Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דרושה סוללת גיבוי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

עקב נסיעה לחו״ל עלה צורך לרכוש סוללת גיבוי.

ֿהמגוון רחב, וגם הפרמטרים ומן הסתם המחירים. 

היות וזה לשימוש נדיר, הכוונה לצמצם הוצאה ולקנות מה שמתאים לדרישה כרגע, לא למשהו עתידי שאולי יעלה.

פרטים:

נסיעה עם מחשב (מקבוק פרו) וסלולרי (פיקסל A3).

טיסה של כ-13 שעות נטו.

השימוש: לראות סרטים בטיסה (כשלא ברור אם נקודות הטעינה יעבדו), לטייל יום שלם עם הטלפון בלי שישבוק, יתכנו איזורים בלי קליטה טובה.

עדיף למשקל נמוך, לא לסחוב מצבר של אוטו.

ואם יש המלצות לתחזוקה כשהוא לא בשימוש (להחזיק טעון מלא? ריק? חצי?) אשמח גם.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם

סוללת גיבוי למחשב וסוללת גיבוי לטלפון אלו 2 דברים שונים גם מבחינת משקל וגם מבחינת גודל וגם מבחינת עלות
יש לי 2 סוללות של שיואמי של 10000 שרכשתי ב KSP ומשמשים אותנו לטיולים בחו"ל לגיבוי טלפונים בטיסה ובטיולים
עובד סבבה, מטעיין מאוד מהר, מספיק ל 2 טלפונים להטענה כמעט מלאה ורק 99 ש"ח

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

תודה!
אז אם ארצה גם למחשב אצטרך לקנות שני מוצרים נפרדים (מן הסתם מטען למחשב יתאים גם לטלפון אבל יהיה כבד לסחיבה).

אז אפצל את הבקשה לשתיים, ואשמח להמלצה גם למטען נפרד למחשב.

פורסם

סוללת גיבוי למחשב זה בוסטר לרכב. לא רואה מצב שיאשרו להעלות דבר כזה לטיסה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יש מטענים של 20אלף מאח  שמוצאים 100וואטויותר של baseus שאפשר להטעין איתם מחשב נייד.

אבל 13 שעות טיסה זה בטוח לא יחזיק. 

מהניסיון שלי זה נותן כ70 אחוז טעינה. וכמובן שאפשר להטעין עם זה טלפונים בלי סוף 

מה שכן, יכול להיות שיש דגמים עם 60אלף, או לפחות 30, ככה שזה יספק אותך טוב יותר 

mazda2 2008-> אצלי מ2017 ->עדיין אצל ההורים עם מעל ל200KKM
civic 2016 1.8-> נמכרה ->  שודרגה בשביל קצת יותר כח 

A1 192HP  2016 Sport 1.8T ->  נמכרה -> החזקתי חצי שנה נמכרה בשביל קצת יותר מרחב פנים.

A3 2.0T 190HP 2018 -> נוכחת חיה ובועטת.

פורסם

אני גם טס עם לפטופ לטיסות עבודה ונדיר שהסוללה נגמרת לי המהלך הטיסה (Macbook pro 16) אבל תבדוק במטוס אם יש שקעי 110/220 שפשוט תוכל לטעון אם צריך ואז אתה רק צריך לקחת את המטען איתך

• אהבתי 1
פורסם

כתבת pixel a3.

אני מניח שהכוונה ל pixel 3a

זה מודל שיצא לשוק לפני 4 שנים אז מדובר בסוללה עייפה מאוד מאוד. 4 שנים של שימוש זה המון לסוללה. היא עייפה גם אם רכשת אותו לפני שנתיים ויוצר לפני 3. כי שנתיים זה הרבה וסוללות מתיישנות גם כחדשות באריזה.

לפני כל היערכות לעניין סוללת גיבוי ובנוסף לכל מה שתחליט אני ממליץ על החלפת הסוללה במכשיר שלך. או את המכשיר.

שווה גם להכיר ולחפור בהגדרות המכשיר לעניין שימוש בסוללה. מצבי חסכון בסוללה מאריכים את זמן הפעולה של הטלפון במהלך היום (בשילוב סגירת בלוטות', צמצום בהירות מסך וכו). נכון שזה קצת מאט את הסלולר ופוגע בחוויה אבל בסופו של דבר כתייר עם ימי שימוש ארוכים זה בד"כ עדיף.

פורסם (נערך)

תודה, אין לי כוונה להחליף סוללה במכשיר. היא כרגע מתפקדת בסדר ביום יום, וכאשר תפסיק, אחליף מכשיר כנראה.
הגדרות שימור אנרגיה מוכרות ויעשה בהן שימוש.

תודה על ההמלצות של כולם.

פורסם

טיפ, שאולי כבר ידוע, לגבי חיסכון בסוללה של המחשב. להוריד את הבהירות של המסך למינימום שאפשר להסתדר איתו. המסך הוא צרכן משמעותי והורדת הבהירות יכולה להוסיף הרבה זמן עבודה.

לגבי סוללת גיבוי. ראשית תוודאי שהמחשב יכול להטען מחיבור usb c ולא רק מחיבור טעינה יעודי.

כשאת בודקת סוללות גיבוי שונות תוודאי שההספק ביציאה יהיה מספיק ולא רק הגודל שלה (קיבולת). תוודאי שההספק שהסוללה יכולה להוציא הוא 45W לפחות, מיציאת USB C. 

• רעיון טוב! 1

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

יש לי סוללה של 20,000 של בזוס שמוציאה 65W וטוענת גם לפטופ וגם טלפונים. מספיקה לטעינה מלאה של הדל שלי ועוד טעינה לטלפון.

ובפורום ישראלי ציפיתי כבר לראות תגובה של לבוא עם כבל מאריך ולמשוך מהשקע של אחד הכיסאות בביזנס.

• מצחיק 4

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני מנחש שמדובר בטיסת לילה  - אז שעות השינה יחסכו סוללה. וחוץ מזה קרוב לודאי שיהיה IFE שיאפשר העברת זמן.

לגבי הטלפון - קחי לך גם כבל A ל-C וגם C ל-C. לפעמים רק אחד השקעים פועל.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...