Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלפים cars245 - שאלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנסיונכם , האם cars245 הוא אתר אמין להזמין ממנו חלפים?

האם כל המוצרים שהם מוכרים הם מקוריים?

הזמנתי מהם 4 סלילי הצתה של bosch.

אריזת המוצר לא הייתה אטומה וגם לא הייתה מדבקת מקוריות זוהרת על האריזה.

פורסם

מניסיון של הזמנות רבות הם מצויינים - אמינים לגמרי. יצרנים איכותיים וחלפים מקוריים. מעבר לזה מחירים מצויינים. 

לעיתים רחוקות יש תופעה של אריזה פתוחה או מעט פגומה. נראה לי שלפעמים הם קונים בזול מיצרן איכותי ב - BULK - כלומר כמות גדולה באריזה גנרית ואז יכול להראות מחשיד

ללא הצדקה. 

פורסם

אתר מצוין, המון פעמים שהזמנתי משם ואף פעם לא התאכזבתי., חלקים מחברות טובות ובזול.

רק שים לב להזמין בדואר רגיל (לא ems ושאר האופציות) ועד 75 דולר (כולל משלוח) כדי שלא יתקע לך במכס

פורסם (נערך)

עוד לא התאכזבתי מהם, בכמה רכישות.

תמיד מוצא חלקים מקוריים יותר בזול מכל אתר אחר,

תמיד בוחר במשלוח רגיל

עריכה אחרונה על ידי yairw

כבר חתמתי...

פורסם

תודה אנשים , אם כך אני בלב שלם עם הרכישה.

בנוגע לחברת פילטרים , מה עדיף :

mahle / bosch / mann 

יש איזו עדיפות לאחת מהחברות הנ"ל?

פורסם

כולם טובים, מהשורה הראשונה. אולי Mann נחשבים מעט יותר, אבל לא בהכרח. כל מה שתבחר, יהיה איכותי. בקרתי במפעל של Mahle בשטוטגרט וזה חברה סופר איכותית ומקצועית שמייצרת המון סוגיי מכלולים וחלקים לתעשיית הרכב.

פורסם (נערך)

אתר מצוין, הזמנתי מהם כמות הזמנות, אם זה רפידות קרמיות של ATE או פילטרים של בוש או MANN, נורות לרכב ומה לא, תוודא שהדברים שאתה קונה פריטים עומדים בדרישות של משרד התחבורה (רפידות עם סימון ECE למשל, במידה ותיפול על בדיקת משרד התחבורה), רק שים לב ותשלח עם דואר רגיל אצלם בלבד אם אפשר ולא עם סוגי האקספרס.

עריכה אחרונה על ידי ae1924
ש' שהגיעה משום מקום
פורסם

הסתכלתי באתר.

אין שם אפשרות לשים מספר שילדה? או שאני טועה. והחיפוש הוא לפי סוג רכב, שנה, ומנוע בלבד.

אז איך יודעים שהחלק מתאים בדיוק?

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם
לפני כשעה, לירון .ה. כתב:

הסתכלתי באתר.

אין שם אפשרות לשים מספר שילדה? או שאני טועה. והחיפוש הוא לפי סוג רכב, שנה, ומנוע בלבד.

אז איך יודעים שהחלק מתאים בדיוק?

בודק את המקט הדרוש באתר אחר ומסתכל בטבלה למטה אם תואם. לעיתים יש קצת גליצ'ים אז כדאי לבדוק. 

פורסם
לפני 6 דקות, outnex כתב:

איפה יש דואר רגיל?הזמנה פחות מ75.
image.png.411bc092c29460a4bce99b66d60e59ef.png

image.png

ישנם מוצרים שאין עבורם דואר רגיל ואז לעיתים עדיף לוותר. נסה מוצר זהה של יצרן אחר אולי זה ייתן לך את האפשרות. 

• תוכן חדש...