Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הבנתי, נגיד והוא חתך אותך, אתה נוסע אחריו, יוצא מהרכב, מקלל אותו ובסוף אתה מאשים אותו שהוא מבחינתו מגן על עצמו שלא תוציא סכין במקרה?

לא ברור לי איך אתה חושב שזה בכלל מקובל, בהמשך ההודעות נראה שזה קורה לך יותר ויותר שכן כתבת שזה קרה רק בחודשים האחרונים.

אני נוהג 18 שנה בערך ובחיים זה לא קרה לי, אתה יודע מתי זה כן קרה לי? כשהפעלתי את המים למגבים, מאחורי רוכב קטנוע שזה השפריץ לו על הקסדה, הוא החליט לחכות לי בחניה של הבית בצורה מאיימת (בן של השכן שידע מי אני).

אשתי היתה מוכנה לחייג 100 כבר, ירדתי מהרכב וישר התנצלתי לחצתי לו יד והוא הלך משם, היה ונגמר, וידאתי עם אבא שלו שהוא בסדר ונגמר.

באותה מידה יכלתי להוציא מוט מהבגאז' ולהוריד אותו, כנראה שזה גם מה שהייתי עושה אילולא היתי יודע מי זה ויודע שהוא נלחץ והוא באמת רק רוצה לדבר, אז כדאי שתירגע בכביש לפני שהבא בתור לא רק "יהלום לך בפנים".

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 12 שעות, avizaz כתב:

כשהפעלתי את המים למגבים, מאחורי רוכב קטנוע שזה השפריץ לו על הקסדה,

אויש... זה קטע מעצבן ומסריח תרתי משמע.

כרוכב אופנוע (וגם באופניים) כבר יצא לי מלא פעמים לחטוף מקלחת של מים כחולים,

פשוט כי הנהג שלפני לא טרח לכוון את המתזים,

ויש כאלה שממש ברמה הזויה משתינים בקשת לאחור מעל הגג של עצמם

ואז הם לוחצים שוב ושוב כי החלון שלהם לא נרטב בכלל...

אני כבר יודע שבנסיעה מול השמש לקראת שקיעה פתאום רואים את כל הג'יפה על השמשה הקדמית,

ויש סיכוי גדול למקלחת כחולה, אז אני כבר מראש שומר מרחק, אבל לא תמיד זה אפשרי.

לגבי התגובה - אני כבר הבנתי מזמן שאין סיכוי שאחנך מחדש מישהו, בטח ובטח שלא באלימות,

אז לרוב אני סופג וממשיך, כי הנהג מן הסתם לא מודע בכלל למה שקרה.

היו גם כמה פעמים שעצרתי ברמזור ליד נהג כזה ואמרתי לו/ה "תודה, אבל כבר התקלחתי הבוקר"

ואז קיבלתי בתגובה חיוך נבוך ו'סליחה, לא שמתי לב, אסדר את זה בקרוב'.

נראה לי יותר אפקטיבי מלשבור מראה או להוציא מקל ולקלל...

• אהבתי 1
פורסם

זה לא רק ענין של כיוון, סתם אטימות וחוסר התחשבות.

יש נהגים במתיזים בכביש מהיר בלי לקחת בחשבון שמשהו תמיד יגיע לרכב שמאחוריהם בנתזים קטנים ומעצבנים.

אין לי ספק שכל נהג חווה פעם נתזים מרכב אחר, לא קשה לבדוק ולוודא שאין לידך מישהו ש״יפגע״.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 10 דקות, Be roo כתב:

זה לא רק ענין של כיוון, סתם אטימות וחוסר התחשבות.

כן, לא רק אבל גם.

יש הבדל בין רסס של נתזים קטנים (מתז מכוון אבל יש רוח) לבין לחטוף בכינון ישיר לפנים ו/או לגוף.

כמו ההבדל בין להירטב קצת מגשם,

לבין פתאום לחטוף מקלחת מרכב שעובר בתוך שלולית ליד הולכי רגל, כי מה אכפת לו...

