Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BYD Dolphin החל מ-141990 ש"ח (מחיר רישמי)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ה-BYD Dolphin  מגיעה לישראל ומצטרפת למבחר הדגמים של BYD.

נתונים:

גודל סוללה: 62kWh

טווח WLTP ק"מ: 425 

0-100 שניות: 7.0

הספק: 204 כ"ס (איך לא?)

זמן טעינה במטען ביתי: 6.5 שעות

אורך: 429 ס"מ

רוחב: 177 ס"מ

גובה: 157 ס"מ

בסיס גלגלים: 270 ס"מ

גודל תא מטען: 345 ליטר

מחירים:

רמת גימור קומפורט: 151990 ש"ח

רמת גימור דזיין: 161990 ש"ח

לא מן הנמנע שיהיה "מבצע השקה" שיציע מחירים נמוכים יותר.

BYD_DOLPHIN-01.jpgBYD_DOLPHIN-02.jpg

BYD_DOLPHIN-03.jpgBYD_DOLPHIN-04.jpgBYD_DOLPHIN-07.jpgBYD_DOLPHIN-08.jpgBYD_DOLPHIN-21.jpg

עריכה אחרונה על ידי PriceDevil
  • אהבתי 3
  • מבאס 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

מעניין. 

בסיס גלגלים 2.7 מטר שעד היום היה סטנדרט במשפחתיות כמו קורולה או אלנטרה, הופך להיות סטנדרט בחשמליות קומפקטיות, כמו MG4 עם בסיס גלגלים של 2.705 מטר. (חצי ס"מ יותר). (טוסון / ספורטאז' - 2.68 מטר).

האורך הכולל 4.29 מטר זהה ל MG4  עם 4.287 מטר.

רוחב 1.77 מטר לעומת 1.836 ב MG4. 

גובה 1.57 מטר לעומת 1.504 ב MG4.

כלומר צרה יותר וגבוהה יותר מה MG4

ההספק זהה, 204 כ"ס. אני משער שההנעה של דולפי קדמית לעומת אחורית ב MG4

המחיר 151990 ש"ח ו 161,990 ש"ח בגיזרת המחיר של ה MG4  שמתחילה ב 144,888 ש"ח לדגם הבסיסי, 153888 לחזק יותר ו 155888 למפואר יותר. 

כמובן שלא נהגתי עדיין בדולפין, אבל ה MG4 היא מכונית מרשימה מאוד ומהנה לנהיגה עם הרבה דגש על שמחת חיים לנהג בזכות התנהגות כביש מעולה, והנעה אחורית.

אם אכן זה יהיה המחיר הרשמי זה מעניין, לא שובר שוק ולא מנער שוק. אבל אם יהיו הנחות 'השקה' אז אולי יהיה כאן אירוע יותר מעניין. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

דיסקו, אני מבולבל.

בתוספת של 4,000 ש״ח אתה מקבל את הגרסה הבכירה של הג'יאומטרי עם טווח מרשים ומוכח של 485 ק״מ או לחלופין עם עודף בגרסת ה-PURE (הניסיון שלי עם הטווח ש-BYD מצהירה הוא לא טוב. אחמ, אאטו 3)

לא עברתי על רשימת האבזור אבל אני מתקשה להאמין שיש פער משמעותי לטובת הדולפין.

התמחור של החשמליות בסגמנטים ה״קטנים״ יותר יוצאת מכל פורפורציה וכל האמור לעיל ללא קשר אם מדובר על מכונית מצוינת יותר או פחות

פורסם

אתה צודק כמובן.

רק שלא על כל צורך אפשר לענות בג'יאומטרי C שאין לו מבחני ריסוק. 

הלוואי שג'ילי תשלח את הרכב למבחני ריסוק אירופאיים, ותוריד את העננה הזו שרובצת על הרכב המצוין הזה.

אני יכול לומר שהעליתי את הנושא ישירות מול נציג החברה, בזמן אמת, והוא לא חירטט עם איזו תשובה מונפצת, אלא הקשיב. 

