Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 9 שעות, avargel כתב:

נו, ו?

בסך הכל הוא עשה טיפול גדול + ברקסים + צמיגים

א. ישמש אותו שנה/שנים קדימה

ב. יכל לדעת בקלות שצריך לבצע את כל זה, מבדיקת ההיסטוריה ומצב הצמיגים של הרכב

ג. אני הוצאתי עכשיו 10,000 ש"ח ישור קו לרכב שקניתי. אז מה? נכנסתי לזה בעיניים פקוחות, ואני מחשיב זאת כחלק ממחיר הרכישה

ואם זה לא היה ברור - אז מוסיף טיפ נוסף על מה שמניתי בהודעה הקודמת:

להשאיר סכום לישור קו ולא לרכוש בכל התקציב העומד לרשותך

נכון לחלוטין.

גם אני אמרתי לו לפני ואחרי הרכישה שאין חיה כזו רכב ישן ללא יישור קו.

הוא הופתע , אני לא.

הוא "חסך" בדיקה ב500 שקל אז נאמר שיישור הקו עלה 3400

• חודש מאוחר יותר...
  • תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בתאריך 30.7.2023 בשעה 21:20, unreliablebazooka כתב:

אני זוכר פעם התלבטתי האם לקנות פייסטה ידנית, אפילו עשיתי עליה נסיעת מבחן. אם אני זוכר הגיעה עם מנוע 1.2 אטמוספרי. הרגיש לי רכב די חלש. גם האבזור שלה היה די ספרטני.
מצטרף להמלצה על איביזה ידנית. באותו שנתון הייתה עם מנוע 1.4 אטמוספרי שסחב בסדר גמור. 
לא הזכירו פה, אבל הייתי בודק גם את רנו קליאו ידנית עם מנוע 0.9 טורבו.לעומת המנוע 1.2 שהגיע עם הגיר האוטומטי וסבל מבעיות, האח הקטן שלו היה די אמין.

יש בבעלותי קליאו 0.9 2013 ידנית עם 138,000 ק''מ, שנתיים איתי עברנו ביחד 30,000 ק''מ~ עם 2 טיפולים ו0 בעיות באופן כללי.
מכיר עוד 2 אנשים שעברו את ה200,000 והרכב עדיין נוסע רגיל. אחד מהם החליף טורבו אבל זה בגלל שהוא אוהב ללחוץ אבל לא היה כלום במנוע והבן אדם נוסע חזק.

• אהבתי 1
פורסם

גם לי היתה 0.9 טורבו ומכיר רכב שעבר את ה 200K ללא בעיות מיוחדות.

אופציה מעולה בהנחה שקונים רכב שמור (בכל זאת יש טורבו שבלי קשר לרכב הזה ספציפית זה רכיב שיכול להיות רגיש אם הרכב לא מטופל נכון), הוא מאובזר ברמות לתקציבים האלה, נראה הכי טוב וגם די חמוד וכיפי לנהיגה (באופן יחסי) וגם נמרץ יחסית.

רק המזגן יחסית חלש ונוחות הנסיעה לא מאוד גבוהה אבל סבילה.

בקיצור לגמרי שווה בדיקה.

• תוכן חדש...