Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, מחפש רכב שני למשפחה. בגדול הצרכים זה נסיעה של נהג יחיד פעמיים-שלוש בשבוע לעבודה (מלוד לפתח תקווה. מישורי,פקוק)
פרמטר מספר 1 - אמינות. בהבדל בין 1 ל15 בדלק ל1 ל12 בדלק אבל לא רואה מוסך אני בכל יום לוקח את השני. הבנצ'מארק שלי בגדול זה הקורולה שלנו שפעם בשנה עושה טיפול,טסט ושלום (חמסה חמסה)
רק אוטומט. לא רובוטי. רק בנזין, לא סולר.
תקציב 30-35
לא רכב שרועש או חורק או לא מאיץ נורמלי (לא חייב להיות הראשון בכביש,אבל גם לא האחרון שמאיץ)

האם יש עדיפות לרכבי מיני על פני משהו טיפה יותר גדול? בגדול ממה שקראתי עד עכשיו יוצא לי התלבטות בין I10,סוויפט, ספארק וקיה ריו. לכאורה הקיה יותר מרווחת, מה החסרונות שלה ביחס לשאר?

פורסם

הריו אכן מרווחת, לא חסכונית או זריזה במיוחד, אך לדעתי תספק את רוב הנהגים.

פחות אהבתי את הנוחות בעיר, מחוץ לעיר מרגישה יציבה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני כשעה, yulianx כתב:

הריו אכן מרווחת, לא חסכונית או זריזה במיוחד, אך לדעתי תספק את רוב הנהגים.

פחות אהבתי את הנוחות בעיר, מחוץ לעיר מרגישה יציבה.

תודה, יש לך המלצה אחרת למשהו בתקציב?

פורסם

אפשר גם לבדוק מזדה 2 דינמיק שתהיה זריזה יותר אך פחות מרווחת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...