Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב טוב עד 40 - 50 אלף ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני מחפש רכב טוב לקנות עד 40 - 50 אלף שח, בעקרון כמה שיותר זול - יותר קורץ לי. לצערי מצאתי רכב שהיה נראה מעולה ניסאן ג'וק 2014 ללא בליטות ללא תאונות קילומטראז' נמוך מערכת מולטימדיה ב40,000 אבל אז קראתי והסתבר שיש בעיות בגיר לרכבי הניסאן ג'וק ואני מעדיף לא להסתכח, בגלל זה החלטתי לפנות אליכם איזה רכב אני יכול למצוא במחירים האלה שהוא הכי טוב והכי פחות בעייתי

פורסם

ידני/אוטומט?

כמה אנשים יסעו לרוב?

רכב מיני כמו פיקנטו מתאים בגודל?

צריך לתת פרטים בשביל להבין מה זה רכב טוב בשבילך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אוטומטי בלבד, יש לי רשיון מוגבל לאוטומטי, ייסע בן אדם אחד מקסימום 2, מה שכן אני לא אוהב רכבים קטנים ולא אוהב מיני אני רוצה רכב שיהיה לי נוח ליסוע בו ולהיות בו, מעדיף רכב ישן שעלה פעם 150,000 והיום עולה 30,000, ראיתי את הסקודה ייטי שהוא נראה מעולה הבעיה שכל מה שראיתי המחיר המוצע הרבה יותר גבוה מהמחיר מחירון ותמיד הוא 200,000+ קילומטר....

• תוכן חדש...