Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

B-SUV מומלץ לזוג עד 160אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני מחפש רכב חדש כבר תקופה ולא יודע מה לבחור, אני נוסע בעיקר בעיר וכ10אלף קילומטר בשנה עם תקציב של 160אלף ומחפש רכב שלא מתפשר על נוחות ואיכות נסיעה ובטיחות פחות על החיסכון בדלק, אין לי אופציה להטעין בבית אז חשמלי או פלאגאין לא בא בחשבון

האופציות שחשבתי עליהם הן:

2008 - האוטו נראה פצצה וגם ממש נוח עם כל המערכות בטיחות ומה שאני רוצה אבל..זה צרפתי עם כל הסטיגמות שלהם אין בנאדם אחד שדיברתי איתו על הרכב הזה ולא עשה פרצוף

CX-30 - לא עפתי על המנוע למרות שזה 2 ליטר לא הרגיש לי שיש לו יותר מדי כח רק עושה רעש שלוחצים על הגז וגם דיי יקר

seltos - אהבתי את הטכנולוגיה והבטיחות בדגם החדש בסך הכל הדגם המוביל כרגע 

אשמח להמלצות או הבהרות לגבי הדגמים שבחרתי

פורסם

סלטוס עם גיר רובוטי לא הייתי ממליץ לנסיעה עירונית והמתלים שלו קצת מדי קשוחים לטעמי. ו1.4 זה לא בדיוק מטוס קרוב גם ביחס למאזדה

2008 עם מנוע 1.2 גם לא כדאי

לא מבין מה מציק לך ב2.0 של מאזדה בנסיעות עירוניות אבל מה שאתה חושב

בכל מקרה פה 90 אחוז מעריצי קוריאניות בכל מחיר אז אני מניח שאם שאלת פה אתה תצא עם הסלטוס בכל מקרה. בהצלחה! תיהנה

פורסם

סלטוס זה לא רובוטי, זה גיר רציף.

image.thumb.png.219e194c9f8cb857249de93782c9fbc0.png

מה עם מאזדה 3 למשל?

• רעיון טוב! 2

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

המאזדה לא B ולא SUV.

עם זאת, פות"ש לא פירט יותר מדי צרכים מעבר לכמות ואופי הנסועה, אז השאלה נותרת פתוחה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

סוזוקי S-Cross יכול להתאים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ייתכן שיונדאי קונה תמצא חן בעיניך .

אני מדבר על הדגם החדש שהבנתי שיושק במהלך ספטמבר, כלומר עוד כמה ימים.

יושקו בנזין והיברידי. הדגם החדש אמור להיות גדול, נוח, ובטיחותי מהקודם. 

אתה יכול ליצור קשר לגבי מתי יגיע לאולמות. וכמובן נסיעת מבחן כדי לראות אם אכן עומד בדרישות שלך.

בהצלחה

פורסם
לפני שעתיים, dorsht כתב:

מה עם מאזדה 3 למשל?

התבלבלתי עם הסטוניק

לפני שעתיים, dorsht כתב:

מה עם מאזדה 3 למשל?

התבלבלתי עם הסטוניק. מעניין שהסלטוס עם רציף ומנוע אטמוספרי הרגישה יותר חזקה ממאזדה

פורסם

אנחנו כבר חודש עם שברולט טראקס החדש 2RS.

נכנס לתקציב שלך.

אני לא מומחה בשום צורה אבל עברנו מפיז'ו 3008 וסה"כ הרכב מאוד נוח גם בנסיעות ארוכות.

אישתי מאוד מרוצה ממנו.

המנוע אומנם 1.2 והיה לי חשש, אבל האמת שהיא שהוא נמרץ שצריך.

פורסם
לפני 6 שעות, Sintixi כתב:

היי, אני מחפש רכב חדש כבר תקופה ולא יודע מה לבחור, אני נוסע בעיקר בעיר וכ10אלף קילומטר בשנה עם תקציב של 160אלף ומחפש רכב שלא מתפשר על נוחות ואיכות נסיעה ובטיחות פחות על החיסכון בדלק, אין לי אופציה להטעין בבית אז חשמלי או פלאגאין לא בא בחשבון

האופציות שחשבתי עליהם הן:

2008 - האוטו נראה פצצה וגם ממש נוח עם כל המערכות בטיחות ומה שאני רוצה אבל..זה צרפתי עם כל הסטיגמות שלהם אין בנאדם אחד שדיברתי איתו על הרכב הזה ולא עשה פרצוף

CX-30 - לא עפתי על המנוע למרות שזה 2 ליטר לא הרגיש לי שיש לו יותר מדי כח רק עושה רעש שלוחצים על הגז וגם דיי יקר

seltos - אהבתי את הטכנולוגיה והבטיחות בדגם החדש בסך הכל הדגם המוביל כרגע 

אשמח להמלצות או הבהרות לגבי הדגמים שבחרתי

לא אהבת את המנוע של המאזדה.. אבל כן אהבת את יחידת הכוח בסלטוס??!

