Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי הונדה ג'אז 2012 היברידית.

1. איזה שמן גיר CVT מתאים לרכב?

2. איפה אפשר לקנות תחליפי? (חשוב לי המחיר)

תודה רבה :)

פורסם (נערך)

לא הייתי ממלא משהו אחר חוץ משמן מקורי. כמה פעמים כבר מחליפים נוזל תיבה CVT?

תברר במחלקת שרות היבואן/ מוסך מורשה הונדה, מה התקן הנדרש לרכב הספציפי שלך ( תיתן מספר הרכב בשיחה ), כי יש כמה נוזלים מקוריים, והם לא זהים:

https://www.justmotor.co.il/product/שמן-גיר-רציף-honda-מקורי

שים לב שמדובר במיכל של 946 מילי ליטר.

יש גם אריזות של 4 ליטרים בתקנים שונים :

https://www.justmotor.co.il/product/שמן-גיר-רציף-הונדה-מקורי-honda-cvt-hcf-2

https://www.justmotor.co.il/product/שמן-גיר-רציף-מקורי-honda-cvt-946ml-0-0826099905he

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

תודה

מה נפח השמן שצריך לתיבת שמן גיר של הרכב שלי?

הונדה ג'אז 2012 היברידית.

עריכה אחרונה על ידי skyline122
פורסם

אותו דיון כל פעם...

כל עוד זה בתקן תשתמש, לא משנה אם זה מקורי. לא כי אני אמרתי אלא כי היצרן אמר.

תבדוק מה התקן ותקנה שמן שעומד בו.

בדרך כלל החלפה חלקית זה 4 ליטר (שאתה מרוקן את הקארטר יוצא רק 4 השאר כלוא במקומות אחרים)

פורסם

לא מכיר את ה CVT של הג'אז (פעם אחרונה שהיה לי CVT זה היה בסאניאנג דיוק.. :-)),
אבל בפלנטרי עושים החלפה חלקית, ואחרי חודש חודש וחצי עוד החלפה חלקית (כדי לרענן כמה שיותר מהשמן).
זה תקף גם פה?
וכן - הבנתי שניתן להשתמש במשאבת שמן לעיתים כדי לרוקן את היתר ולהחליף הכל בפעם אחת - האם תקף גם פה?

פורסם

החלפה חלקית משותפת לפלנטריות וגם גיר רציף

אפשר להשלים חודש אחרי אבל אתה לא תחליף הכל הרי אתה מחליף חצי מהחצי החדש (זאת אומרת 75 אחוז חדש) (1=50% 2=75% 3=82.5% והלאה...) וגם לא חייב חודש מספיק סיבוב של 5 דקות.

אני יכול להגיד שבגיר רציף של שברולט ספארק יצא בהחלפה בערך 3.7 ליטר אז תקנה 4 ליטר. שוב אומר, לא חייב מקורי העיקר שיעמוד בתקן.

פורסם

אצלי במיצובישי היצרן אומר מקורי.
בשביל 100-200 ש"ח אין מה לחסוך, רק מקורי
גיר חדש עולה 5 ספרות!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אצלך במיצובישי היצרן אומר שמן גיר בתקן המקורי כמו שבכל חברה מדברים בתקנים ולא בחברות...

כמו שאתה לא שם למנוע שמן "מקורי" ולא פילטרים "מקוריים" ולא קורה כלום אם הם בתקן, אז אותו דבר גם בגיר.

למה אני שם גרשיים במקורי? כי אין דבר כזה מקורי, יש קבלן שמייצר ושבחרו בו לייצר חלקים למפעל בלוגו שלהם בנוסף לקו מוצרים שהוא מוכר תחת שמו.

סתם לדוגמא בערך כל חלקי המרכב "המקוריים" בפיאסטה שלי זה של TRW אז מה זה משנה אם אני קונה מקורי או TRW? זה אותו מוצר מאותו מפעל רק הבדל במחיר...

בקיצור לפותח השרשור העיקר שיהיה בתקן המקורי ולא צריך לשלם סתם.

פורסם (נערך)

הבעיה, לפי מה שראיתי, נמכרים שלושה סוגי נוזל שונים לתיבה רציפה של הונדה,  כולם מקוריים, בשלושה תקנים שונים :

( HG, HCF-2, HE).

אין לי מידע מה התקן הנדרש לגיר של ג'אז היברידית. בשביל זה צריך לפנות ליבואן ( שרות לקוחות או מוסך מורשה הונדה ) ולמסור מספר הרכב , כדי לקבל תשובה מדוייקת.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...