Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

5 שנים עם הונדה fk8

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 11 שעות, הרקוליטו כתב:

במחירים שהן מפורסמות ביד שתיים, אני אעדיף קמארו 1le ביבוא מקביל או לקסוס lc משומשת.

את האמת קצת מוגזם נראה לי להוציא ארבע מאות אלף ש"ח על רכב שני עם הנעה כפולה.

הקאדילאק כמעט חצי מחיר.

ג'וליה תלתן? הנעה אחורית.

ועולות למכירה גם באזור ה 300K

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

הג'וליה qv אכן הנעה אחורית, רכב מאוד מעניין, גם כשהיה חדש וגם בעידן הנוכחי רלוונטי אל מול המתחרות.

ניהוג, התנהגות, סאונד, עיצוב...

לא יודע האם מבחינת אמינות הוא נחשב לעמיד ואמין, אין לי כל ניסיון איתו.

ב300 לא ראיתי כאלו, אם כן זה נשמע מחיר לחטוף.

אגב אם עסקינן באירופאיות, מדוע לא m2 או m3/4 אם זקוק לפלטפורמה גדולה יותר?

פורסם
לפני 4 שעות, הרקוליטו כתב:

כשהרכב היה באחריות אני מניח שבמורשה יבואן שמו 5-30

עכשיו 0-20 ליקווימולי

הרכב לא אוכל טיפת שמן.

המקורי הוא 0W20 של הונדה, כך שאין כלכך סיכוי ששמו ביבואן משהו אחר.

מעניין שאם כבר עברת לשמן אחר לא מקורי למה להשאר ב0W20

אצלי אני בהתלבטות כבר תקופה אם לנסות שמן אחר והסיבה לכך היא שאפשר לקחת שמן שהוא לא בצמיגות המקורית שיש לי כמה בעיות איתה.

למרות שהשמן המקורי אכן עושה עבודה טובה 

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם
לפני 6 שעות, GTI33 כתב:

הג'וליה qv אכן הנעה אחורית, רכב מאוד מעניין, גם כשהיה חדש וגם בעידן הנוכחי רלוונטי אל מול המתחרות.

ניהוג, התנהגות, סאונד, עיצוב...

לא יודע האם מבחינת אמינות הוא נחשב לעמיד ואמין, אין לי כל ניסיון איתו.

ב300 לא ראיתי כאלו, אם כן זה נשמע מחיר לחטוף.

אגב אם עסקינן באירופאיות, מדוע לא m2 או m3/4 אם זקוק לפלטפורמה גדולה יותר?

הג'וליה עשתה לי בעיות אמינות ליטרלי בחודש הראשון. כל מני דברים שלא עברו QA - נניח שמתי P ברמזור - והרכב לא רצה להניע בחזרה, ושיט כזה

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום

חלפו 7 שנים  45800 קילומטרים, (3500ק"מ בשנה האחרונה)מאז שיש את הסובארו אני נוהג פחות בהונדה לסידורים. למרות שההונדה נוחה משמעותית מהסובארו לנהיגה עם הסובארו אין לי חשש והלב שלי שקט (אני לא נועל אותו ).

טיפול שוטף בחלקים מקוריים וטסט להונדה בוצע, החלפתי צמיגים ( חורף סיני בחורף סיני אחרי 4 שנים) למרות שהם תקינים והרכב עמוד בחניה מקורה. 

רפידות הבלמים של אנדלס mx72 פלוס, לא נגמרות.

אם נמצא פה מישהו מכפר סבא עם ctsv

שוחחנו בתחילת המלחמה. עכשיו שהמלחמה בצפון נגמרה אשמח להתקדם. אבד לי הטלפון שלך.

פורסם
לפני 7 דקות, הרקוליטו כתב:

שלום

חלפו 7 שנים  45800 קילומטרים, (3500ק"מ בשנה האחרונה)מאז שיש את הסובארו אני נוהג פחות בהונדה לסידורים. למרות שההונדה נוחה משמעותית מהסובארו לנהיגה עם הסובארו אין לי חשש והלב שלי שקט (אני לא נועל אותו ).

טיפול שוטף בחלקים מקוריים וטסט להונדה בוצע, החלפתי צמיגים ( חורף סיני בחורף סיני אחרי 4 שנים) למרות שהם תקינים והרכב עמוד בחניה מקורה. 

רפידות הבלמים של אנדלס mx72 פלוס, לא נגמרות.

אם נמצא פה מישהו מכפר סבא עם ctsv

שוחחנו בתחילת המלחמה. עכשיו שהמלחמה בצפון נגמרה אשמח להתקדם. אבד לי הטלפון שלך.

