Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שירשור תצפיות רכבים מעניינים

amosbmw

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון

היה בזה מנוע 1.5, בקדט היה 1.3 או 1.6. נדמה לי ששרדו יותר קדטים מאשר השיקוצים האלה.

זה היה הרכב החדש הראשון שאבא שלי קנה ב1995. היה רכב נאחס, יום אחרי שקיבל אותו גנבו לו 2 גלגלים (היה ג'אנט ברזל עם טסה!) ואחרי כמה זמן הלך טוטאל לוס בתאונה.

עד היום אני זוכר את הברושור, חצי ממנו היה על החידוש המטורף שנקרא abs.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פעם ראשונה שאני מעלה לשירשור תמונה שלא צילמתי בעצמי.

זאת הBMW האחרונה לחלוטין שניתן להזמין ידנית, אז למה לקנות אוטומטית?

IMG-20250122-WA0035.jpg

• אהבתי 1
  • מעניין 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 6 שעות, שביט כתב:

זה מה שאני כותב ואומר כבר הרבה זמן- כישראלי, הרבה יותר מעניין אותי לראות דייהו רייסר או דלתא 88 כרכב אספנות (כמובן במצב טוב עם קווים ישרים ויפים, ולא גרוטאה) מאשר קורבה, סליחה, קורבט או כל מיני אוניות אמריקאיות מיובאות, בגלל שכחדשות הן היו "מכוניות מחורבנות", ולהצדיע לפסיכי (בקטע טוב כמובן) שהחזיק אותן כל השנים האלה. 

פתחתי על זה שירשור פעם.

זה נכון שמפגשי אספנות לא נראים כמו חניה ליד הקניון לפני 40 שנה אלא כמו "חניית החלומות" של מי שחנה  בחניה של הקניון לפני 40 שנה. 

גם אותי יותר מעניין לראות מכוניות עממיות ישנות שנסעו בישראל מאשר מכוניות מיובאות. אבל תסכים שזה פשוט לא כזה מעניין להחזיק רכב אספנות "פשוט" שנוסע לא מי ידוע מה, עיצוב לא מי ידוע מה, לא מספק חוויה מיוחדת חוץ מעצם חווית נהיגה באוטו ישן ותכלס אם אין קשר סנטימנטלי כלשהו, אין סיבה להחזיק אותו...

הכי מעניין מבחינתי זה רכב "ישראלי" אבל מיוחד ומגניב, רק בזמנים ההם לא היו הרבה כאלה ונשארו ממש מעט. 

לפני 4 שעות, yairw כתב:

אם זכרוני אינו מטעה אותי, הרייסר הזאת מבוססת בכבדות על קדט 87, מה שמעלה את רמת האמינות שלה משמעותית משאר הדגמים שבאו אחריה

קדט E שיצאה ב 1984.

דייהו רייסר לא מבוססת על קדט, היא פשוט אופל קדט (גוף הרכב זהה 100%) שיוצרה בדייהו, כולן היו תחת בעלות GM.

המנוע היה גם דומה למרות שלא אותו נפח, היו מספר שינויים בשביל להתאים את הרכב לתקנים של שנות ה 90 אבל חוץ מזה - אופל קדט לחלוטין.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי כל רכב שלא רואים כל יום אלף כמוהו - מעניין. 

אספנות עממי ישראלי ישן וגם אספנות יבוא אקזוטי. נורא כיף לראות משהו שהכרת פעם וגם משהו שחלמת עליו פעם. לגבי מה להחזיק, זה כבר סיפור אחר. גם בגרמניה מדברים על זה שבמפגש יותר מעניין לראות רנו או אופל ישנה לעומת מרצדס, פורשה וBMW שיש במאות.

אני מודה לכל מי שלוקח על עצמו להחזיק רכב עממי ישן, הוא גורם לי לחיוך. אני מקווה שהבעלים גם נהנה, כי המכוניות היו פחות נוחות באופן מורגש. 

במעבר חד - 

אחרי שראיתי כבר עשרות האמר חשמלי בצורת טנדר - ראיתי היום אחד סגור. מסתבר שהוא היחיד בארץ.

PXL_20250122_120407511.jpg

• אהבתי 2

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האמר חשמלי SUV יש בארץ הרבה יותר מאחד, ממה שאני בדקתי יש 185 יחדיות.

ספציפית עם הקוד דגם כמו הנ"ל יש אחד אבל כל גרסת איבזור מקבלת קוד דגם אחר. 

• אהבתי 2
  • מעניין 2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נראה לי, את כל אלה בתצורת טנדר ניסו להביא כ"רכב עבודה" עד שרשות המיסים עצרה את התרגיל ומיסתה את כולם כרכב פרטי.

זה נכנס מלכתחילה כרכב פרטי, ולכן הרבה יותר יקר.

Screenshot_20250122-232800.png

• מבאס 1
  • מעניין 1

עמוס

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מעניין לפני חודש היו לה ג'אנטים אחרים וההגה היה על הכיסא..

בכל אופן קיבלה בומבה מאחור.

PXL_20241208_134857056~2.jpg

• אהבתי 1
  • מעניין 1

עמוס

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...