Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה דייסון מומלץ?

פוסטים מומלצים

פורסם

לי יש את הV8 מאז שהוא יצא. (וגם שואב חוטי , וגם רומבות ... 170 מ״ר של בית ב2 קומות + 3 ילדים + 2 כלבים)

אין תלונות ומאז שקט מוחלט בנושא מינוס 2 דברים:

1. צינו פה - סוללה - נקנתה תחליפית מאמזון.

2. הפילטר הפנימי נפגם קצת כשאשתי שאבה דברים הארדקור (פסולת בניה basically).

בנוסף יש לנו שואב חוטי - שנשלף רק כשמנקים שטיחים עמוקים למעלה , והרומבות עובדות דיי קבוע - אז הדייסון נשאר ל״השלמות״

אבל! כל פעם שהוא נדרש - הוא מעולה , והוא מספיק ב2 הטענות אם צריך לתקתק את הבית מהר

אין לי מסקנות לגבי איזה מהנוכחיים - אלא רק שסה״כ - למה שהוא - הוא מעולה וסוגר הרבה יותר פינות.

אם הייתי צריך שואב יחיד - לגמרי הייתי הולך על דייסון חדש

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני גם לגמרי בעד אלחוטי. זו דרגת חופש אחרת שפשוט לוקחים שואבים ומחזירים. לאחרונה אני משתמש הרבה פחות כי יש רובורוק ששואב ושוטף לבד כל יום. 

פורסם

תודה לכל העוזרים.

שכחתי לציין בהתחלה ששואב חוטי הוא מחוץ לתחום, בנוסף לכל מה שלא דייסון.

אלו הפרמטרים שהוגדרו, אני לא מתווכח איתם.

אז בינתיים המועמדים הם v12 או v15, תלוי מחיר ומשקל (נחפש בלי לייזר, אני לא צ’אק נוריס).

חתימה טובה לכולם.

פורסם (נערך)

הלייזר זו המצאה גאונית בעיניי. רצפה שנראית נקייה לחלוטין פתאום נראית מזוהמת כשהלייזר מאיר את כל האבק. רלוונטי במיוחד לבית עם בעלי חיים.

זו ברכה וקללה בו"ז. ברכה כי אתה באמת רואה איפה לנקות, קללה כי אתה פתאום מבין כמה הבית שלך מזוהם בכל רגע נתון, אפילו אם הוא נראה נקי.

אני עם ה v12 slim detect כחצי שנה, בבית עם כלבה שיש לה נשירה נוראית. המכשיר קטן, קל ונוח לעבודה ממושכת, לא צריך ללחוץ רצוף על כפתור ההפעלה (!) ובעיקר הלייזר- מבחינתי זה מאסט.

אגב כפתור הפעלה- כל דייסון שהוא לא v12 או v15 דורש לחיצה רצופה על הכפתור וזה פשוט גורם לכאבים ביד ועושה את כל עבודת השאיבה להרבה פחות נוחה ונעימה. 

עריכה אחרונה על ידי Shay_u
פורסם

להורים שלי קניתי את ה  V6 לפני לפחות 5 שנים, הסוללה שלו הלכה חודש לפני השנתיים אחריות,הוחלפה בחדשה עם שרות מצויין עד הבית, ועובד יפה עד היום.

את הרכב אני שואב רק עם ה V6 כי הוא קטן וקומפקטי ומגיע לכל מקום כמעט (גם סט אביזרים מעלי נרכש)

חסרונות שלו, שלעוזרת קשה לפתוח את המיכל לניקוי, וקשה לה להחזיר אותו למקומו, אז אני עושה את זה,

כאמור סוללה בעייתית קצת, אבל בכל זאת מומלץ בעיניי.

לעצמי רכשתי את הדייסון V 11. אין שום תלונות, או חיסרון שמצאתי, שואב פנטסטי,

אולי טיפה גדול מדי אבל זה גם יתרון.

כתבתי כבר ואציין שוב ששואב חוטי ושואב אלחוטי בעצם משלימים אחד את השני בבית, אבל אין מקום

להשוות ביניהם.

פורסם
לפני 26 דקות, yossy כתב:

חסרונות שלו, שלעוזרת קשה לפתוח את המיכל לניקוי, וקשה לה להחזיר אותו למקומו, אז אני עושה את זה,.

ואו, גם אצלי כך. אחרי 4 שנים היא עדיין לא למדה (והיא מהנדסת). פעם אחת כבר חשבתי שהיא חיסלה אותו, אבל הצלחתי להציל.

• מעניין 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 20.9.2023 בשעה 16:00, om2 כתב:

מה הלייזר עושה?

אתה רואה את כל האבק על הרצפה בצורה מאוד ברורה

זה עוזר לא להשאיר שטחים ״מתים״ על הרצפה, ולעבור על הכל כמו שצריך בלי לפספס שערה

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם לי יש בבית שואב אבק חוטי של דייסון, דגם DC23. נקנה חדש בכמעט 3,000 שקל בתחילת שנת 2010.

עד היום עובד כמו ביום הראשון, שום דבר בו לא נשבר ולא הוחלף, כל האביזרים עדיין המקוריים שהגיעו איתו באריזה, לפני יותר מ- 13 שנים.

שאבתי איתו שטיחים, ספות, סדינים, הורדתי אותו לחניה ושאבתי את הרכבים שלי, רכב של העבודה, נתתי לשכנים לשאוב את הבית ואת הרכב, גם חצר השכן שלי שאב איתו.

אפילו שאבנו כלבה בתקופת הנשירה שלה בעזרת מברשת מיוחדת שחבר שלי קנה. תמיד עשה את העבודה חזק וטוב, מעולם לא איכזב.

