Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם לרכוש סיטרואן C8 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בוחרת את רכב הליסינג הבא שלי - מיניואן.

מעדיפה את ה C8 על פני המאזדה MPV והגרנדיס. מאידך - אני שומעת על הרכב (סיטרואן) שהוא בעייתי, רגיש, דורש תיקונים רבים, בעיות במערכת החשמל. ואיש הליסינג מדבר על "רכב רע מאוד". נדמה לי שזה רכב פחות נמכר ולכן האינטרס שלו... זקוקה לעצה, לחות דעת מבעלים / נוהגים ברכב זה. מה ההתנסות שלכם ? תודה!

פורסם

אינני מכיר את ה C8 מספיק ע"מ לחוות דעה ממקור ראשון אך בוודאות לא מדובר ברמת האמינות שמציעות המתחרות מהמזרח הרחוק. באותה מידה של וודאות אפשר לומר שלמתחרות האסיתיות אין את אותה רמה של נוחות,הידור ואולי גם בטיחות שיש בסיטרואן. עשי חשבון מה חשוב לך יותר. בדקי את המכוניות,שבי בהן,עשי סיבוב אם אפשרי הדבר,העמיסי את המשפחה ותראי איך הם מסתדרים ברכבים השונים,הסתכלי על העיצוב ותני גם לעניין זה משקל עפ"י חשיבותו בעינייך.

אין מדובר ברכב "רע מאד",גם לא רע,אולי מצויין היא ההגדרה המתאימה יותר ודעתו של איש הליסינג מושפעת מאינטרסים שאינני בטוח שצריכים לעניין אותך.

אם היית קונה את הרכב מכספך והיית צריכה גם לדאוג למכירתו ולקבלת מחיר סביר,יתכן וההמלצה היתה להעדיף רכב אחר,אם כל שאת צריכה לעשות זה לתת לחברת הליסינג הוראה לקנות עבורך את הרכב וכל כאב הראש לרבות הסחירות בסוף התקופה היא נחלתה,הייתי ממליץ לרכוש את הסיטרואן ולהנות מהידור,נוחות,עיצוב ונוכחות אירופאיים עדיפים.

אל נא תדאגי לחברות הליסינג,הן מרוויחות מספיק (המון! מעטים יודעים כמה הרבה הן מרוויחות).

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

הסיטרואן C8 היא גם פיז'ו 807, פיאט אוליסיה ולנצ'יה יופסילון. הרכב תוכנן בקפידה על ידי PSI ופיאט וכל השטויות ששמעת מהן אינן נכונות, ובשביל משפחה עם שבעה נפשות המכוניות הללו מאוד אידיאליות.

פורסם

ברוכה הבאה לפורום!

אני מצטרף למגיבים עד עכשיו. אנשי חברת הליסינג מנסים לדחוף את הרכבים שבהם הם מרוויחים הכי הרבה. הC8 היא רכב חדש בארץ, אני בספק שיש להם ניסיון איתו בכלל.

כפי שהציעו קודם, לכי תבדקי אותו בסוכנות, אם אפשר בנסיעת מבחן, עדיף עוד יותר. אם הוא מתאים לצרכים שלך, לקחת אותו ללא חשש. מדובר בליסינג, גם אם הוא יעשה קצת צרות (ואני בספק לגבי זה) זה עדיין לא קריטי מבחינתך, כנ"ל ירידת הערך שלו. בנוסף לרכב יתרון בציון בטיחות מעולה.

גיא

פורסם

תיבדקי רק נקודה אחת נוספת עם חברת הליסינג (וגם עם המעביד שלך):

העובדה שחברות הליסינג חוששות מדגמים מסוימים (בעיקר של סיטרואן...) יכולה לנבוע מהחשש מבעיות אמינות, סחירות נמוכה בסוף תקופת הליסינג וכמובן גובה ההנחה שהיבואן נותן להם. כל אלו משפיעים על עלות הליסינג החודשית. יתכן מאד שעלות זו תהיה גבוהה יותר עבור ה-C8 יחסית למתחרות האסיאתיות. המכונית הזו גם יקרה יותר מלכתחילה. אם המעביד שלך מוכן לממן את ההפרש, אז אין בעיה ואת יכולה לקבל החלטה ע"פ השיקולים שהוזכרו ע"י קודמיי. אם לא, אז זה עוד שיקול...

נקודה נוספת - ע"פ נתוני המחיר שבידי, C8 עולה 212,990 ש"ח ולכן נמצאת בקבוצת מס 6 (שהיא החל מ- 212,001 ש"ח). שווי הזקיפה החודשי לקבוצה 6 הוא לא פחות מ-3710 ש"ח. ה-MPV והגראנדיס הם בקבוצה 5 עם שווי זקיפה של "רק" 2920 ש"ח. כדאי לבדוק את הנקודה הזו - היא שווה לך כ- 350 ש"ח נטו לחודש, אלא אם המעביד שלך גם מוכן לגלם את ההפרש בזקיפה (או את כולה).

הערה כללית - האמינות עדיין חשובה גם כשלוקחים רכב ליסינג... זה לא תענוג גדול להיתקע עם הרכב בצד הכביש, או לגלות שהמזגן הפסיק לעבוד בטיול בנגב באוגוסט (חוויות אמיתיות ממגוון מכוניות C5 שהיו אצלנו בחברה - No more...). אני לא מכיר את ה-C8 בהיבט הזה - יתכן שהיא אמינה מאד. זו כאמור הערה כללית.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

• תוכן חדש...