Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

להחליף את הרכב הישן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להחליף את הרכב הישן, 5 שנים איתו, הרכב בן 20 שנה.

אין לי סכום נזיל כרגע לקנות מבן אדם פרטי.

חשבתי יהיה לי רלוונטי כרגע לקנות רכב דרך מימון או משהו כזה בסגנון.

יש כאן חבר'ה שקנו ככה בעבר? מחפש רכב בסביבות 20-30K בסה"כ. תודה

פורסם

הרכב הנוכחי לא תקין?

עם הריביות של היום, מאוד לא כדאי לקחת ממון,  במיוחד לרכב יד 2.

ומאוד לא מומלץ להכנס למגרשי סוחרים שמוכרים רכבים בתשלומים ( סכנה ליפול על רכב אחרי תאונה, תקלות יקרות).

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)
לפני 18 דקות, vladclar כתב:

הרכב הנוכחי לא תקין?

עם הריביות של היום, מאוד לא כדאי לקחת ממון,  במיוחד לרכב יד 2.

ומאוד לא מומלץ להכנס למגרשי סוחרים שמוכרים רכבים בתשלומים ( סכנה ליפול על רכב אחרי תאונה, תקלות יקרות).

כרגע יש לי נזילת מים ברכב. שהרכב קר, אני ממלא כוס בערך של מים ונוסע. ככה אני מתנהל בימים האחרונים.

כאשר אני צריך לעשות טסט פעמיים בשנה לרכב אני נופל בדר"כ על זיהום אוויר ונורת מנוע (חיישן תקול+רכב ישן)

מלבד זה הרכב תקין ונוסע.

אבל במידה ואכן מצאתי רכב באיזשהו מגרש אפשר לקחת את הרכב לבדיקה על חשבוני איפה שאבחר כמובן ולקבל דו"ח מצב מפורט לגבי תאונת או תקלות וקילומטרז נוכחי לא?

עריכה* 

כרשמתי מים התכוננתי לנוזל קירור מיועד כמובן. לא מים מהברז

עריכה אחרונה על ידי DanielGangsta
פורסם

בדקת אפשרות לתקן נזילה?

כאשר אתה לוקח רכב בשווי 20-30 אלף₪

למכון בדיקות, אתה מקבל דף ובו ליקויים רבים, תחלקם הגדול כסת"חים של המכון. 

לא תדע באמת כמה צריך להשקיע בתיקון הליקויים, מה דחוף ומה לא.

אם יש לך חבר מכונאי או מוסך פרטי שאתה סומך עליו,  שיכול לבדוק את הרכב ולהעריך את מצבו, זה אולי יכול להסתדר.

• רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

המצב שלך הוא אחד הבודדים שבהם אני לגמרי מבין את הצורך בנטילת הלוואה. הבעיה היא שבסכום שאתה מקציב תוכל לרכוש רכב בן 12 ויותר, שנסע לא מעט, ואתה לא באמת יודע איזה הפתעות הוא מכיל לך.

מציע לך לגשת לבנק ולבדוק מה תנאי ההלוואה שאלה יכול לקבל - סכום כולל, ריבית, משך ההלוואה, תשלום חודשי וכו' בדיוק כמו במשכנתא, רק בסכומים המתאימים לרכב ישן. משם תתקדם לקביעת התקציב.

עוד דבר - ברכישת רכב משומש תמיד עליך להקצות סכום ל"יישור קו" - טיפול שוטף וכל מיני תיקונים דרושים כמו מצבר או צמיגים.

אגב, עד כמה הרכב חיוני לך? האם לא תוכל להסתדר תקופת מה בתחב"צ ובסיוע המשפחה?

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תתקן כרגע ותקנה כשיהיה לך כסף.

עדיף להשאר עם רכב מוכר ותקין מאשר לקנות חתול בשק לא מוכר ואז ליפול לתיקונים יקרים. במחירים שאתה מכוון אליהם לא תמצא מציאות ובטח לא במגרש של סוחרים.

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, vladclar כתב:

בדקת אפשרות לתקן נזילה?

כאשר אתה לוקח רכב בשווי 20-30 אלף₪

למכון בדיקות, אתה מקבל דף ובו ליקויים רבים, תחלקם הגדול כסת"חים של המכון. 

לא תדע באמת כמה צריך להשקיע בתיקון הליקויים, מה דחוף ומה לא.

אם יש לך חבר מכונאי או מוסך פרטי שאתה סומך עליו,  שיכול לבדוק את הרכב ולהעריך את מצבו, זה אולי יכול להסתדר.

הנזילה ממש חדשה. אני משתדל לבדוק מים\שמן כל כמה ימים וראיתי שחסר מים

ברגע שאוכל אני אלך למוסך לתקן

תודה רבה!

לפני כשעה, sperial כתב:

המצב שלך הוא אחד הבודדים שבהם אני לגמרי מבין את הצורך בנטילת הלוואה. הבעיה היא שבסכום שאתה מקציב תוכל לרכוש רכב בן 12 ויותר, שנסע לא מעט, ואתה לא באמת יודע איזה הפתעות הוא מכיל לך.

מציע לך לגשת לבנק ולבדוק מה תנאי ההלוואה שאלה יכול לקבל - סכום כולל, ריבית, משך ההלוואה, תשלום חודשי וכו' בדיוק כמו במשכנתא, רק בסכומים המתאימים לרכב ישן. משם תתקדם לקביעת התקציב.

עוד דבר - ברכישת רכב משומש תמיד עליך להקצות סכום ל"יישור קו" - טיפול שוטף וכל מיני תיקונים דרושים כמו מצבר או צמיגים.

אגב, עד כמה הרכב חיוני לך? האם לא תוכל להסתדר תקופת מה בתחב"צ ובסיוע המשפחה?

בקשר לבנק אחכה לתקופת החגים ואראה.

אני התרגלתי לרכב כמה שנים טובות לא אוכל להסתדר בתחבצ ואין לי סיוע במשפחה

לפני 30 דקות, Michazzz כתב:

תתקן כרגע ותקנה כשיהיה לך כסף.

עדיף להשאר עם רכב מוכר ותקין מאשר לקנות חתול בשק לא מוכר ואז ליפול לתיקונים יקרים. במחירים שאתה מכוון אליהם לא תמצא מציאות ובטח לא במגרש של סוחרים.

צודק, תודה רבה!

עריכה אחרונה על ידי DanielGangsta
  • תוכן חדש...