Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב 7 מקומות עד 60K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני בכוונה לא שואל על יצרנים/דגמים ספציפיים, אשמח להצעות לדגמים העונות על הצרכים/נתונים הבאים:

1. בטיחותי (כנראה שלא דאצ'יה...)

2. אמינות - מינימום תקלות וטיפולים
3. צריכת דלק חסכונית
4. נסיעה יומית של 50 ק"מ נסיעה בין-עירונית (5 ימים בשבוע) (בקטגוריה של בנזין, אני מניח)
5. עמידה בתקציב הדל

מאחורי הנ"ל מסתתרות שאלות נוספות שצריכות להילקח בחשבון, שקשה לי לענות עליהן, למשל האם עדיף רכב עם קילומטראז' נמוך ושנתון מתקדם יחסית אבל יצרן פחות טוב, או רכב עם קילומטראז' גבוה ושנתון נמוך אך אבל יצרן טוב יותר

פורסם

בנוהל:

אתה צריך סיטרואן c4 פיקאסו דיזל (1.6 או 2.0)

אבל שאלת פה, תקנה כנראה אאוטלנדר בת 10

בהצלחה!

אגב אני לא בטוח בכלל שדאציה חדשה בטוחה פחות מאאוטלנדר בת 10 אם יש לה נגיד 3 כוכבים - המבחנים היום יותר מחמירים ודורשים למשל אבזור בטיחות אקטיבי בשביל ציון מירבי שלרוב האאוטלנדר בתקציב שלך אין. אם זאת דאציה עם כוכב אחד מניח שפחות רלוונטי

פורסם

תנרמל את כמות הדיונים העוסקים באמינות הרכבים הנ"מ בפורום ביחס לכמות כלי הרכב שנעים על הכביש ואז תחליט מה אתה צריך בהיבט האמינות
לגבי בטיחות קטונתי...

כל שבוע עולה משתמש חדש ורוצה לקנות 7 מושבים, בכלום כסף, שיהיה אמין, חסכוני, בטוח, סחיר ונעים למגע...
אין חיה כזו (מלבד אוטובוס)
על משהו תצטרך להתפשר!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

פיקאסו דיזל יכולה להיות בחירה נכונה.

אני מאוד מרוצה מהבנזין.

בתקציב שלך תוכל לקנות רכב ולשים בצד כמה אלפים ליישור קו......

פורסם

אני רואה שפות"ש נעלם, אז מרשה לעצמי לגנוב את השרשור.

בתאריך 30.8.2023 בשעה 15:01, yd b-4 כתב:

פיקאסו דיזל יכולה להיות בחירה נכונה.

אני מאוד מרוצה מהבנזין.

אני מבין שיש לך פיקאסו בנזין, אשמח אם תוכל לשתף באיזה דגם ושנתון מדובר, כמה זמן יש לך אותו, איך התרשמת מהאמינות שלו, ומה הצריכה שלו בפועל.

אני חופר על הדגם הזה כבר המון זמן, ולא מצליח להגיע למסקנות ברורות,

רוב אלו שמחזיקים אותו מהללים ומשבחים, אבל עדיין שומעים סיפורים על נפילות פה ושם.

פורסם

2015 אקסלוסיב אני מגיע לצריכת דלק עם 80% עירוני של 1/9 בערך.

לטעמי הכי משתלם ובפער בתמורה לשקל. 

יש תקלות/בלאי סדרתיות כמעט אצל כולם באותם רכיבים. כדאי לקנות רכב שהוחלפו בו החלקים הנ"ל-

כאן צריך לפעול הפוך מהאינטואציה ולא לחפש היסטוריית טיפולים "נקיה"  ובכללית באזור ה 120 אק"מ כבר בטוח הוחלפו כמה מהבעיות הידועות. 

פוטנציאל למכה כואבת בכיס-

ממיר קטליטי -אין אפשרות לשים חליפי ומחירו כ7000 ש"ח!!! כדאי לקנות רכב שעבר כבר החלפה.

רכב שאוכל שמן יצטרך החלפת גומיות שסתומים כדאי לטפל בזמן כי זה דופק את הממיר- לא מכיר בדיקה לפני קניה שיכולה לבדוק את הנתון הזה)

קניסטר/מיכל דלק- אצל הרוב המוחלט הוחלף לבדוק את זה!

סביר/נורמלי-

טיימיניג בדרך כלל משהו מתעייף באזור ה100-150 אק"מ.

משולשים/בולמים- המקוריים מתפגרים עד 100 אק"מ.במקרה ויש צורך ממליץ לרכוש משולשים מקוריים מחו"ל סד"ג 800 ש"ח. חליפי יחייב אותך כל שנתיים בהחלפה.

פחות נורא-

מצערת- בארץ החלק יקר מאוד סביבות ה3000 ש"ח בחו"ל ניתן לרכוש ב700 ש"ח.

שסתום טורבו- בארץ כ 1000ש"ח בחו"ל 150 ש"ח ו3 דקות עבודה עצמית. (אני קניתי והחלפתי יזום)

בשנים 15-16 מכסה השסתומים בד"כ נדפק ומוחלף לדגם החדש בארץ כ 3000 ש"ח בחול אפשר לסגור פינה בחצי.

אם אתה גר באזור המרכז זכית טפל בגבע או אורן ותהנה משקט. 

אם לא תצטרך קצת לפקוח עינים ולהבין קצת יש קבוצת ווטצאפ פעילה מאוד שיכולה לחסוך המון בשעת הצורך.

כמובן לא הכל "הלך"  אצלי אבל חוץ מממיר שזה באמת יכולה להיות נפילה אין כאן אף תקלה משביתה באמת וחריגה מאוד לרכבים מהסוג הזה.

המנוע עצמו אמין מאוד והגיר בכלל סופר דופר אמין. 

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם

תודה על המענה המפורט, 

אני כבר המון זמן מתלבט אם להשתדרג לפיקאסו, התשובה שלך נותנת לי כיוון.

אני כיום עם פורד פוקוס, ובדיוק עכשיו יש לי אפשרות להשבית אותו ולקבל מחירון אחרי פגיעת משאית, חושב להוסיף על מה שאקבל עוד 10/20 אל"ש וללכת על זה.

הנסועה שלי גבוהה אבל לא מצאתי דיזלים עם ק"מ סביר, ורובם היו מוניות, אז נראה לי שאתפשר על הבנזין,

מעניין אותי להבין האם התקלות שציינת, נפתרות באופן סופי בפעם הראשונה? או שהם חוזרות על עצמם כל X זמן/ק"מ?

לדוגמא - הממיר, למה כתבת שעדיף רכב שעבר החלפה, כי אחרי החלפה זה לא אמור לחזור? עשו איזה שדרוג או משהו?

פורסם

תראה אני עדיין על ממיר מקורי עם 135 אק"מ.

אם תיפול על רכב שהחליף יש לך בערך 100 אק"מ ודאיים של שקט (במידה והרכב לא זולל שמן)

זה ללכת על בטוח...

• רעיון טוב! 1
פורסם

תודה!

מאמין שאלך על זה, מרגיע אותי הקטע שיש את אותם תקלות מוכרות ולא תקלות משונות שלא מצליחים לפענח כמו שמצוי הרבה בצרפתיות

עם הפוקוס למשל אני חי טוב למרות המחלות המוכרות שלו, ובסופו של דבר לאחר 5 שנים קיבלתי תמורה מדהימה לכסף, מה שחשוב לי זה הוודאות בזיהוי תקלה, ונשמע שיש את זה בפיקאסו.

• תוכן חדש...