איך האנדלס האלו מבסוט?

אישית יש לי את אלו שלא פלוס, זה אשכרה הרפידות שהכי התבעסתי עליהן עד כה, כרגע לא רואה סיבה לחזור למותג הזה במיוחד עם הטייפ ר.

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

מעניין מה שאתה אומר, התחושה שלי הפוכה, מתפלל כל בלימה לעבור אותה בשלום🤣

*התכנון לעשות ריסט מלא לבלמים(למרות שגם הצלחות וגם הרפידות חדשות, חצי שנה על הרכב וכמעט ללא נסיעות)

פורסם

ממה שלי יצא להכיר לגבי fk8 שהצלחות המקוריות עושות את העבודה רק להחליף רפידות.

אין גבול לשיפורים שניתן לעשות. הגישה שלי בעניין זה לשמור על מקוריות הרכב. רכב למסלול? מעדיף רכב רישיון אפור.

פורסם (נערך)

אצלי זה FK2, הצלחות זה השני חלקים מקורי של אחרי הריביזיה, סט קודם היה אחלה סך הכל, סט נוכחי נהיה לי אדום איזה כמה פעמים כבר, מצד שני רוב הסיכויים שהנזק הוא מהרפידות והצלחות עוד אפשר יהיה להציל אותן, ככה או ככה אני אביא סט מלא צלחות רפידות משופרות ונראה בהמשך אם אלו ברות הצלה.

*הנזק זה שהרפידות נמסו על הצלחות ומאז המקרה הזה היכולת בלימה ירדה למצב אפסי, עברו גם חריטה הצלחות בלי יותר מידי תועלת בעיניי

בתאריך 11.5.2024 בשעה 18:25, הרקוליטו כתב:

כשהרכב היה באחריות אני מניח שבמורשה יבואן שמו 5-30

עכשיו 0-20 ליקווימולי

הרכב לא אוכל טיפת שמן.

אגב ה5W30 אם שמו במורשה זה בעיה חמורה, אמורים לשים את ה0W20 TYPE 2.0 שזה השמן המקורי.

אם נשים את זה בצד האם היו לך בעיות עם השמן 0W20 מבחינת עבודה של המנוע? 

אישית עד עכשיו שמתי את המקורי האמת, אבל חושב לעבור למשהו שקצת יותר מתאים לתנאים בארץ, הכיון כרגע הוא 0W40.

הסיבה אגב היא שתחת עבודה הרכב מתחמם דיי מהר וב110 מעלות בערך אפילו קצת פחות הלחץ שמן מגיע לערכים לא טובים(למרות שזה מתחת ל"מותר" ברור לי שהיצרן שם טולרנס גבוה יותר ממה שהוא ממליץ) ועדין מעדיף לא להתקרב לגבול ה"מותר" אלא להיות מעליו וזה עם השמן המקורי במיוחד בארץ בעיה רצינית.

עריכה אחרונה על ידי ik3

פורסם

אין לי שום בעיות במנוע, התחממות fk2 וניתוק המזגן בנהיגה מאומצת בכביש ידועה. fk8 מתחממת במסלול. שוב, רכב למסלול צריך התאמות והבעיות נפתרות. המנוע עצמו מיוצר משנת 2015 עד עכשיו עם שינויים קלים במעבר הדגמים במשך השנים. לא שמעתי על מנוע שנשמר מקורי והיו לו בעיות.

שמעתי על בעיה בגיר (ברכבים בארצות הברית) בהורדה משלישי לשני, הסנכרון לא חלק. אני לא נתקלתי בבעיה.

פורסם (נערך)

שוב לשבור את המנוע זה לא ישבור, הטולרנסים שלו מן הסתם יותר גבוהים ממה שהיצרן מגדיר עבור המשתמש, אבל עדין מעדיף להיות אקסטא על הצד הבטוח.

ניתוק של המזגן תחת לחץ קרה לי אולי פעם אחת אבל זה לא בעיה זה קורה בכל רכב ספורטיבי(וראוי שכך יקרה גם).

אגב לגבי בעיות עם הגיר זה פאק של הונדה לאורךכל הדגמים לאורך כל הדורות בערך, הגירים יחסית לא חזקים במיוחד, אבל כן הם הכי מהנים לשימוש.

לגבי בעיות במנוע בגדול אין דברים אקוטיים מאוד וסך הכל מאוד אמין, וגם משנחשב כ"בעיה" רוב המוחלט של המשתמשים לא יהיו מודעים לכך, מה שמראה על רמת ה"חומרה"😂

יש אבל כל מני דברים קטנים שכדאי להכיר.

עריכה אחרונה על ידי ik3

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...