Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיסה ב-WIZZ AIR ו-CHECK IN מוקדם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה, 

בחודש הבא טס לבולגריה עם משפחתי ובפעם הראשונה החלטנו להזמין דרך WIZZ AIR כרטיסי טיסה.

בפעם הראשונה בחיי אני גם הולך לבצע CHECK IN מוקדם ולא בשדה דרך החשבון ב-WIZZ AIR. מישהו יכול להסביר לי את התהליך? 

1. לאחר שאני מבצע CHECK IN (מספר ימים לפני הטיסה), אני כבר מקבל את כרטיסי הטיסה במייל?

2. מה אני עושה כשאני מגיע לשדה?

3. בצד הבולגרי ובחזרה, האם התהליך זהה? 

אשמח לעזרתכם, יש עוד קצת זמן אך רוצה להתכונן כראוי.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

24 שעות לפני הטיסה להכנס לאתר או האפליקציה, למצוא את הטיסה וללחוץ checkin, למלא כמה פרטים, לבחור אם לשלם מאות שקלים על כסא ספציפי במטוס או לא לשלם (נראית לי בחירה קלה), ואז יתן לך להוריד כרטיס טיסה בpdf.

לא צריך להדפיס אפשר להציג את הpdf עם הטלפון בטרמינל.

(יש יעדים שלא נותנים כרטיס טיסה אז במקום כרטיס מגיע מסמך אחר שאיתו עושים check in נוסף בשדה.)

אם אתה נכנס דרך האתר בטלפון ובבחירת כיסא אתה לוקח כמובן את האופציה בחינם ואז הוא נותן לך הודעת שגיאה שתנסה מאוחר יותר - אז בכרום בתפריט תבחר להציג את האתר כdesktop site ואז זה יעבוד. או להוריד את האפליקציה שלהם

בחזור אותו דבר, 24 שעות לפני. הטיסה של החזור מתחבאת בתוך הזאת של ההלוך, זה מראה כאילו אין טיסות אבל תלחץ על הקודמת ואז יש את הטיסה חזור איתה ביחד.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

ואם אתה שולח מזוודה, התהליך הוא אותו תהליך - ביטחון, עמדת צ'ק אין וכו'. אתה עדיין חייב לעשות צ'ק אין אונליין, אחרת זה קנס.

אם אתה לא שולח מזוודה (שים לב שבוויז טרולי לא כלול במחיר הבסיסי! אם לא שילמת יש לך רק תיק גב לכל נוסע), אתה יכול לגשת לעמדת ביטחון W בנתב''ג שהתור בה קצר יותר, ולא לעבור דרך דלפק הצ'ק אין.

פורסם

שים לב גם למידות ומשקלים המותרים של הכבודה. שים לב היטב. 

בדרך הלוך לפעמים קצת פחות מקפידים, אבל בדרך חזור פשוט יזמברו אותך בעלות גבוהה מאוד אם תחרוג במידות או משקל. 

פורסם

קח בחשבון שהם באופן ממש מכוון מפרידים את הנוסעים!
תקבלו מקומות רנדומלים בלי קשר, בכוונה שתרכשו מושב בתשלום

לדעתי הצנועה, זה פשוט Zנות.
למה לפצל באופן מכוון?
לא שילמתי על מושב, לכל הפחות במידת האפשר תנסו לתת לאותה הזמנה מושבים ביחד.

חזרתי איתם לא מזמן מווינה, המטוס היה חצי ריק וניתן בנקל היה להושיב אותנו יחד, אבל קיבלנו 4 מושבים נפרדים בכל חלקי המטוס.

לזכותם יאמר שהמטוס המריא בזמן לשני הכיוונים והמרווח היה סביר לגמרי
ממליץ לך לקחת טרולי ככל שניתן ולא לשלוח לבטן המטוס, כי אם יש בעיה... אין עם מי לדבר וכשהמזוודה תגיע, תידרש להגיע לשדה לאסוף אותה ולא ישלחו אותה למלון.

• רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

כמה הערות:

1. את כרטיסי העליה למטוס אתה מקבל לטלפון כ-QR, שאותו אתה מציג מתוך האפליקציה. יתכן שתהיה אופציה להעביר ל-wallet. בחזור בעצם אין לך איפה להדפיס את המייל, אז או שתסתדר עם ה-QR או שתצטרך לגשת לקבל כרטיז נייר נייר בדלפק בשדה, על סמך הצ'ק אין שביצעת מראש.