מאז שיצא הדייסון V6 אני "קונה את הדגם הבא איך שהוא יוצא" ובסוף זה לא קורה. אבל בא לי.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

בתור אחד שהיה נק' הזאת לפני מס' שנים.. זה שהיא רוצה דייסון זה כי היא חלק מהעדר, דייסון זה בדיוק כמו אייפון, לכולם יש, אצל כולם זה עובד פיקס, אצל כולם החיים הם לפני ואחרי.. אבל האמת אף אחד לא מדבר על הפי שבחדר, שאפשר לקבל את אותה תמורה בחצי כסף ולא במותג עלום שם שיכול להתפס במכס.

אני בסוף רכשתי מכשיר אל חוטי מבית "שארק" עם הצינור המתקפל, עושה את העבודה נהדר כבר שלוש שנים, עלה באיזור ה1200 בזמנו, סוללה חזקה, מספיקה לבית, יודע להתמודד עם שעירות של כלב (בורדר קולי) ומתקפל לחצי כאשר הוא במנוחה.

נ.ב עכשיו יש להם גם דגם שואב שוטף.

*אין לי שום אחוזים בחברה🤣 פשוט נמאס לי לראות אנשים קונים מוצר ב2500 שקל שהופך למעמד למגבת בבית, ראה ערך הליכון ביתי

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם (נערך)

לגיסי יש V12 והוא מאוד מרוצה, הקטע עם הכפתור הקבוע שלא צריך להחזיק כל הזמן הוא מעולה, בניגוד לV6 שלי שצריך להחזיק וזה קצת מציק.

לדעתי בV15 יש את הכפתור הרגיל שצריך להחזיק כל הזמן אבל לא בטוח - שווה לבדוק.

הV6 עבד (ועדיין עובד) אצלנו יפה מאוד אבל מאז שקנינו שואב רובוטי זה השתנה, הדייסון הפך לשואב on demand אם משהו נשפך או נופל, נוגעים בו לעיתים רחוקות, רוב השאיבה בבית זה עם השואב הרובוטי.

אגב לגבי הדגמים - לנו יש V6, להורים שלי יש V8 ולגיסי V12. בתכלס, הV6 שלי מעולה גם היום, לא מרגיש הבדל דרסטי בעוצמות שאיבה ביניהם, החלפתי סוללה לפני שנה+- אז מחזיק טעינה מלאה וזה אחלה. הייתי קונה אותו שוב גם היום ברמת המחיר שלו אם הוא היה זמין.

לא רואה סיבה להוציא 2,500 שקל על שואב כזה. הV6 absolute בזמנו עלה לי סביב 1,000

עריכה אחרונה על ידי Amired
פורסם

תלוי מה גודל הבית ובעיקר מה צריך לשאוב. לבית גדול צריך שואב חוטי (של דייסון מצוינים) ולקצת שאיבות פה ושם ובאוטו כיף להשתמש באלחוטי. האלחוטי לא מאוד נוח להחזיק לזמן ממושך והסוללה נגמרת די מהר. חוטי עובד ועובד ועובד...

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

מכירים שואב אלחוטי עם צינור שרשורי?

יותר נוח לי לשאוב את הרכב עם צינור שרשורי כמו של שואב חוטי.

אבל להוריד חשמל מהבית זה כאב ראש

והאלחוטי לא ממש נוח לשאיבה של האוטו

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם
בתאריך 22.9.2023 בשעה 20:07, Pavlik כתב:

גם לי יש בבית שואב אבק חוטי של דייסון, דגם DC23. נקנה חדש בכמעט 3,000 שקל בתחילת שנת 2010.

עד היום עובד כמו ביום הראשון, שום דבר בו לא נשבר ולא הוחלף, כל האביזרים עדיין המקוריים שהגיעו איתו באריזה, לפני יותר מ- 13 שנים.

שאבתי איתו שטיחים, ספות, סדינים, הורדתי אותו לחניה ושאבתי את הרכבים שלי, רכב של העבודה, נתתי לשכנים לשאוב את הבית ואת הרכב, גם חצר השכן שלי שאב איתו.

אפילו שאבנו כלבה בתקופת הנשירה שלה בעזרת מברשת מיוחדת שחבר שלי קנה. תמיד עשה את העבודה חזק וטוב, מעולם לא איכזב.

מאז שיצא הדייסון V6 אני "קונה את הדגם הבא איך שהוא יוצא" ובסוף זה לא קורה. אבל בא לי.

יש לי DC08 משנת 2003 עדיין בשימוש.

פורסם
לפני כשעה, om2 כתב:

מכירים שואב אלחוטי עם צינור שרשורי?

יותר נוח לי לשאוב את הרכב עם צינור שרשורי כמו של שואב חוטי.

אבל להוריד חשמל מהבית זה כאב ראש

והאלחוטי לא ממש נוח לשאיבה של האוטו

יש לי צינור שרשורי בערכה של הדייסון, מעולם לא השתמשתי בו. חוץ מזה, בדברים האלה עלי הוא חברך הטוב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היה לי V10 שמת אחרי 5 שנים והוחלף ב V15.

ה V10 היה מדהים וכשהיה צריך להחליף חיפשתי V10, לצערי כמו כל דבר במדינת ישראל ההפרש בין ה V10 ל V15 היה רק 400 ש"ח.

קניתי את ה V15 במחשבה שהשואב הוא ל 5 שנים הבאות וה 400 שח לתקופה הזו זה עלות שולית.

סך הכל ה V15 הפתיע לטובה, הוא יותר חזק ושקט ואני מודה שהליזר נראה כמו גמיג אבל מאד שימושי.

אם אתה יכול, תקנה את ה V15.

טסלה 3 2022

• תוכן חדש...