Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שירשור תצפיות רכבים מעניינים

amosbmw

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

לפני שעתיים, amosbmw כתב:

לרגע חשבתי שאני במוסקבה..

שם יש מאות בסיגנון.

שימו לב להתאמה בין החישוקים לאינטריור.

PXL_20250211_125743391~2.jpg

PXL_20250211_125834433~2.jpg

https://youtu.be/4GFS3eQ3MGE?si=WBBrBg4Oa3531pWP

עריכה אחרונה על ידי טרט
תיקון קישור
  • אהבתי 1

"בלי סיכון אין סיכוי"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קיה ev9

הראשונה שאני רואה

אולי קשור למחיר שמתחיל ב -430,000 שח לדגם הפשוט - וזאת דוקא ה  gt line שמחירה הרשמי 489,000 שח...

20250211_172411.jpg

• אהבתי 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, motior כתב:

קיה ev9

הראשונה שאני רואה

אולי קשור למחיר שמתחיל ב -430,000 שח לדגם הפשוט - וזאת דוקא ה  gt line שמחירה הרשמי 489,000 שח...

20250211_172411.jpg

אני לא אתפלא אם זה ליסינג/בעלות חברה

יש תמונה של הלוחית רישוי?

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 שעות, motior כתב:

קיה ev9

הראשונה שאני רואה

20250211_172411.jpg

אחרי שאנשים קונים במחיר הזה מותגים סיניים שעד לא מזמן היו עלומים (וויה, הונגצ'י) אז כנראה ייבואני קיה קיבלו בטחון שכן אפשר להתחרות בהם ולייבא את ה-EV9.

• אהבתי 3
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מזדה, יצרן קטן, מתקשה לעמוד בתקינה המשוגעת של אירופה, הייתה חייבת למצוא פתרון מהיר - ״האחות הגדולה״ (היפנית) טויוטה.

כל עוד למזדה לא יהיה הייבריד ראוי, או חשמל ראוי (cx30 לא ממריא), ימיה כיצרן עצמאי מתקצרים. 🥺

• מבאס 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אולי להפך - מזדה נשאר בערך היצרן היחיד שניתן לקנות אצלו רכב חדש עם מנוע אטמוספרי, גיר פלנטרי וללא מערכת היברידית.

בתור קונה, מבחינתי זה עושה שכל. לא יודע אם זה מספיק כדי לשרוד אבל הם נותרו היחידים בנישה הזו, שפעם הייתה המיינסטרים.

• אהבתי 6
  • רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בחול כבר יש גרסאות היברידיות, למשל בשוק האמריקאי יש גרסאות היברידיות רגילות / פלאג אין ל-CX50, 70 וCX90. 

מבחינת חשמל, אחרי הMX30 שכנראה מעולם לא היה הולך להיות רב מכר, יש את ה-6 החשמלית שנמכרת בסין תחת השם EZ-6

ומאזדה רשמו את השם CX-6e עבור הקרוסאובר החשמלי הראשון שלהם, כנראה על אותה פלטפורמה מצ'נגן הסינית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

MX30 נראה יותר כמו איזו נקמה של עובד ממורמר מאשר פרי תכנון מחושב ומוקפד הנסמך על חקר ביצועים וחקר שווקים. לאוטו עם טווח של ניסן ליף דור ראשון פשוט אין זכות קיום היום.

• אהבתי 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, amosbmw כתב:

לא יודע אם זה מספיק כדי לשרוד אבל הם נותרו היחידים בנישה הזו,

זה ככל שזה נראה היום, לא יחזיק הרבה זמן.

המשאבים שלהם כיצרן עצמאי מוגבלים. והשוק כבר אומר את דברו.

לפני כשעה, yoav911gt2 כתב:

בחול כבר יש גרסאות היברידיות, למשל בשוק האמריקאי יש גרסאות היברידיות רגילות / פלאג אין ל-CX50, 70 וCX90. 

אמריקה זה שוק תחרותי אבל גדול מאוד, לא בטוח שזה מה שיחזיק את מזדה לאורך זמן. 

אירופה כבר לא קונה כמו בעבר.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, האוטו שלנו גדול וירוק כתב:

Wtf?

IMG_3818.jpeg

IMG_3817.jpeg

רגע. ומה עם הטויוטה סיטרואן? עניין של שגרה. למשל Suzuki Swace שהיא קורולה בתחפושת. או סוזקי sx4/פיאט sedici. שלל דגמים נמכרים בשווקים שונים תחת מותגים אחרים משיקולים מסחריים ואחרים.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...