Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום נסיעה ב CL 55 AMG ו- SL 600

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ביומיים האחרונים זכיתי לנסיעה בת כמה שעות טובות כל פעם בשתי המכוניות הללו.

ה-cl:

המכונית לדעתי יפהפייה במיוחד והשיפורים החיצוניים של amg עושים לה רק טוב. היא רק נראית יותר טוב ככל שמסתכלים עליה יותר... וזו אמנם קלישאה אבל היא באמת באמת נראית הרבה יותר טוב במציאות. רק חבל שמבפנים היא נראית כמו עוד סי קלאס רק עם כסאות מהסוג המחבק ואיזכורים פה ושם על כך שאתה נמצא ב amg.

לצערי אני לא יכול לחדש לכם דבר בתחום הנהיגה (כי לא נהגתי), אבל עד כמה שהבנתי היא חדה וספורטיבית באופן יוצא דופן ולא רק יחסית לכך שהיא באורך של אס קלאס+.

לעומת זאת בקשר לקול שהיא משמיעה אני יכול לחדש לכם. הוא מדהים. מעין בריטון עמום כזה שממלא את האוטו כמעט בכל רגע וככל שלוחצים יותר כך יכולת הדיבור בין הנוסעים נעלמת לה. רואים שהנושא הזה ממש היה חשוב לבחורים מ amg שככל הנראה העובדה שה cl 600 (שבה זכיתי לנסוע שנה שעברה) נשמעת כמו פורד פיאסטה מאוד צרם להם.

החלק המדהים ביותר במכונית הוא, מן הסתם, הכוח המפלצתי שלה. אותו כוח שמעיף אותך מ-120 ל-200 תוך שניות ספורות. זה באמת דבר שאין טעם להסביר במילים. צריך לחוות את זה כדי להבין על מה מדובר. אתם יכולים לנסות ולדמיין שאין יותר חוקי פיסיקה. מה שנמצא שם, בעצם נמצא כאן. המושג מרחק לא קיים יותר.

ה- SL:

הדבר הראשון שצריך לדעת לפני שנוסעים במרצדס כסופה באורך של אונייה עם גג נפתח הוא שכולם, אבל כולם, יסתכלו עלייך. המכונית הזאת מושכת מבטים כמו שום דבר אחר שאי פעם נסעתי בו, ויש כאלה שיאהבו את זה (הרוב, ובעצם גם אני, עד נקודה מסויימת :wink: ) ויש כאלה שלא יאהבו את זה. זאת מכונית שצועקת "אני עשיר ואני רוצה תשומת לב!".

לעומת זאת, לא מדובר כלל וכלל בפוזה-מוביל ותו לא. היא (כמו ששמעתי מהנהג שלי... :roll:) חדה באופן מדהים וכשמכניסים אותה למצב ספורט (שמקשיח את המתלים באופן ניכר, ועושה עוד כל מיני דברים), היא ספורטיבית להפליא.

בכביש המהיר שוב הכל משתנה. היא הופכת ממכונית ספורט קטנה וזריזה למרצדס גדולה ומפנקת. כאן שוב נכנס לסיפור מוטיב הכוח, שכאן הוא תופס חלק גדול אף יותר מאשר ב-cl. גם היא מעוותת את חוקי הפיזיקה אבל, בניגוד ל cl, היא לא עושה עניין גדול מהעובדה שהיא נמצאת במהירות האור. אתה מאיץ ממאה מלמאתיים תוך שניות אבל חוץ מהצוואר התפוס אחרי שנזרק לאחור, אתה לא באמת מרגיש שאתה נוסע מהר. שזה הישג בפני עצמו.

איזו מהן אני הייתי בוחר אתם שואלים? (:???:) אני הייתי בוחר את האיבו.

עמוס.

DSCN5396 new.JPG

DSCN5400 new.JPG

DSCN5397 new.JPG

DSCN5405 new.JPG

DSCN5412 new.JPG

DSCN5416 new.JPG

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תמיד חשבתי שאין כמו מרצדס.

