאנשים במצבים קשים שבאמת באמת זקוקים לחניה הזאת. לו כל אחד היה חושב על הזולת מאשר קודם על עצמו הרי שהחברה הייתה רק מרוויחה מכך.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
לפני 14 שעות, Cerebral Cortex כתב:

. אז יקירי, נכבדי, אדוני המלומד, אם אתה זועם וכועס על עצם התעוזה של החבר שלי לשאול מוטב קודם שתבוא בטענות אל אותם "צדיקים" ו"צדקניות" שמנצלים באופן בוטה את התו נכה שלהם. . 

אני לא זועם וכועס. רק אומר שלבוא ולטעון בלי להכיר אדם שהוא "חוגג" על התג זה לא במקום. אולי יש לו ילד נכה והורה אחד שם אותו במסגרת והורה שני מחזיר? זה נראה לך חגיגה?

תאמין לי שאני בצד שלך ומבין אותך. יש לי תג נכה, שלי, על שמי. אני חושב שאני מהבודדים בארץ שלא ניצל את הקטע הזה לסדר לאחד מבני המשפחה את התג השני. יש לי רק אחד.

תאמין לי שאני מבין (אולי אפילו יותר טוב ממך) למה אתה מתכוון בניצול ציני של התג'.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 10 שעות, Nemesis כתב:

אני נתקלתי בפוסט בפייסבוק, לא יודע אם אמיתי או מזוייף, מישהו ניסה למכור את התג השני. 

אם כן הוא מטומטם,

שימוש לא חוקי בתג גורם לפסילת התג (שניהם)

מה שזה אומר שהוא ימכור למישהו ואותו אחד יחגוג ע"ז ואז ילך לו התו האישי,

אבל יש מטומטמים במדינה אז הכל יכול להיות.

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם (נערך)
לפני שעה, אורח לרגע כתב:

אני לא זועם וכועס. רק אומר שלבוא ולטעון בלי להכיר אדם שהוא "חוגג" על התג זה לא במקום. אולי יש לו ילד נכה והורה אחד שם אותו במסגרת והורה שני מחזיר? זה נראה לך חגיגה?

תאמין לי שאני בצד שלך ומבין אותך. יש לי תג נכה, שלי, על שמי. אני חושב שאני מהבודדים בארץ שלא ניצל את הקטע הזה לסדר לאחד מבני המשפחה את התג השני. יש לי רק אחד.

תאמין לי שאני מבין (אולי אפילו יותר טוב ממך) למה אתה מתכוון בניצול ציני של התג'.

אני לא האשמתי אותו אישית ספציפית. זה אולי נראה ככה אבל זה לא. ואם מישהו הבין אחרת אני מתנצל. אני פשוט לא מבין למה צריך 2 תווים לשתי מכוניות כאשר רק אחת משמשמת את הנכה בכל רגע נתון. אם חלילה הייתי זקוק לכזה תו תאמין לי שהייתי מעדיף את הטירחה של לקחת כל פעם את התו ולהעביר אותו לרכב שאני משתמש בו באותו רגע וכל זאת בכדי למנוע מאנשים לא הגונים להשתמש בתו לרעה. 
ושוב פעם, יש לי שכן באותו בניין שהוא נכה סיעודי. לא יוצא בכלל מהבית. הבת שלו משתמשת ברכב שרשום על שמו עם התג שלו וחונה בכל מקום שהיא רוצה. היא בריאה לחלוטין. המזל בכל הסיפור כאן שיש להם רק רכב אחד. או שבעצם אני רק יודע על רכב אחד. אני יודע רק מה שאני רואה.  אתה מבין, אני לא צריך ללכת רחוק, אני רואה את סיפור הקומבינה הזאת מולי. לכן אני יודע בוודאות שהיא קיימת וחבל מאוד. מאוד מצוער לומר אבל "מגפת" הקומבינות לא פוסחת גם על ציבור הנכים וחבל מאוד.

עריכה אחרונה על ידי Cerebral Cortex

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

מצד אחד המצב הנוכחי בעייתי

מצד שני אם רק יתחילו לשנות משהו קטן מייד תראה את כל ארגוני הנכים מתחילים להשתולל ולחסום כבישים

פורסם

שימוש לרעה בתו נכה הוא מאד נפוץ. וגם השגה שלו בדרכים לא לגמרי כשרות לא נדירה.

כמי שמשתמש בתו כמעט 40 שנה, בשנים האחרונות נעשה קשה יותר ויותר למצוא חניית נכים.

נכון להבוקר למעלה מ-15% מכלי הרכב הפרטיים והמסחריים עד 3.5 טון הם עם תו נכה.

יש בחוק סנקציות נגד משתמשים לרעה, אך הן לא נאכפות.

לפני 4 דקות, tan tan כתב:

מצד שני אם רק יתחילו לשנות משהו קטן מייד תראה את כל ארגוני הנכים מתחילים להשתולל ולחסום כבישים

טעות בידך, כל המשתמשים לרעה אינם נכים (לפחות לא כאלה המאוגדים בארגון נכים כזה או אחר) 

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הבעיה היא העדר אכיפה.

גם אשתי (בעלת תו נכה) מתלוננת שקשה לפעמים מאוד לאתר חנייה פנויה.

כמו עבירות נוספות, גם ניצול לרעה של תו נכה לא נאכף. באותו אופן שנסיעה בנתיב 2+ כמעט ולא נאכף.
התוצאה היא ניצול מאסיבי לרעה. כשאני נוסע לעבודה ובחזרה, אני רואה שרוב התנועה בנתיב היא של עבריינים.

:turn-l:

• תוכן חדש...