Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שירשור תצפיות רכבים מעניינים

amosbmw

פוסטים מומלצים

עם הספק כ-75 כ״ס הוא היה חלש, בוודאי יחסית למשקל של סטיישן. אפילו הרנו 19 עם מנוע ״energy 80״ היה עדיף. וגם הוא התקשה לעלות את עוקף נו״ש עם מזגן. אבל אלה זכרונות מלפני למעלה מ-30 שנה, אולי משהו התעוות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

למיטב זכרוני נסע בסדר גמור (כמובן לא ביחס להיום),
אבל היה רכב מרווח מאוד עם סטיישן ענק שבלע הכל,

והאמינות הייתה מופתית (למעט ציריה אחת ואיזה תקלת חשמל מוזרה שנפתרה ברגע) איפה לא נסעתי איתה ותמיד טיפול 10K בזמן וזהו...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם טיפול 10,000… היה לי מוזר כשבמוסך טויוטה הודיעו לי שההנחיות (לקורולה 98) שונו מ-10,000 ק״מ/חצי שנה ל-15,000 ק״מ/שנה. אבל ממש לא התנגדתי, וגם המכונית לא.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האיוניק הזו נראתה לי מרחוק מיוחדת... N עליה

VideoCapture_20250417-120208.jpg

VideoCapture_20250417-120214.jpg

• אהבתי 5
  • מצחיק 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 שעות, llaavvii כתב:

למיטב זכרוני נסע בסדר גמור (כמובן לא ביחס להיום),
אבל היה רכב מרווח מאוד עם סטיישן ענק שבלע הכל,

והאמינות הייתה מופתית (למעט ציריה אחת ואיזה תקלת חשמל מוזרה שנפתרה ברגע) איפה לא נסעתי איתה ותמיד טיפול 10K בזמן וזהו...

ציריות היו המחלה של הדגמים האלה. מעבר לכך, הרכב תמיד הניע ונסע, גם כאשר הגיר היה נתקע בהילוך בגלל דיאפרגמה שהייתה מתיבשת ולא הוחלפה בטיפול. היו לי שתיים, הראשונה משנת 1989 והשניה משנת 1993 , הראשונה נמכרה עם 200 אלף ומשהו קילומטרים והשניה עם מעט פחות מזה. 

הציריות ומשולשים לא שרדו ג׳ימקאנה - 🤪

300A5E29-EBED-409C-900D-09615BC13682_1_105_c.thumb.jpeg.b50c5466ee325deda07462b4abb586f0.jpeg

עריכה אחרונה על ידי zaf

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שנת 95 אם אני לא טועה. ג׳ימקאנה שנערכה בעפולה. 

• אהבתי 2

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• אחראי פורום

מתוך המצלמות באיכות שאני מתבייש לשים פה, אבל כמובן לא מצלם תו"כ נהיגה.

אני בהיסטריה על האספנות שלי, לא מחנה במקומות בעייתיים אפילו לשתי דקות,

קצת מתקשה להבין איך משאירים רכבים ככה באמצע איזור תעשייה סואן ומבולגן.

PXL_20250417_125342932.thumb.jpg.ba2dfacdc7420960cb19caa2a3acf0cb.jpgPXL_20250417_125419172.thumb.jpg.0049ebfcd37c6600c8b41976ed473c16.jpg

• אהבתי 2

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...