תמיד כשאני רואה מרצדס אני חושב לעצמי איזה רכב עם אופי ונשמה.

לשבת ולהתרשם יצא לי בהמון דגמי מרצדס אבל לנהוג בעילית לא התמזל לי.

לאיבו קסם משלה. כל אחד עם החלום שלו :)

פורסם

יש משהו ביעילות הגרמנית המושלמת הזו... אני מסכים איתך על זה. תשוקה לא חייבת לבוא בצורה של אסתטיקה (איטלקים).

פורסם

מקנא בך אחי..

שעבדתי בב מ וו יצא לי לנהוג על 645 330 ועוד כמה מחברותיהן :wink: ..

אבל תמיד העדפתי את משפחת בנץ עליהם ..

באיחוד הsl , שהsl kleemann הוא הפנטזיה המוטורית שלי :twisted:

sl55k11.jpg

sl55k13.jpg

פורסם
אתם יכולים לנסות ולדמיין שאין יותר חוקי פיסיקה. מה שנמצא שם, בעצם נמצא כאן. המושג מרחק לא קיים יותר.

היא לא עושה עניין גדול מהעובדה שהיא נמצאת במהירות האור.

אתה בטוח שנסעתה ב CL ולא באנטפרייז ? :wink:

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=32326

תגיד זה הייה בירושלים?.. הילדים בטח רצו סיבוב

עכשיו ברצינות, בן כמה אתה ואיזו חברת השכרה משכירה מכוניות כאלה ולוחיות רישוי כזאת בארץ?

עידו, שים לב ללוחיות רישוי, הן גרמניות.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לצערי זכיתי הפעם לנסוע "רק" על הSL...

וכל המילים שאני אנסה לכתוב בשבחה לא יועילו, ולא יתקרבו להרגשה שהרכב הזה נותן..

אבל בכל זאת, מהרגע שאתה נכנב לרכב אתה מרגיש את הפאר והאיכות עוטפות אותך מכל עבר, ואתה פשוט נבלע אל תוך המושבים...ואז הצליל המענג שאפשר לשמוע אותו כל היום שוב ושוב (המנוע כמובן).

את הנסיעה באמת שאי אפשר לתאר..את הכח האדיר הזה שממשיך לדחוף אותך (500 כ"ס:-D )...

ואז המבטים של כל האנשים, לא משנה אם אותו אדם מבין ברכבים או לא מבין הוא פשוט עוצר ובוהה, ומנסה לעכל את מה שהוא ראה טס כרגע.

בקיצור חוויה בלתי נשכחת, עמוס תודה!

1.8T 8)

פורסם
מקנא בך אחי..

שעבדתי בב מ וו יצא לי לנהוג על 645 330 ועוד כמה מחברותיהן :wink: ..

אבל תמיד העדפתי את משפחת בנץ עליהם ..

באיחוד הsl , שהsl kleemann הוא הפנטזיה המוטורית שלי :twisted:

אם אתה מתעניין בKleemann פה לפה לחולון יש כאן CL60 מדהימה!

עם אגזוזים מטורפים וקול עמוק יפה כזה. פשוט חגיגה לעיניים ולאוזנים.

פורסם
http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=32326

תגיד זה הייה בירושלים?.. הילדים בטח רצו סיבוב

עכשיו ברצינות, בן כמה אתה ואיזו חברת השכרה משכירה מכוניות כאלה ולוחיות רישוי כזאת בארץ?

היינו בירושלים. אבל התמונה המסויימת הזו מצולמת בחיפה דווקא (550 קילומטר סה"כ ברחבי הארץ ביום אחד... לא רע אני חושב..)

וברצינות, אני בן 17 ואני בן של כתב רכב. מצטער אם אני מאכזב אותך :wink:

הביאו את המכוניות רק בשביל עיתונאים... אני מתאר לעצמי שבקרוב יתפרסמו הרבה כתבות על שתי המכוניות האלה

*אין בעד מה מתן :wink:

• תוכן חדש...