Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

208 חדשה - למה כן, למה לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 שעות, Gopher כתב:

אם יש לך אפשרות לעמדת טעינה פרטית, הייתי הולך על ה-208e למרות המחיר הגבוה יותר.

אתה תחסוך הרבה כסף על הדלק ואגרת הרישוי המופחתת, וגם מוריד את הסיכון של הטמיינג המתפורר.

לא נהגתי על ה-208e אבל ממה שקראתי היא קיבלה ביקורות טובות מאוד.

די יקרה ועם טווח די קצר

למה בעצם חייבים פיג'ו, בגלל העיצוב?

פורסם
לפני 43 דקות, פראג כתב:

די יקרה ועם טווח די קצר

למה בעצם חייבים פיג'ו, בגלל העיצוב?

לא חייבים יש רכבים חשמליים יותר משתלמים.

השאלה הייתה על הדגם הספציפי, שאם כבר רוכשים ויש עמדת טעינה פרטית, אז עדיף חשמלי.

פורסם

תבדוק אם מתאים לך ה 208 מבחינת ישיבה וראות של לוח המחוונים (לי אישית לא התאים). אולי שווה גם לבדוק את הקורסה שגם היא עם אותו מנוע ואותה תיבת הילוכים (בניגוד ל c3 שהיא סבבה בפני עצמה אבל עם 110 כס וגיר 6 הילוכים). 

פורסם
בתאריך 20.7.2023 בשעה 13:45, Yellow Engine כתב:

יתרונות ה- 208 החדשה כפי שאני רואה אותם:

עיצוב, התנהגות כביש, צריכת דלק, מנוע אטמוספרי, גיר פלנטרי

חסרונות פוטנציאליים, וכאן אצטרך את חוות דעתכם:

היבואן - כמה בעייתי?

גיר - מצב אמינות?

מנוע - אני מבין שזה עדיין פיורטק, מה קורה עם עניין הטיימינג? עדיין בעייתי?

או לחילופין - איך הגירסה החשמלית?

תברח מה1200 תברח. לפחות ב2020 עדיין עושה צרות צרורות. ב2021 כביכול יש עוד רצועה, אבל בוא הייתי מחכה עוד שנה שנתיים לפני שהייתי מצהיר שנפתרה הבעיה

פורסם
לפני 1 דקה, פראג כתב:

תברח מה1200 תברח. לפחות ב2020 עדיין עושה צרות צרורות. ב2021 כביכול יש עוד רצועה, אבל בוא הייתי מחכה עוד שנה שנתיים לפני שהייתי מצהיר שנפתרה הבעיה

האמת שהבנתי שה- 1,200 זה 3 צילינדרים, וזה עבורי דיל ברייקר. אין לי סבלנות לגלות ויברציות ורעידות.

נשאר רק עם החשמלית כאופציה

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

הויברציות לא מורגשות כמעט, זה לא כמו ברכבי מיני הזולים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בתאריך 20.7.2023 בשעה 20:42, nissan1211 כתב:

בסהכ אתה לא איתו בקשר אחרי הקנייה למעט מקרי אחריות

אם אתה רוצה להשתמש באחריות (הממ... מנוע... טיימינג...) כדאי שתהיה בקשר עם מוסכי היבואן לאורך כל הדרך... אחרת יגידו לך שלא השתמשת בשמן נכון.

פורסם
לפני שעה, גור אדם כתב:

אם אתה רוצה להשתמש באחריות (הממ... מנוע... טיימינג...) כדאי שתהיה בקשר עם מוסכי היבואן לאורך כל הדרך... אחרת יגידו לך שלא השתמשת בשמן נכון.

כמו שאמרתי אתה לא בקשר עם לובינסקי יום יום , יש את היבואן עצמו שאתה קונה ממנו, ויש מוסכים מורשי יבואן תחת לובינסקי שחלקם זוועה וחלק יותר סבירים, אז אתה צודק שבמנועים רגישים כאלה עדיף שיש תיעוד במורשה, אבל בסה"כ אם מצאת לך מורשה יבואן עם שירות סביר ומחירים לא רעים אז זה בכלל לא משנה לך אם זה לובינסקי, כלמוביל או יוניון מוטורס. אולי רק עד רגע הרס הרצועה שאז יבקשו מהם אישור על החלפה מוזלת/חינם 

פורסם
לפני שעתיים, Yellow Engine כתב:

האמת שהבנתי שה- 1,200 זה 3 צילינדרים, וזה עבורי דיל ברייקר. אין לי סבלנות לגלות ויברציות ורעידות.

נשאר רק עם החשמלית כאופציה

הויברציות זה הבעיה הקטנה שלך עם המנוע הזה, יש מנועים שהולכים גם ב50 קמ בגלל הרצועה הארורה הזאת גם ב2020 ו2021. כמובן שכל אחד והמזל שלו ויש כאלה שמרוצים

במחיר הזה אגב הייתי לוקח פאביה 1.5 אם יש לך 'חבר'

הכי טוב קח לך חשמלית סינית נחמדה,  mg4 או אולי byd דולפין שמגיעה עוד מעט. לא חפות מתקלות אולי אבל לא יילך לך מנוע ב50 קמ

פורסם

אם אתה אוהב את הצורה והחבילה מוצאת-חן בעיניך, אפשר בהחלט לשקול.

קח בחשבון ירידת-ערך מהירה.

בנוסף, לגבי הטיימינג - מדובר ברכיב רגיש, ולכן ,בניגוד להמלצות היצרן/יבואן, מומלץ לבצע החלפת שמן יזומה כל 10 אלף והחלפת רצועת טיימינג יזומה כל 40 אלף.

אם אין לך בעיה עם אלה - שיהיה בהצלחה.

פורסם

תודה. כפי שאמרתי, מכל מיני סיבות, הבנתי שגירסת הבנזין לא רלוונטית לי

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

אני עם אחותה SUV הקטנה- דגם 2008.

אין שום וויברציות או רעידות.

הרכב נוסע ומעביר הילוכים חלק מבלי שאתה מרגיש.

אני עושה טיפול כל 15.000, לפי הוראות יצרן.

נהנה מאוד מהרכב. 

ממליץ רק על ה-GT.

• אהבתי 1
פורסם

מציע להחליף שמן כול 10 אלף וטיימינג כול 4 שנים או 60 אלף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...