Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שירשור תצפיות רכבים מעניינים

amosbmw

פוסטים מומלצים

• תגובות 3.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• אחראי פורום
לפני 3 שעות, itsik170 כתב:

סינכרו?

נצפתה בתל אביב

לפי הגובה והמספר בהחלט יכול להיות.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמה מעניין שהדגם הזה לא תפס בארץ כל כך.

זכור לי מביקורי התכופים בברצלונה, כמות המוניות ורכבי שיטור שזה היה הרכב הנפוץ ביותר שלהם 

image.png.9ed978b4501b8e897ff97f542a754a9e.png   image.png.a51291a5193cd9d73a6d46d80ff214c4.png  image.png.ca914d2eb06b2c2caa1f61612c586764.png

• אהבתי 1

למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה.  מסביבי  רואה עדיין נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש , בכל נסיעה . 

עד מתי 😡

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 39 דקות, Coro כתב:

ממודעת מכירה:

image.jpeg

זכורים לי כלים כאלה שהסתובבו בפתח תקווה כשעוד היו פרדסים ושטחים חקלאיים מעובדים.

בעיקר בסביבת מה שהיום שכונת אם המושבות ואצטדיון המושבה 🙂

למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה.  מסביבי  רואה עדיין נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש , בכל נסיעה . 

עד מתי 😡

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מרצדס S320 שנת 2003 ללא רישוי כבר שנתיים וחצי. לפי האפל' המחיר של הרכב כחדש היה 481,575 ש"ח 😬

מה שמשך לי את העין זו הזווית המוזרה שהרכב חונה. מתלי airmatic? לא הסתכלתי מהצד השני. חוץ מזה הרכב נראה די שמור מפנים ונראה שמנקים אותו מפעם לפעם.

image.thumb.jpeg.61a09bfd993baefcd15721c0009703b9.jpeg

• מעניין 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 1 דקה, ArikB כתב:

האפל' המחיר של הרכב כחדש היה 481,575 ש"ח 😬

עקף בקצת את ה508 שלי

, העוצמתית

• מצחיק 11
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש מלא כאלה עם מתלי אויר מפוצצים שנרקבות בצידי הדרכים.

יש מתלים חלופיים בעלות סבירה, אבל לא למי שחשב לקנות S-class במחיר של עממית משומשת.

• אהבתי 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, ArikB כתב:

מרצדס S320 שנת 2003 ללא רישוי כבר שנתיים וחצי. לפי האפל' המחיר של הרכב כחדש היה 481,575 ש"ח 😬

מה שמשך לי את העין זו הזווית המוזרה שהרכב חונה. מתלי airmatic? לא הסתכלתי מהצד השני. חוץ מזה הרכב נראה די שמור מפנים ונראה שמנקים אותו מפעם לפעם.

image.thumb.jpeg.61a09bfd993baefcd15721c0009703b9.jpeg

אם רני זוכר נכון המרצדס הזה הגיע במקביל למרצדס בצורת בננה ספורטיבית עם חלונות קטנים שנעלם גם הוא אל אף שהיה ניראה לי פאר היצירה ביזמנו. האם שם הוא היה עם אותה בעיה של מתלי אויר. אם כן זה מסביר את ההעלמות. אבל מה הם לא למדו מהסיטרואן ההיא עם המתלי אויר?

IMG_0788.png

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...