Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

20 שנה בפורום? לא נמאס?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש עוד כמה אנשים שנרשמו בשנה הראשונה  של פעולת הפורום ועדיין כותבים. שזה דבר די מדהים. 

• אהבתי 7

פורסם
לפני שעה, menir1 כתב:

אכן, הרבה יוזרים איכותיים עזבו במרוצת השנים וחבל.

אני זוכר אחד כזה ושמו היה שמר משהו...?

• אהבתי 2

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

18 שנים בפורום

הרוב כקורא

מי זוכר את הפוסטים של תומר הדר? הייתי נקרע מצחוק על הסיפורים שלו

עריכה אחרונה על ידי Pavtul
  • אהבתי 1
פורסם

19 שנים... כבר קם הדור שלא ידע את אירנה!

• אהבתי 1
  • מצחיק 5

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

18 שנים בפורום, ואני חושב שעם על התחלופות ודברים שהשתנו מאז זה די נדיר שאני מבקר פה יום יום.

• אהבתי 1

יש הרבה דגים בים....אבל הכל תלוי באורך החכה שלך :wink:

פורסם

מודה שרק בזכות (או בגלל) השרשור הזה הלכתי לבדוק...

image.png.a31d9ccce25a646bb1de68528c180610.png

וכן, האופי של הפורום השתנה לאורך השנים, בגלל פייסבוק, בגלל שאנשים חשובים הלכו לעשות דברים אחרים או הפסיקו עם רכב כתחביב. מה שלי הכי בולט לאורך השנים זה כמות הפרויקטים שהיתה כאן בהתחלה, היו הרבה פרויקטים סביב 106, היתה בימרית בניחוח של חו"ל של... דייויד נדמה לי שקראו לו, היו פרויקטים של ליאור ברוך, ובטוח עוד הרבה ששכחתי.

אומרים שהיה פה שמח, או סתם נוסטלגיה :-)

• אהבתי 5
פורסם

לא. לא נוסטלגיה.

הגעתי באיחור, אז הלכתי ללמוד היסטוריה. על אירנה, ערוסי וחבריהם.

ובינתיים הצטרפו כמה חדשים כמו מייקליטוריס, ראינו את ההיסטוריה מתרחשת על המסך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעה, Fazer כתב:

אנשים חשובים הלכו לעשות דברים אחרים או הפסיקו עם רכב כתחביב.

כמות הפרויקטים שהיתה כאן בהתחלה

פרויקטים של ליאור ברוך

אומרים שהיה פה שמח, או סתם נוסטלגיה :-)

ממש ככה.

פעם היה אפשר לשבת שעות על שירשור בנייה/ שיפוץ/ יישור קו נצחי המתפרס על 20 עמוד, 5 שנים ומלנתלפים תמנות, אם זה בפורום האספנות (שדרכו הגעתי לכאן לפני 17 וחצי שנים), או בטכני או בכללי. 

אנשים מצחיקים שהיה תענוג לקרוא את הפנינים שיוצאות להן מהמקלדת (אני מזכיר את שמם בכל שירשור נוסטלגי כזה).

אבל החיידק כנראה חזק מספיק כדי להשאיר אנשים כל כך הרבה זמן בפלטפורמה כזאת, למרות שהיא השתנתה.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...