Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שימוש ב-2 מסכים במחשב אחד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי למבינים בתחום.

מוודא לפני רכישה אם אני רוכש מחשב עם יציאת hdmi ו dp. (מהלוח אם ישירות ללא כרטיס חיצוני)

אני יכול לחבר 2 מסכים אחד לכל חיבור ולעבוד איתם יחד? 

המטרה לא לשכפל את אותה תצוגה לשניהם אלא לפתוח 2 תוכנות במקביל למשל להשוואת נתונים וכו'.

זה הלוח אם https://ksp.co.il/web/item/191762

וזה דוגמא למסך עם 2 היציאות הרלוונטיות -https://ksp.co.il/web/item/186536

ושאלת אגב, לשימוש משרדי יש חשיבות לסוג/מותג המסך במידה ובשניהם הפאנל זהה (ips) עד עכשיו כל המחשבים שלי עם מסכים של דל מסדרות U או P האמת לא שמתי לב להבדל בכלל למרות שיש הבדל במחיר, מה שכן מאוד שימושי הוא כיוון הגובה וסיבוב המסך. 

עכשיו אני רואה שיש מותגים זולים יותר עם אותם אפשרויות זה קריטי למשהו? 

פורסם

אין בעיה לחבר שני מסכים ללוח אם כזה, רק תדאג לקנות מעבד שלא מסתיים ב-F. מעבדים שמסתיימים ב-F הם מעט זולים יותר אך לא כוללים ליבה גרפית ואיתם חייבים כרטיס מסך נפרד.

לגבי מותגים - החלק החשוב הוא איכות הפאנל. במיוחד אם תעבוד מול המסך הרבה זמן, לא כדאי לחסוך שם.

ניתן אגב לקחת שני מסכי 24 אינטש, ברזולוציה שבחרת אני אישית פחות רואה יתרון ל-27 אינטש. גם דורש יותר מקום.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 9 שעות, yd b-4 כתב:

לסוג

בהחלט - לשימוש משרדי במיוחד - רק ips כמו שכתבת , וכן יש הבדלים ברמות הפאנלים גם באותו מותג.

לפני 9 שעות, yd b-4 כתב:

דל מסדרות U או P האמת לא שמתי לב להבדל בכלל למרות שיש הבדל במחיר

ההבדלים נורא תלויים בתת דגמים - אך ככלל אצבע - הu כוללים לרוב ארגונומיה יותר מתקדמת (לא תמיד) ובד״כ כוללים פאנלים קצת יותר מתקדמים ומדויקים בצבעים + עם בהירות גבוהה יותר. (יחד עם זאת - לבית אני לרוב בוחר בp כי ההפרשי מחירים משמעותיים מאוד. בנוסף חלק מהp דווקא עדיפים לעבודה שולחנית - כמו לדוגמא ה34״ שהקעירות שלו יותר נמוכה בדגם p שיותר מתאים לזה)

אחרי ניסיון בינוני להחריד עם מותגים אחרים (ארגונומיה , בהירות , דיוק צבעים , זמן הדלקה) - אז p מספיק זולים כדי שאני לא אקנה שוב אחרים.

לפני שעתיים, הצילינדר השישה עשר כתב:

ניתן אגב לקחת שני מסכי 24 אינטש, ברזולוציה שבחרת אני אישית פחות רואה יתרון ל-27 אינטש. גם דורש יותר מקום

אני מעדיף שטח מסך רציף מ2 מסכים. (יחד עם זה יש יתרונות ללא ספק ב2. האמת השילוב האהוב עלי הוא 34״ + 27״ בתור מסך צדדי - זה אותו גובה מסך. כמובן צריך הרבה שטח שולחן.)

• אהבתי 1
  • מעניין 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בנוגע למסך שצירפת בלינק - ממליץ בחום לא לקנות מסך 27" ברזולוציית FHD אלא לפחות QHD.

מהניסיון שלי בגודל הזה הרזולוציה הזו כבר לא מספיקה והתצוגה נראית כבר קצת מפוקסלת.

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעה, elad18 כתב:

בנוגע למסך שצירפת בלינק - ממליץ בחום לא לקנות מסך 27" ברזולוציית FHD אלא לפחות QHD.

מהניסיון שלי בגודל הזה הרזולוציה הזו כבר לא מספיקה והתצוגה נראית כבר קצת מפוקסלת.

טוב שהסבתם את תשומת ליבי

אני אחליף אותו. 

תכלס מסתדר יופי עם 24

פורסם

עוד סיבה לדבוק במסכים של דל זה השירות, בתקווה שלא השתנה בשנים האחרונות. 

לפני כמה שנים רכשתי לבית מסך שלהם. אחרי כשנתיים התקלקל. פניתי לשירות ותיאמו לי ביקור של טכנאי למחרת. כשהגיע שאלתי אותו אם הוא בודק את המסך והוא אמר שלא. הביא מהרכב מסך חדש, לקח את הישן ובזה נגמר העניין.

לפני 17 שעות, Liviur כתב:

1440p זה המינימום ל27

👍 לגמרי

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

• תוכן חדש...