תרבות 'אני ואפסי'.

כבר יצא לי לחטוף blue shower מרכב שעמדתי לצידו!

הייתי ממש ליד החלון של הנהג שראה מה קורה, ופשוט סימן לי עם היד "מה לעשות?!"

כאילו זה גזירת גורל מתז שמשפריץ הצידה הרחק מהחלון.

• מצחיק 1
  • מבאס 1
פורסם
לפני 17 שעות, harhanegev כתב:

לא אומר לעצמי שום דבר, אבל זוכר באופן כללי שיש אנשים מסוכנים שיכולים לעשות דברים שאולי יסבכו אותם עם המשטרה, אבל אני לא רוצה להיות הנפגע הצודק, אלא לחזור הביתה בשלום.

בנוסף, יש חלק ניכר מהעוקפים שאני לגמרי מבין אותם והם לא עושים שום דבר מעצבן, ואם התנאים מתאימים, למה לא לעזור להם. זה לא שאני מתעכב עכשיו כמה דקות בשביל מישהו.

אוקיי זה מקרים שאפשר להבין. השאלה איך מתנהג במקרים קיצוניים כמו מישהו שחותך אותך בפראות ללא סימן מוקדם ומסכן אותך ואת מי שיושב איתך ברכב ? 
גם אז אתה מבליג ולא אומר או עושה משהו ? אותי זה מרתיח במיוחד אם אני עם הילדים הקטנים ברכב.

.

פורסם
לפני 21 דקות, פאביה כתב:

גם אז אתה מבליג ולא אומר או עושה משהו ? אותי זה מרתיח במיוחד אם אני עם הילדים הקטנים ברכב.

מרתיח מאוד.

בתור רוכב אני נתקל בהתנהגות כזו הרבה יותר מאשר ברכב, וגם הסיכון גבוה יותר.

אבל דווקא ברכיבה אין לי בעיה להבליג.

מפעיל מנטרה מוכנה מראש "שכח! שכח!! שכח!!!" - פשוט מוחק מהתודעה וממשיך הלאה.

צריך להתאמן על זה - אבל זה עובד. (כי בנפשי הוא...)

ברכב אני לפעמים צופר או מהבהב, אבל מיד מפעיל את מבחן העבריין...

לא בעייה 'לפתוח' על נהגים רגילים (ויש הרבה כאלה שמתקרנפים בנהיגה)

אבל מה אם ברכב יושבים 2 עבריינים בריונים שאתה לא באמת רוצה להתעסק איתם?

מריץ תסריט קצר של שמשות שבורות ואלה נשלפת, מחליט שלא שווה וממשיך הלאה.

הבלגה היא לא שוות ערך לתבוסתנות. לרוב דווקא ההיפך.

עדיף להיות חכם מאשר צודק, במיוחד אם אתה עם ילדים קטנים ברכב.

זה גם שיעור לחיים בשבילם, יותר נכון מאשר עצבים, צעקות וקללות.

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעה, BoazB11 כתב:

הבלגה היא לא שוות ערך לתבוסתנות. לרוב דווקא ההיפך.

עדיף להיות חכם מאשר צודק, במיוחד אם אתה עם ילדים קטנים ברכב.

כל מילה בסלע. 

לפעמים זה מאוד קשה ליישם במציאות שהפיוז עולה אבל זה בעיקר עניין של עבודה עצמית . 

יכול להעיד על עצמי שהיום אני הרבה יותר מתון מפעם אבל עדיין לא כמו שהייתי רוצה. 

• אהבתי 1

.

פורסם
לפני 8 שעות, פאביה כתב:

אוקיי זה מקרים שאפשר להבין. השאלה איך מתנהג במקרים קיצוניים כמו מישהו שחותך אותך בפראות ללא סימן מוקדם ומסכן אותך ואת מי שיושב איתך ברכב ? 