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

עוד המלצות:

קודם-כל המאזדה cx30 מבוססת על מאזדה3 אז אפשר לאמר שזה CSUV.

בדקנו לפני כחודשיים בדיוק את זה, ועלו לנו 3 רכבים שיכולים להתאים לך:

פורד פומה, מאזדה CX3 וסקודה קאמיק.

מבין ה-3 , הפומה מהנה לנהיגה, אבל תהיה נחותה מבחינת ביצועי המנוע, ופחות איכותית מבחינת גימור ואבזור.

לגבי ה-2 האחרים:

הקאמיק גדול יותר,  ובעל צריכת דלק טובה יותר (עד כמה שזה משמעותי עבורך). בתקציב שלך, תקבל אותו עם מנוע 1.5 טורבו

שנותן ביצועים טובים משמעותית. גם מרווח הגחון שלו יותר גבוה.הוא גם צעיר מה CX3 (ה- CX3 עבר מתיחת-פנים והשורשים שלו הם מלפני כמעט עשור).

לגבי שיכוך מהמורות ונוחות - לשניהם ייתרונות וחסרונות. זה משהו שצריך לחוות, אבל הדעה הרווחת היא שהקאמיק נוח יותר.

לעומתו, ה- CX3 שולף קלפים מנצחים משלו: במחיר הזה אתה יכול לקנות את ה- CX3 ברמת הגימור הגבוהה ביותר, כלומר PURE WHITE (יש גם limited edition שזה אותה רמה, אבל עם גימור מבריק לחלק מהחלקים מבחוץ. אם אתה הולך על ה- CX3 ויש בעיות מלאים/הזמנות, שווה לשקול לקחת במקום. הבנתי שהם באותו מחיר).

ברמת הגימור הזאת אתה מקבל את האוטו עם תא נוסעים איכותי, הכולל עור לבן (חלקי), 7 רמקולים BOSE וכסא נהג מתכוונן חשמלית. יש פידבק שהכסא הזה נוח מאד, ורק זה יכול להיות שווה הכל (יחסית לרמת הרכב, כן?).

הוא מגיע עם מנוע 2 ליטר אטמוספרי במקום 1.5 ליטר אטמוספרי, מה שתורם לשיפור משמעותי בביצועים. כמובן שהביצועים של הקאמיק טובים מאלה.

מבחינת התנהגות-כביש, ה- CX3 נחשב לרכב כיפי לנהיגה (לעומת ההתנהות הצפויה של הקאמיק).

בנוסף, יש לו תיבת הילוכים אוטומאטית רגילה, מה שאומר שבפקקים היא תגיב בצורה יותר חלקה ואמורה להיות יותר אמינה.

גם מנוע אטמוספרי מגיב יותר מהר בנסיעה בעיר/פקקים, לעומת ה- delay של מנוע הטורבו.

לשניהם יש בקרת שיוט אדפטיבית.

לגבי בלימה אוטונומית, למאזדה יש שילוב של מצלמה עם ראדאר, לעומת ראדאר בלבד בקאמיק.

הכפילות במערכות, אמורה לתת ייתרון-מה ל- CX3 במהירויות נמוכות (בעיר/פקקים). ל- CX3 יש כפתורים פיזיים בעוד שבקאמיק צריך חלק מהם להפעיל מהמסך (פחות נוח).

לגבי עלויות נלוות - הטיפולים של המאזדה אמורים להיות יותר זולים מאחר ומדובר במנוע ותיבת הילוכים שמבוססים על טכנולוגיה ישנה יותר.

לעומת זאת, דווקא הביטוח של ה- CX3 עלול להיות יקר יותר, מכיוון שמאזדה נחשב לרכב גניב (אם כי ייתכן שדווקא ה- CX3 פחות).

לסיכום,

חוץ מנושא הנוחות שאת זה צריך לבדוק, עושה רושם שהמאזדה CX3  פשוט יותר מתאים לנהיגה בעיר/פקקים.

כמובן, אני מציע שתיקח את שלושתם לנסיעת-מבחן(כן, אולי הפומה בסוף הכי ימצא חן בעיניך), ושם תוכל להשוות עד שתמצא מה אתה הכי מעדיף.

אם אין את ה-CX3 לנסיעת-מבחן ברמת pure white , נסה להשיג אחת - אם אפשר, תנסה נסיעת-מבחן כזאת אצל קרובים/מכרים או אפילו תבדוק אצל מוכרים מיד-2.

ההבדל בינו לבין הרמות הנמוכות, משמעותי.

בהצלחה

• תוכן חדש...