Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מתכנן ברגעים אלו מערכת sq במאזדה של ההורים ופה יש בעיה ההורים שלי לא רוצים שיהיה סאב בפאגז בגלל שהוא תופס מקום אחריי הכל אוטו שלהם (וכסף שלי:-) )

אז אני מתכנן מערכת שיהיה בה קומפננטים ,6*9 ומגבר התקציב לכל זה הוא בערך 2000 שקל אך אינני יודע כל כך מה כדאי לשים באוטו אשמח עם תיעצו לי מה כדאי לשים

ה hu שיהיה לי בקרוב הוא pioneer DEH-4700MP

בתודה ויום טוב

שאולי

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם

אני מעדיף לשמוע יפה ואיכותי מאשר גבוהה כלומר האיכות ולא הכמות

הסגנון מוזיקה שאני אוהב הוא ראפ וזאת הבעיה כי זה מתנגש אחד בשני בגלל שלא הולך להיות סאב באותו

אני אוהב לשמוע עם באס עמוק וטרבל יחסית חזק

פורסם
ישנם היום סאבים עם תיבות ממש קטנות, שעושים הבדל גדול במיוחד במערכות המיועדות ל SQ[/quote

תראה לי בבית יש סאב של רוקפורד התיכנון היה לשים אותו באוטו מכיון שהוא נורא איכותי ולא ממש חזק אני לא מעוניין לקנות עכשיו סאב וגם בגלל שאבא שלי לא רוצה כי זה תופס לו מקום באוטו

אז באו נגיד ככה שסאב לא בא בחשבון אפילו לא קטן

פורסם

ב2000 שקל הייתי מציע לך את הברירת מחדל הכי טובה שעולה לי בראש ותתן לך גם עוצמה יחסית נאה.

מוראל פולס קדימה,מוראל פולס 6X9 אחורה ומגנט THE ROCK 4 ערוצים שעולה 1000 שקלות.

כל זה יעלה לך 2000 שקל בתחנה המרכזית שינה ותקבל גם ערכת חיווט,אם אתה לא יודע להתקין התקנה תעלה לך בערך 200 שקל לא יותר.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם
ב2000 שקל הייתי מציע לך את הברירת מחדל הכי טובה שעולה לי בראש ותתן לך גם עוצמה יחסית נאה.

מוראל פולס קדימה,מוראל פולס 6X9 אחורה ומגנט THE ROCK 4 ערוצים שעולה 1000 שקלות.

כל זה יעלה לך 2000 שקל בתחנה המרכזית שינה ותקבל גם ערכת חיווט,אם אתה לא יודע להתקין התקנה תעלה לך בערך 200 שקל לא יותר.

שמעתי הרבה על התחנה המרכזית הישנה, איפה בדיוק קונים בכאלה מחירים אם אפשר לדעת? ואיך אפשר לדעת שאתה לא קונה סחורה גנובה\ מזויפת?

306T

פורסם

גם אני חשבתי על זה אך האם המורל פלוס יכולים לספק צלילי באס נמוכים?

פורסם

א.זה לא כזה בעיה לזהות מה מזוייף ומה לא,ולפי דעתי בתקופות של היום כבר אין יותר זיופים שלא יגידו לך מראש שהם זיופים (מגברי V12 למשל)

ב.בתוך השאלה שלך יש את התשובה,בתחנה המרכזית שינה יש כמה חנויות שמוכרים באותו מחירים

ג.ה6X9 יכולים לספק באס מצויין תלוי ברכב (למשל גולף,פונטו ייתנו באס טוב עם 6X9) ותלוי גם בהגברה שלהם.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

לא נראה לי שיש כזה דבר פיוניר מזויף

איך אני מבדיל בין למשל פיוניר מזויף לאורגינל?

במאזדה 323 הם יספקו צליל באס חזק ואיכותי

ועוד שאלה איזה מגבר כדאי לקחת את המגנט the rock 1000w או את ה 600w

כדי להגביר קופננטים מורל פלוס ו6*9 של מורל פולס

• תוכן חדש...