מבליג רק כי אני מבין שלא יועיל לי בכלום להיכנס לדיון כלשהו עםאדם שזו צורת ההתנהגות שלו.

שיתרחק ממני ומאחל לו בלבי רפואת הנפש.

• אהבתי 1

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם
לפני כשעה, harhanegev כתב:

מבליג רק כי אני מבין שלא יועיל לי בכלום להיכנס לדיון כלשהו עםאדם שזו צורת ההתנהגות שלו.

שיתרחק ממני ומאחל לו בלבי רפואת הנפש.

יישר כוח 💪 

.

פורסם

מצטער, לא מתחבר לתגובות הרפות האלה. אני מבין את הסיכונים, אבל בזה שאני מדווח למשטרה (עזבו את העימות, שבוודאי הלך לכיוונים קיצוניים מדי) אני אולי אגרום לאותו אחד לרסן את עצמו בפעם הבאה.

אם לא מגיבים בכלל לנהג שחתך בפראות, הוא מקבל מכך כל פעם אישור לדרך הנהיגה שלו.

פורסם (נערך)

נשמע לי שאתה צעיר ואידיאליסט. כדאי לך להתבגר.

אתה חי בסביבה אלימה, תתרגל ונהג בהתאם. בחר לך את המלחמות שלך, כאלה שבהן תוכל לנצח ולניצחון תהיה משמעות עבורך. את האידיוט בכביש כנראה כבר לא תפגוש, וגם אם כן כנראה כבר לא במצב שיחתוך אותך, אז לצאת לקרב ולהסתכן בקבלת סכין בבטן זה, בעדינות, לא חכם. וגם אם העימות יסתיים בלחיצת יד כנראה לא תצליח לחנך את הערס, הוא יחזור לחתוך בצומת הקרוב.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני אכתוב פחות מפרגנת.

לי נשמע שאתה צעיר וחמום מח שלא מוכן שמישהו יפגע לו בכבוד.

אז חתכו אותך, SO? אתה חושב אתה בסרט אקשן שאתה מתחיל לרדוף אחרי רכבים?

יודע את מי אני עצרתי לאחרונה? שכנה שלי, שאני פוגש מדי פעם והיא לא טורחת להסתכל שמאלה כשהיא נכנסת בצומת בחניון התת קרקעי, כבר כמעט נכנסה בי פעמיים ובפעם הראשונה המשכתי הלאה בנסיעה בלי להעיר לה.

אז בפעם השנייה עצרתי את הרכב בצורה נחמדה, ביקשתי ממנה אם היא יכולה להסתכל שמאלה מכיוון שמגיעים משם גם כן רכבים, היא חייכה ואמרה שהבינה, הודיתי לה והמשכנו, אם היא לא שכנה שלי לא מדבר איתה בכלל, פעם ראשונה שראיתי אותה (מגדל).

רוצה לדעת איך זה היה נגמר אם הייתי עוצר ומתחיל לצעוק עליה כמו שאתה עשית לאותו אחד שלא תפגוש לעולם שוב?

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

אני אחדד את מה שכתבתי קודם: אפילו לא צפירה, אלא אם הערס נמצא פחות מ-30 ס"מ מהכנף שלי. וגם אז קצרה, לא אוניה שמודיעה על יציאה מהנמל.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 שעות, avizaz כתב:

אני אכתוב פחות מפרגנת.

לי נשמע שאתה צעיר וחמום מח שלא מוכן שמישהו יפגע לו בכבוד.

אני רוצה להאמין שאני צעיר. ככלות הכל, 61 זה רק אמצע החיים, לא?

פורסם (נערך)

יודע מה ההגדרה של חולה צעיר (אצל רופאים):

Anybody younger than me.

ואם אתה בן 61 וקורא לערס "מבוגר" אשמח לראות את תאריך הלידה שלו. או לחות לדעת מה האומדן שלך.

וסרטון של הקרב ביניכם, זה היה יכול להיות ויראלי.

עריכה אחרונה על ידי sperial

• תוכן חדש...