Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

הרדיו דיסק שלי שבק חיים ואני מחפש תחליף.

אודה לכם מאוד אם תוכלו להמליץ לי על תחליף בסכום של עד 1500 ש"ח.

עדיף לי להמשיך עם פיוניר? יש לציין שהיו לי 2 רדיו דיסקים של פיוניר והתרשמתי מהם רק לטובה.

(מיותר לציין שיש לי קומפוננטים, מגבר, סאב וכו..)

תודה מראש

CaRoTa

פורסם

זה באמת תלוי מה אתה מחפש מהרדיו דיסק שלך! אתה מחפש יופי? שיהיה יפה עם כל מיני דברים לילדודס(דולפינים),או שאתה מחפש איכות? שישמע איכותי,שיתן צליל יפה?

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אני ממליץ לך על הסוני cdxf7705 סדרת xplode

היא קוראת mp3 כמובן

יש לה שלוש יציאות למגבר 4.2 וולט כ"א ,אחת מהן לסאב וניתנת לשליטה מה-hu ,דבר שמאוד עוזר

יש לה גם אפשרות לחיתוכי תדרים בפאנל עוד דבר שעוזר מאוד

האקולייזר שלה ניתן לשליטה בטווח רחב של תדרים

אחלה הד יוניט שבעולם

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

אם תשיג בזול אז 7600, מבחינת התקציב שלך ז המכשיר הכי טוב שתוכל להביא, כיוונים מפה עד הודעה חדשה, אקולייזר מלא, חיתוכים, להפוך פאזות בסאב, הכל יש במכשיר הזה, אחלה מכשיר מומלץ.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

PIONEER DEHP770

אחלה רדיו דיסק שבעולם עם פאק אחד בלבד.

יש לו שליטה לסאב... אפשר לשנות פאזה,תדר,לכבות אותו ולהדליק אותו...(את הסאב..)

מה שאי אפשר זה להגביר את הווליום של הסאב או להנמיך את הווליום.... דבר שלי אישית מאוד מאוד הציק

המכשיר שיש לי הוא JVC-KG805 אחלה מכשיר שבעולם ב 200 דולר מהדיוטי ויש לו את האופציה שהייתה חסרה בפיוניר....

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם
PIONEER DEHP770

אחלה רדיו דיסק שבעולם עם פאק אחד בלבד.

יש לו שליטה לסאב... אפשר לשנות פאזה,תדר,לכבות אותו ולהדליק אותו...(את הסאב..)

מה שאי אפשר זה להגביר את הווליום של הסאב או להנמיך את הווליום.... דבר שלי אישית מאוד מאוד הציק

המכשיר שיש לי הוא JVC-KG805 אחלה מכשיר שבעולם ב 200 דולר מהדיוטי ויש לו את האופציה שהייתה חסרה בפיוניר....

תגידי זה המכשיר שלך

http://caraudioworld.co.kr/image/jvc805movie.gif

• תוכן חדש...