Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיצובישי ספייסטאר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הולך לראות רכב עבור הבת, מודל 2018 , הבנתי שמדובר בגיר רציף.

אשמח לחוות דעת על הרכב .

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

רכב אמין, במיוחד אם טופל
ק"מ נמוך והחלפת שמן גיר כל 4 שנים או 80K  - תבדוק אם נעשה
בידוד רעשים גרוע, סוג של פחנוע אמין
לדעתי כמעט כל מתחרה תהיה עדיפה למעט האמינות
למה לא פיקנטו, i10, i20 או סטוניק?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

I20/ סטוניק יהיו יקרות יותר לאותו שנתון וקטגוריה שונה.

הייתי בודק שברולט ספארק, הזריזה בקטגוריה, גם כן גיר רציף, אך הוא מדמה יחסי העברה ולכן שקט יותר, חפשו ברמות אבזור lt+ או ltz.

בכול אופן, הספייס רכב אמין, מרווח מאחור ביחס לקטגוריה, חסכונית מאוד אך רועשת,מושבים נוקשים ויש רכינה בפניות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יותר מרווחת מפיקנטו למשל, מנוע 3 צילינדרים עם יותר רעידות מאשר 4 צילינדרים שיש ברוב הפיקנטו (כי נמכרו גם מנוע 1.0 שכמה שזכור לי יש להם 3 צילינדרים, אבל הרוב 1.2 עם 4 צילינדרים).

כמה שזכור לי בשנתונים האלו ללא מערכות בטיחות מקוריות. רק מובילאיי.

בגדול רכב בסדר בשביל לנסוע מ-A ל-B בעיקר בעיר או בנסיעות פרבריות.

אם רוב הנסועה בינעירונית הייתי עולה לקטגוריה גבוהה יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הרכב מיועד לבת שלי , ביצועים והתנהגות כביש לא בדיוק רלוונטים.

הרכב עם נסועה נמוכה ונראה שנשמר על ידי הבעלים , כל ההיצע של הפיקנטו \ I10 הם בעלי נסועה גבוהה מאוד לעיתים משולשת מול המיצובישי האמורה.

מה עוד שהקוראניות היו חביבות הליסינג וההשכרה , כמעט ולא ניתן למצוא ידים פרטיות במצב סביר.

אני מניח שלמרות האמור לעיל לא תהיה לרכב בעיה לבצע נסיעות של פעם בשבוע מחיפה לת"א , סה"כ מבקשים תעבורה בסיסית וזולה למי שתהיה בקרוב סטודנטית.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אין שום בעיה לנסוע מחיפה לתא, הוא לא יעכב תנועה, להיפך.

גם בכביש מישורי המנוע יהיה יחסית שקט תודות חגיר הרציף.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני רואה רכבים כאלו נוסעים על כביש 6 בלי בעיה.

לא אמורה להיות בעיה.

i10 ופיקנטו שמורות קשה למצוא, גם כי חלק יוצאות ליסינג והשכרה.

אם אתה בכל זאת תחליט על פיקנטו, אז תשתדל לחפש רמת גימור EX ומעלה שנדיר מאוד לראות בליסינג.

מה שכן, המחירון של הפיקנטו מאוד גבוה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 14 דקות, CX25GTI כתב:

הרכב מיועד לבת שלי , ביצועים והתנהגות כביש לא בדיוק רלוונטים.

הרכב עם נסועה נמוכה ונראה שנשמר על ידי הבעלים , כל ההיצע של הפיקנטו \ I10 הם בעלי נסועה גבוהה מאוד לעיתים משולשת מול המיצובישי האמורה.

מה עוד שהקוראניות היו חביבות הליסינג וההשכרה , כמעט ולא ניתן למצוא ידים פרטיות במצב סביר.

אני מניח שלמרות האמור לעיל לא תהיה לרכב בעיה לבצע נסיעות של פעם בשבוע מחיפה לת"א , סה"כ מבקשים תעבורה בסיסית וזולה למי שתהיה בקרוב סטודנטית.

לי אישית אין בעיות עם רעש מרכבים, אבל יש כאלה שזה מאוד מפריע להם(למי שקנה ממני את הספייסטר בזמנו(גם לבת שלו), הרכב נשמע לו מאוד רועש)

בעליות של חיפה, עם האופי של הגיר הרציף. תצפה לרכב מאוד רועש. סתם לקחת בחשבון אם רגישים לזה.

מלבד זה, הרכב מאוד חסכוני, יש לו בקרת שיוט שזה גם אחלה. ובנסיעות בינעירוניות על כביש חלק, הוא ירגיש בסדר גמור.

פורסם

אין שום בעיה לכביש מהיר, יש לי מכר שרכש אחת עם 250K גיר ומנוע ככל הנראה מקוריים ונוסע יום יום מאיזור ירושלים למודעין
אז לנסוע זה נוסע, רק שלדעתי חווית הנסיעה די בסיסית

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...