מה יקרה עם זה - לא יודע.

עריכה: גם לדולפין אין מבחני ריסוק של EuroNcap

• אהבתי 1
  • מעניין 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

פורסם
לפני 14 דקות, discoTD5 כתב:

הלוואי שג'ילי תשלח את הרכב למבחני ריסוק אירופאיים, ותוריד את העננה הזו שרובצת על הרכב המצוין הזה.

עריכה: גם לדולפין אין מבחני ריסוק של EuroNcap

להבנתי החברה לא שולחת את הרכב לEuroNcap אלא הארגון רוכש את הרכבים באנונימיות כמו כל לקוח או בוחר ברנדומליות רכבים מפס היצור במקרה שהרכב צפוי להימכר באירופה אך עדיין לא נמכר.

נראה שג'ילי עדיין לא נכנסים לשוק האירופי למרות שהם חתמו על הסכם בהונגריה בנובמבר האחרון.

מעניין שלג'יאומטרי C אין אפילו מבחני ריסוק סיניים, מבחינתי זה מוחק את הרכב כאופציה לקניה למרות שעל הנייר הוא האפשרות הטובה ביותר למי שמחפש היום חשמלית סינית.

אני בטוח שהדולפין יעבור בקרוב מבחני ריסוק, הרכב מיועד לאירופה.

ומסכים שהתמחור של הדולפין בעייתי, לדעתי הוא צריך לרדת בלפחות 5K ש"ח כדי להיות אטרקטיבי מול האטו 3 ושאר המתחרות.

פורסם (נערך)

השערתו של @discoTD5 נכונה. ההנעה היא הנעה קדמית.

מן הראוי לציין שבתחילת 2024 צפויה לצאת גירסה עם סוללה קטנה יותר של 46.0kWh וטווח של בערך 340 ק"מ ומנועים בהספקים נמוכים יותק של 95 כ"ס ו-177 כ"ס.

10.0 ו-8.0 מ-0-100 בהתאמה. המחיר צפוי להיות זול יותר ב-15-20% מהמחירים שציינתי.

עריכה אחרונה על ידי PriceDevil
פורסם

שאלה שצצה לי, יש סיבה שהרבה מהרכבים החשמליים מגיעים עם מנוע באותו הספק של 204 כוחות סוס? החברות משתמשות באותו מנוע? או מגבילות אלקטרונית מאיזו שהיא סיבה?

פורסם
לפני 39 דקות, Blyder כתב:

שאלה שצצה לי, יש סיבה שהרבה מהרכבים החשמליים מגיעים עם מנוע באותו הספק של 204 כוחות סוס? החברות משתמשות באותו מנוע? או מגבילות אלקטרונית מאיזו שהיא סיבה?

אותו המנוע של סימנס , אאל"ט.

• רעיון טוב! 1
פורסם

ניסיתי לדמיין את עצמי יושב מול זה וכל הזמן פוזל שמאלה

(כוונתי להבדל הגבהים של פתחי האוורור)

image.png.b85388999c4869dccb865fcb46190033.png

לפני שעתיים, discoTD5 כתב:

כמובן שלא נהגתי עדיין בדולפין, אבל ה MG4 היא מכונית מרשימה מאוד

כפי שכתבת, זו הנעה אחורית ההיא קדמית,

בכלל, היצרנים הסיניים חולקים ביניהם מכלולים וטכנולוגיה? מפתחים ביחד? או מתחרים tooth and nail, מישהי יודעת? 

• מצחיק 1

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
לפני כשעה, Jack457 כתב:

בכלל, היצרנים הסיניים חולקים ביניהם מכלולים וטכנולוגיה? מפתחים ביחד?

אם נתייחס ליצרנים שמשפיעים על השוק המקומי כל אחד מהם מפתח באופן עצמי, לרבות מרכזי פיתוח באירופה.

• תוכן חדש...