Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שירשור תצפיות רכבים מעניינים

amosbmw

פוסטים מומלצים

• תגובות 6.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

לפני כשעה, itsik170 כתב:

בשנות ה-90 אני זוכר שהיתה בקריית גת כבאית עם לוחית של 5 ספרות - בשנים האחרונות התחילו "להצעיר" את הצי

כבאית מגירוס 5 ספרות באתר חרמון. התמונה מ 2022. לפחות באותו זמן היא הייתה פעילה ונוסעת, צילמתי אותה גם בנסיעה. 

IMG_20250522_124525.thumb.jpg.69860c88eb44b51fa0571d03ac1094e7.jpg

IMG_20250522_124913.jpg.cd899c5cd1579c3edffde5d2532a0008.jpg

• אהבתי 8

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הפרארי של אמריקה, בהמשך הייתה שלבי GT350 (לא סגור אם מדובר בקיט או מקורי, יכול לאשר לפי צלילי האגזוז שזו אכן הייתה עם מנוע 5.0 קיוטי) שהצליחה לחמוק ממני.

מחילה על האיכות, מדובר בזום + זווית גרועה + אוטובוס.

20250522_132349.heic

חולם על קרייזלרים יוקרתיות בנסיעה ברכבות😪

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות, itsik170 כתב:

עד לפני אסון הכרמל, היית יכול לראות גם כבאיות בנות 30-40 שנה שעוד בשירות, בשנות ה-90 אני זוכר שהיתה בקריית גת כבאית עם לוחית של 5 ספרות - בשנים האחרונות התחילו "להצעיר" את הצי.

השאלה האם אין איזה גיל מקסימלי של רכב שמשרת בשירות ציבורי, כזה או אחר. 
נזכרתי לטובה בימי כמתנדב ב97-8, ובמגירוס 63, 4*4 שהייתה יורדת פעם בשנה, בבוקר ל"ג בעומר, לכבות את שאריות המדורות על חוף הים  בהרצליה 😄

*עריכה- כמו שבוקי צירף 👍

עריכה אחרונה על ידי שביט

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, mottis כתב:

מאזדה דמיו, מיקווואן מרווח, בעשור הקודם כונתה כך גרסת הסדאן של מאזדה 2

20250522_124144.jpg

20250522_124158.jpg

האוטו הראשון שהיה בבעלותה של אמא שלי.

חתיכת פח שסירבה למות.

• אהבתי 1

חולם על קרייזלרים יוקרתיות בנסיעה ברכבות😪

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות, mottis כתב:

מאזדה דמיו, מיקווואן מרווח, בעשור הקודם כונתה כך גרסת הסדאן של מאזדה 2

לפני כעשור, עזרתי לקרוב משפחה למכור את הדמיו השמורה והמלוקקת שלו, כיאה לרוסי מבוגר מאשדוד. לקחתי אותה אליי לנתניה ובמשך שבועות ארוכים סיננתי את כל הסחל'ה של שוק רוכשי הרכב הישראלי שחיפשו מציאה, הציעו לעשות לי טובה, ו'מחר אני בא לוקח'. בסופו של דבר, מי שבאמת בא כל הדרך לנתניה ולקח היה אביו של חבר פורום מוערך, גם הוא רוסי מבוגר... מאשדוד.

זו גם הייתה הפעם הראשונה שבה גיליתי שלא ניתן להעביר בעלות על רכב שלא עשה את כל הריקולים שלו, ושלקבוע תור למוסך מאזדה בשביל לעשות ריקול יכול לקחת כמה חודשים. יאמר שוב לזכותו של הקונה שהוא המתין בסבלנות, שילם מחיר הוגן ללא שיגולי מוח מיותרים, ואני מקווה שהאוטו שירת את אשתו (למיטב זכרוני זו הייתה התכנית) היטב לאורך שנים הבאות.

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הדבר היחיד שהורג את הרכבים האלה זה עניין ה 2 טסטים השנתיים, תקנו אותי אם אני טועה, כמובן יש את עניין התחזוקה וכו', אבל בהנחה ותוחזק באופן סביר

Miata NC

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קריזלר 300 שמור.

2 (1).jpeg

3 (1).jpeg

עריכה אחרונה על ידי zaf
  • אהבתי 3

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עוד כמה תמונות יותר טובות של כבאית מגירוס בחרמון, שמצאתי בגוגל פוטו שלי,  צולם ב 2021.

וגם סרטון של 2 שניות שצילמתי במקרה אבל הוא מרתק בעיני. הכבאית עובדת בעבודות סלילת כביש באתר.

אפשר להניח שהיא כל השרות שלא לא יצאה מהאתר והקילומטרז' שלה מאוד נמוך אבל עדיין מרתק בעייני עצם העובדה שמישהו ודאג לטפל בה, דואג שיהיה שמן טרי במנוע, דואג להחליף צמיגים ודואג שהמצברים יהיו טעונים. והיא עדיין (נכון לזמן הצילום) במצב עבודה וגם נראית סביר. 

20210517_121155.thumb.jpg.76e4515ce2b5df8776402af3f174b797.jpg

20210517_121226_HDR.thumb.jpg.a5e5f873c1b3492e34ac5f0cece1fca0.jpg

20210517_132248.thumb.jpg.d71b983aedfff8b50c5f2a3e19f0e996.jpg

• אהבתי 9

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...