Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שירשור תצפיות רכבים מעניינים

amosbmw

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

לפני 11 שעות, Derish כתב:

נדמה לי שהוא התכוון לנכות שכלית.

לא יודע איך הגעת לזה...

הבן אדם חולה סרטן..

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 58 דקות, EliC25 כתב:

לא יודע איך הגעת לזה...

בתמונה שלך זה נראה כאילו הוא חונה במרכז הגיאומטרי של שני מקומות סמוכים, מכאן המסקנה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

שניכם מדברים כל אחד על אדם אחר, לכן הבלבול.

אתה מדבר על בעל השיקוץ הבווארי בצבע נזלת ואלי מתכוון לבעל הפימפמוביל השחור בירושלים, שכחתי איך קוראים לרכב הזה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • מצחיק 3
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה, אכן דיברתי על ה-BMW.  מצד שני, גם מאריך הפין השחור הזה הוא לא בדיוק עדות לטוב טעם, וזה שיש למישהו סרטן לא אומר שהוא צריך להפריע להולכי רגל ולהוריד משתמשי כסא גלגלים / עגלת תינוק אל הכביש.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, kompy כתב:

למכון מגיעים מדי פעם רכבים יחודיים.

בדר״כ אני נמנע מלצלם, פה לא יכולתי להתאפק.

סקודה פיק-אפ, 1994, ידני.

1.jpg

יש לי אחת בשכונה

לפני 7 שעות, Derish כתב:

תודה, אכן דיברתי על ה-BMW.  מצד שני, גם מאריך הפין השחור הזה הוא לא בדיוק עדות לטוב טעם, וזה שיש למישהו סרטן לא אומר שהוא צריך להפריע להולכי רגל ולהוריד משתמשי כסא גלגלים / עגלת תינוק אל הכביש.

עכשיו הבנתי מאיפה הבלבול, במקור פורסם בהפרש, בשתי תגובות נפרדות אך אוחד.

לגבי החניה של הנכה - בתור מי שמסתובב עם עגלה, המדרכה ככ רחבה שלמרות הרכב שלו, השטח שנשאר ממנה יותר רחב מרוב המדרכות שיש לי מסביב לבית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות, kompy כתב:

למכון מגיעים מדי פעם רכבים יחודיים.

בדר״כ אני נמנע מלצלם, פה לא יכולתי להתאפק.

סקודה פיק-אפ, 1994, ידני.

1.jpg

ניראה לי כרגיל הם היו עם סגירה מכוערת מאחורה. פעם ראשונה שאני רואה פתוח-ממש רכב יפה

IMG_2277.png

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

@דובצע אלה דגמים שונים. הרכב שצילם @kompy הוא גירסת הטנדר של ה-Favorit, אתה העלית תמונה של Felicia.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אגב, הטנדר הסגור נקרא Forman וליד שם הדגם צויינו מספרי דגם 135 לפרטית ו-136 למסחרית.

הפיבוריט נמכר בארץ בתחילת שנות ה-90 תמורת קצת פחות מ-30,000 ש״ח, בערך חצי מהרכב הבא במחיר.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, sperial כתב:

אגב, הטנדר הסגור נקרא Forman וליד שם הדגם צויינו מספרי דגם 135 לפרטית ו-136 למסחרית.

הפיבוריט נמכר בארץ בתחילת שנות ה-90 תמורת קצת פחות מ-30,000 ש״ח, בערך חצי מהרכב הבא במחיר.

נראה לי שאצל היבואן של שקודה באותם ימים היה קצת בילבול בלוחיות שהדביקו על המכוניות 😀על הטנדרים הסגורים (ידניים ובלי מיזוג 🥵) שקיבלתי מהמעסיקים שלי באמצע שנות ה-90 של המאה הקודמת היתה מודבקת הלוחית של הפורמן (שזה עגלון בגרמנית או בעל עגלה באידיש 😀) היו גם סטיישנים שהודבקה עליהם הלוחית של הפורמן אבל לסטיישן שקיבלתי כרכב חברה באותה תקופה דווקא היתה לוחית של פיבוריט 😀

מפתיע לראות שקודה ששרדה מאותן שנים, הרבה זמן שלא ראיתי כזו.

עריכה אחרונה על ידי winner
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יבוא הסקודה (כן, אני יודע שזה שקודה, אבל אנחנו בישראל) היה על ידי חברה שנקראה ״סכו-קאר״. באותה תקופה החל תהליך הקליטה של סקודה לתוך פולקסוואגן, אבל עדיין היה מדובר בהנדסה וייצור מזרח אירופיים. כשקניתי את הפייבוריט שילמתי תוספת תמורת ציפוי הכנה נגד חלודה, וכשהרכב היה בן שנתיים נקרע צינור דלק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 שעות, sperial כתב:

הפיבוריט נמכר בארץ בתחילת שנות ה-90 תמורת קצת פחות מ-30,000 ש״ח

איזו נוסטלגיה זה הרכב הראשון והיחיד מאז ומעולם שאבא שלי רכש חדש מהחברה בשנת 92

עריכה אחרונה על ידי Camaro 92
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...