Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו פשוט נפלא, אבל הוא משום מה נוטה להתחמם.

לאחרונה: נוקה רדיאטור (נוזל ניקוי + מים , 10 דקות הפעלה, שטיפה בזרם חזק)

הוחלף פלאנג', נוקז אוויר.

הונטה נוטה להיכנס בזמנים שלא נראים לי סבירים, כמו למשל ברבע, אח"כ שוב פעם ברבע, אח"כ בחצי , ואח"כ לא יודע אם נכנס או לא, אבל החום מגיע גבוה מדי.

יש לציין שבזמן נסיעה החום בכלל לא עולה (נסיעה רצופה בכביש מהיר) והמד חום נשאר ממש ממש בהתחלה, יכול להיות שאין תרמוסטט ? (יש תרמוסטט ברכב הזה ?!)

מה עוד אפשר לעשות!? האם זה היוניט? אם כן כמה אמור לעלות יוניט כזה, ואיזה מהם ? יש 2, אחד על הפלאנג' מקדימה, ואחד אם אני לא טועה על הבלוק מאחורה

אשמח לעזרה..

פורסם

לפי שאלתך הפיתרון המשתמע מכך הוא שני דברים:

החלפת רדיאטור, או אם יש לך מאוורר עם קלאצ אז הקלאצ נדפק לך.אם המאוורר הינו חשמלי אז יכול להיות בעייה גם ביוניט חום=זה שאומר למאוורר מתיי לעבוד.

אתה טוען שהרכב מתחמם רק במצב עמידה = הרדיאטור סתום חלקית .

פורסם

אם הם נכנסים מתי שבא להם,תקנה יוניט מאוורר חדש.היוניט שלך תקול.

מומלץ להרכיב יוניט מקורי.בדייהטסו שהייתה לי עלה יוניט מקורי 170 ש"ח.

החלפת היוניט היא עבודה קלה למדי.

וכן, אמור להיות ברכבך טרמוסטט.

פורסם

ראשית בדוק את כיוון סיבוב המניפה דוחס/יונק אויר למקרן

שנית :היכול ליהיות שהיוניט חום מנוע מזייף או שזה לא לאותו סוג רכב

עד כמה שאני מכיר אין רכב ללא טרמוסטט (אלא עם כן נהג מוריד.

ירון מאיר

פורסם

היתה לי בעיה כזו! גם כן בשרייד! תחליף את היוניט חום שנמצא על הרדיאטור והכל יסתדר!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
היתה לי בעיה כזו! גם כן בשרייד! תחליף את היוניט חום שנמצא על הרדיאטור והכל יסתדר!

אין על הרדיאטור יוניט חום, יש על הפלאנג' מים מקדימה, ומאחורה ליד הסעפת יניקה

פורסם

מצטער אתה באמת צודק! טעיתי בין סקודה של חבר לדיהטסו שלי! :roll:

והנה אפילו יש לי תמונה שמצדיקה את דבריך!

ועוד דבר אם מישהו מעוניין יש לי את הספר היינץ של הרכב הנ"ל.

DSCF1560.JPG

DSCF1558.JPG

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
מצטער אתה באמת צודק! טעיתי בין סקודה של חבר לדיהטסו שלי! :roll:

והנה אפילו יש לי תמונה שמצדיקה את דבריך!

ועוד דבר אם מישהו מעוניין יש לי את הספר היינץ של הרכב הנ"ל.

יש היינז לשרייד???

אם כן- אני מעוניין!

לשרייד של חברה שלי יש איזה יוניט על צינור המים שיוצא מהרדיאטור. אין לי מושג מה תפקידו. אני חושד שזה קשור לחיווי למצב הצ'וק שלא עובד (החיווי עצמו). למישהו יש רעיון?

דני.

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

פורסם

זה האי סי קיו שלי מי שרוצה שאני אשלך לך לו את הספר היינץ של הרכב שיצור איתי קשר.173734183

פורסם

הספר מכיל בתוכו את כל סוגי הרכבים של דיהטסו תעין בו ותמצא את מה שאתה צריך.

• תוכן חדש...