2. מספר הטרולי שעולים למטוס מוגבל - כמובן עדיפות למי שהזמין מראש, אחר כך זה כל הקודם זוכה. סה"כ עולים למטוס כ-80 טרוליז (תלוי בדגם המדוייק של המטוס), ואם אתה בתור אחרי זה הטרולי יילקח בצ'ק אין או בגייט, יתוייג ויישלח כמטען בטן.

3. להקפיד הקפדה יתרה על מידות ומשקל הכבודה.

4. בניגוד לליאור אני נוהג לרכוש "חבילה" הכוללת בחירת מושב וכבודה לפי הצורך. לטעמי התוספת אינה גדולה והנוחות מצדיקה זאת. אם אתה עם ילדים זה חשוב במיוחד. שים לב שהזמנה בעת רכישת הכרטיסים מוזילה משמעותית, ורכישה בצ'ק אין יקרה במיוחד.

5. רכישה מוקדמת של הושבה מאפשרת גם צ'ק אין מוקדם, מי שלא רוכש הושבה מראש מקבל מושבים אקראיים מבין אלה שנותרו פנויים "מסתכן" בהפרדה של בני המשפחה ובקבלת המושבים הפחות טובים (אמצע, ליד השירותים וכו').

7. טיסת לואו קוסט - כל שירות, אפילו כוס מים, בתשלום נוסף. להביא אוכל ושתיה מהבית (בחזור לקנות בקבוק מים או שניים בדיוטי כי אי אפשר להעביר נוזלים בביטחון).

8. המסמכים הדרושים לצ'ק אין הם כרטיס הטיסה (בעצם שמך, כפי שמופיע בהזמנה וקוד ה-PNR) והדרכון. לבדוק 3 פעמים את ההתאמה בין המסמכים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 39 דקות, סולל הדרך כתב:

תקבלו מקומות רנדומלים בלי קשר, בכוונה שתרכשו מושב בתשלום

לדעתי הצנועה, זה פשוט Zנות.
למה לפצל באופן מכוון?

זו אחת מהדרכים שלהם להרוויח כסף. למכור שירות בתשלום.

גם אלעל בכרטיס הלייט מקצה מושב באופן אקראי.

לא מכיר אף חברה שמתחייבת להושיב ביחד, מי שרוצה את השירות הזה משלם.

דרך אגב, לוויז יש שירות די חדש שלא היה בעבר שנקרא הושבה משותפת, לפחות זה רלוונטי לזוג. משלמים משהו כמו 20 יורו לכיוון והם דואגים שתהיה הושבה משותפת.

זה הרעיון של כל החברות האלו, אתה רוצה שירות כלשהו או תוספת כלשהי - תשלם.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אבל אם נוסעים עם ילד, אז בטוח שאחד ההורים ישב עם הילד, נכון?

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

פורסם

ממה שראיתי בקבוצות בפייסבוק - עד גיל מסוים זה נכון (נדמה לי 12 או 14).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם (נערך)

כבר נתקלתי במצבים שלא. יצא לי להפרד מאשתי אחרי הבורדינג - שנינו החלפנו מקומות על מנת לאפשר לילדים בני 6-8 לשבת עם אחד ההורים.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מבין את המודל של לנסות לסחוט כסף מכל פרמטר אפשרי, אבל היכולת לשבת יחד היא לא שירות... זה אפילו לא לבחור שורה/חלון/מעבר
מן ההיגיון זה כאשר אתה עושה צ'ק אין לX נוסעים באותו session, הציפייה היא שזה פשוט יהיה incremental ולא רנדומלי בשיל לעשות דווקא.

כמו שנאמר פה, סתם זנות.

פורסם

למה? חברת התעופה מוכרת לך כרטיס טיסה מ-A ל-B. מבחינתם כל דבר מעבר זה שירות בתשלום.

נראה שהמגמות האלו מחלחלות גם לאט לאט לחברות שאינן לואוקוסט.

פורסם

המודל הזה חודר לכל החברות. מציעים לך כרטיס בסיסי ותוספות או חבילות שירות שכוללות רמו. שונות של שירות, בהנחה מסויימת מרכישה בנפרד, ואתה בוחר לפי צרכיך.

פורסם

בסוף הזול הוא היקר? גם במקרה של לואו קוסט?

• תוכן חדש...