Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

20 שנה בפורום? לא נמאס?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לעומתכם עוד צעיר, חוגג רק יומולדת 15 עוד חודש :-)

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני כשעה, אליה כתב:

אני עדיין אותו ילד קקה.

אני חושב שכל מי שנרשם "אז" ועדיין כותב פה, לא ממש השתנה מנטלית...

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, hwgeek כתב:

אני לעומתכם עוד צעיר, חוגג רק יומולדת 15 עוד חודש :-)

טעות , טועים

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם

אני כאן מ..

image.png.d931a5a05dbd3a09096e23709521bdce.png

זוכר שמספר שנים אחרי שהפורום הוקם (לא זוכר כמה) הנהלת הפורום הזמינה אותנו ליום מסלול במסלול נחשונים. 

מה שמדהים שבעוד שאתרי רכב אחרים ומועדונים כבר בקושי מציגים פעילות על גבי פלטפורמת פורומים וחלקם אף נסגרו, קארזפורום עדיין ממשיך בנוסחה הזו והיא עובדת.

• אהבתי 3

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא וותיק כמו הבאמת וותיקים כאן, אבל קראתי כאן עוד בשנת 2005, הגעתי לכאן בעקבות המלצה בפורום "פרש" ומאז נשארתי.

ישבתי כאן לילות שלמים וקראתי שרשורי עבר רחוקים שהפכו לחלק מההיסטוריה של הפורום, כשחלקם עוד היו טריים יחסית ואפילו פעילים.

מה שהוביל אותי להירשם כמשתמש היה העניין שרק משתמש רשום יכל לצפות בתמונות המצורפות לשרשור ובשביל זה נרשמתי.

יודע מי זו אירנה, ערוסי, זוכר את שרשור האטיופים, שרשור אתרי ההכרויות של יוסי שהוביל לחתונה, את השרשור של יוסי אחר שהבן שלו נפטר מסרטן, 

את הגיבוב הארוך ואת ההשוואה לאבטיח כקנה מידה. מאוד מתחבר למקום הזה, לפעמים קורא כאן שרשורים מהעבר הרחוק של הפורום.

כנראה שביליתי כאן מאות שעות במצטבר, בכל מיני תמונות שלי בבית ובעבודה לאורך השנים, רואים את הפורום פתוח על מסך המחשב.

בתיבת ההודעות הפרטיות יש לי כמעט כל הודעה שנכתבה אי פעם, כולל של הבחור ששלחתי לו סרט קונספירציה על אסון מגדלי התאומים, שהקלטתי ממש במקרה מכרטיס הטלווויזיה במחשב. 

המוצר הראשון שקניתי מחבר פורום היה ספק כוח חזק לפרוייקט Carpc כי הרעיון ממש הדליק אותי, עד היום הספק הזה ארוז כמו שקיבלתי אותו בזמנו מהמוכר, זה היה בשנת 2009.

• אהבתי 2

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

לקחתי את זה עכשיו מקבוצת הפייסבוק היחידה שאני עוקב אחריה (שהיא לא קבוצה שקשורה לפרסום של צילומי אומנות/דוקו):

image.png.079f88a1312155482c98fc04571d2991.png

זה די מסכם את העניין.

עד מתי, דצמבר 2002?!

נ.ב. אני חבר פורומים שקדמו להקמת הפורום הזה... ככה שמהבחינה הזו אני פרה-היסטורי.

• אהבתי 4

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 4 דקות, falou כתב:

נ.ב. אני חבר פורומים שקדמו להקמת הפורום הזה... ככה שמהבחינה הזו אני פרה-היסטורי

יש כאן גרעין לא קטן של חברים שהגיעו עוד מתפוז בימיו הטובים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 3

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני הגעתי מתפוז בעקבות הלינק שהיה בחתימה של sronis "בואו לבקר אותנו ב carsforum.co.il".

• מצחיק 2

פורסם

אני כבר לא זוכר איפה נחשפתי אליו אבל כמעט בטוח שגם בתפוז.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 3 שעות, Shmulik_Miata כתב:

זוכר שמספר שנים אחרי שהפורום הוקם (לא זוכר כמה) הנהלת הפורום הזמינה אותנו ליום מסלול במסלול נחשונים. 

אני זוכר שהיה אירוע ליום ההולדת 4 של הפורום, יוני 2006.

כשאני חושב על מה עבר עליי מאז (חודשיים אחרי זה פגשתי את מי שהיום אשתי), זה מרגיש לי פסיכי איך הזמן רץ.

לפני 16 דקות, Night Driver כתב:

אני כבר לא זוכר איפה נחשפתי אליו אבל כמעט בטוח שגם בתפוז.

אני הגעתי מהאתר קלאסיקאר שבזמנו ליאור ברוך הפעיל. הייתי אז יותר מוכוון לרכבי אספנות וזכור לי הלוגו הישן נושן של הפורום, עם המכונית האדומה והצהובה, אז הצטרפתי.

בשנה הראשונה שלי פורום האספנות היה כמעט היחיד בו כתבתי. הייתי בטוח שאוכל לגרד איזה פיאסטה מארק 1 ולהתחיל איתה את דרכי, אבל זה לא תפס.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אני הגעתי מהפורום של ynet. איפשהו ב 2004-2004 היה מפגש משותף אצל אייל נוי מן שגם פוצץ לנו כרית אוויר להדגמה.

בשלב מסויים ynet מת ועברתי למתחרים.

מאז חלפו 17-18 שנים and the rest is history 

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 46 דקות, Night Driver כתב:

יש כאן גרעין לא קטן של חברים שהגיעו עוד מתפוז בימיו הטובים.

יש גם מ-IOL

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
לפני 20 דקות, סולל הדרך כתב:

אני הגעתי מהפורום של ynet. איפשהו ב 2004-2004 היה מפגש משותף אצל אייל נוי מן שגם פוצץ לנו כרית אוויר להדגמה.

בשלב מסויים ynet מת ועברתי למתחרים.

מאז חלפו 17-18 שנים and the rest is history 

וואי, איך העלית לי עכשיו זכרונות עם אייל נוי מן.

נובמבר 2005. בדרכי למפגש מועדון מאזדה במעבדה של אייל נוי מן קיבלתי זימון לבית המשפט ו-10 נקודות על מהירות. במעבדה הוא הדגים לנו פיצוץ של כרית אוויר.

האם המעבדה עוד קיימת?

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...