Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב העבודה של אשתי, מערכת המולטימדיה עובדת אבל כשנכנסים לאפליקציית הרדיו - כלום לא עובד. המערכת לא מגיבה לא ללחיצה על המסך ולא להזזת הכפתורים, אי אפשר לכוון או לסרוק תחנות ובטח שלא לכייל אותן. הוא תקוע על איזו תחנה עלומה שגם לא מכוונת.

יש דרך לאפס את כל זה מבלי להגיע למרכז שירות?

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

נירו פלוס חדשה, הייתי 6 פעמים במרכז שירות בגלל אותה תקלת מולטימדיה עד שהצלחתי לשכנע אותם להחליף לי את כל המולטימדיה לחדשה. היום אחרי 3 חודש התקלה חזרה שוב…

פורסם

נירו פלוס חדשה, הייתי 6 פעמים במרכז שירות עד שהצלחתי לשכנע אותם להחליף לי את כל המולטימדיה לחלוטין. היום אחרי 3 חודשים התקלה חזרה…

פורסם

להחליף את המערכת?? מוזר, אשתי נסעה בסוף למרכז שירות ופשוט עשו לה איזשהו עדכון גירסה. נכון לרגע זה, אחרי כשבוע, הכל טפו-טפו עובד

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

• תוכן חדש...