Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל הקשור לאוטמי צבע, השתמשתי עד היום בעיקר ב-CarPro hydro2 lite כי הוא קל במיוחד ליישום (על רטוב ללא צורך בניגוב), לאחרונה הוספתי את Koch PW ואת Griot's Garage ceramic 3-in-1 wax (היה עוד אחד, ברח לי השם). אתמול שטפתי את הרכב  ויישמתי לראשונה את Griot's Garage ששכב על המדף כבר איזה שלושה חודשים, כרגע רק על חצי רכב, בשבוע הבא אשלים ואוסיף עוד שכבה לקיים. מכיוון שצריך לתת למוצר 24 שעות לאחר יישום אני עדיין לא בדקתי את ההידרופוביה אבל מבחינתי זה גם כך לא החלק הכי חשוב, סביר להניח שזה ממוצע כמו כל אוטם צבע אחר. בכל הקשור לברק, די הרשים אותי, זה ברק מהסוג המנצנץ בסגנון מראה, זאת בניגוד לדוגמה ל- Koch PW שמשאיר סוג של מראה "רטוב" כמו ווקס של פעם. מה עדיף מהבחינה הזו? האמת שלא החלטתי, מרוצה משתי התוצאות ואמשיך להשתמש בשני המוצרים. הרכב שלי לבן משעמם, אני מניח שעל צבע חי יותר האפקט של כל אוטם יהיה בולט עוד יותר, לצבע כהה מאוד או שחור כנראה שה- ceramic 3-in-1 wax עדיף. 

עמידות? כמובן שצריך להמתין, לפי ביקורות ברשת לפחות חצי שנה, השאר תלוי במספר השטיפות החומרים, חשיפה לשמש וכו', אך גם חצי שנה מבחנתי זה מעולה למוצר שקל ליישם, 15 דקות במקסימום לכל הרכב.

יישום: כמו כל אוטם ניקוי טוב ואם צריך הסרה של מזהמים, שני שפריצים, מריחה עם מגבת דקה או אפליקטור, וניגוב עם מגבת אחרת, יבשה כמובן, להסרת שאריות וייבוש. 

השפירצר מעולה, שני מצבים: רגיל או תרסיס דק במיוחד שמעולה לפיזור ויישום. המחיר $24 עם משלוח חינם מעל ל-$49. 

פורסם

בדיוק חשבתי לקנות אותו, כל הכבוד על היוזמה.

הבנתי שזה מוצר שנחשב מאוד טוב באופן יחסי, ואפילו מחזיק די הרבה זמן. סוג של Gem של גריוטס.

פורסם

משתמש בו כשנה והזמנתי עוד בקבוק. רכב שלי לבן ונותן לו ברק עשיר. עם שטיפה ייסודית רכב נראה ממש טוב עם המון ברק כמו שציין. כרגע לא מוצא לנכון בכלל לעבור למשהו אחר. עמידות לא בטוח שיש שם אבל מאד קל לנקות חרא מפרות מעופפות וגם כל לכלוך יורד ממש בקלות עם קצת onr

• אהבתי 1

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

כמה פעמים בשנה אתה משתמש? כי אצלי על חצי רכב השתמשתי בערך בכלום מהמוצר, בערך שניים עד שלושה שפריצים לפאנל עושים את העבודה. 

פורסם

מבחינת עמידות, איך הוא לעומת אוטמים כמו Power Lock או Polymer Net Shield?

אני מחפש משהו עם עמידות טובה, כזה שמחזיק כמה חודשים עד חצי שנה. 

• תוכן חדש...