Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייבוא אישי של רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש פרסום מעודכן של כדאיות התהליך הזה?

כוונתי לייבוא באמצעות חברה המתמחה בכך ולא באופן אישי.

האם יש כללי אצבע למשך התהליך ולעלותו בהשוואה לרכישת הרכב בארץ?

הכוונה היא לאחד מהרכבים בשוק שהוא SUV מחברות מוכרות בארץ, רכב חדש, 0 ק"מ, בלי כל שיפורים מיוחדים.

אם למישהו יש נסיון עם חברה שעשתה עבודה טובה בתחום - גם אשמח לשמוע.

רק כדוגמא אציין את הרכב RAV 4 של טויוטה שזמן ההמתנה אליו הינו למעלה משנה!!! 

אם תהליך של ייבוא אישי רק יקצר את משך ההמתנה לרוכש שידו משגת לרכוש רכב חדש כזה, כבר כדאי.

פורסם

כלל אצבע הוא שרכב שעולה פחות מ200 אלף לא משתלם לייבא בייבוא אישי.

טויוטה RAV4 נמצאת ממש על הקסקס ואני לא חושב שתרוויח משהו מייבוא אישי חוץ מכאבי ראש ואם זמני ההמתנה הם אלו שמפריעים לך הייתי מנסה לפנות לייבוא מקביל.

אם אתה בכל זאת רוצה לייבא הייתי ממליץ לפנות לGR8 גילוי נאות אני מכיר אותם אישית, חברה טובים ומאוד שירותיים אני בטוח שהם יסבירו לך בהרחבה על הכל

פורסם

מה זה "ייבוא מקביל" בתחום הרכב?

חשבתי שזה קיים רק בתחום האלקטרוניקה הבידורית...

כל הרכבים שאני מתעניין בהם הם SUV בסכומים של כ - 220-230 אש"ח אצל היבואן בארץ.

פורסם
לפני 12 שעות, usafun כתב:

מה זה "ייבוא מקביל" בתחום הרכב?

ייבוא מקביל זה יבואן עם רשיון (בד"כ רשיון יבואן זעיר) שאינו הזכיין רשמי של החברה בישראל.

חפש 'ראב 4 ייבוא מקביל' תקבל כמה תוצאות. חשוב לשים לב שבד"כ בייבוא המקביל מביאים גרסאות קצת שונות מהגירסה שהיבואן הרשמי מביא, משיקולי תחרותיות, לרוב הם יביאו דגם זול או יקר משמעותית כדי לייצר לעצמם נישה נפרדת, אאל"ט בראב 4 יש כאלה שמביאים את הגירסת בנזין לא היברידית במחיר זול בפער ניכר מהרשמי.

פורסם

עצה מבעל רכב בייבוא אישי - תבדוק מי מוכן לבטח את הרכב כשיגיע לארץ וכמה זה יעלה. לדעתי המחיר יאכל לך את כל החיסכון. שוק הביטוחים בארץ השתגע.

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני 5 שעות, Michazzz כתב:

עצה מבעל רכב בייבוא אישי - תבדוק מי מוכן לבטח את הרכב כשיגיע לארץ וכמה זה יעלה. לדעתי המחיר יאכל לך את כל החיסכון. שוק הביטוחים בארץ השתגע.

כולם השתגעו!!!
יבואני הרכב שתוקעים מחירים, חברות הביטוח שתוקעות את הלקוח ואפילו המבצעים הם חארטה!!!

היום הייתי בחב' ניסאן. הרי יש להם עכשיו מבצע מכירות - ניסן E SAIL ...

אז הנה החארטה:

ניסן אקסטרייל 1.5 ל' e-POWER, בנזין אוטומטי Acenta Top :

לפני שבועיים, הצעה כתובה ע"י סוכן על עלון רשמי של ניסן - 245,000 ש"ח.

היום, במסגרת E SAIL - הנחה מדהימה והמחיר הוא....246,774....

לגבי ייבוא אישי - 3 יבואנים שדיברתי איתם אמרו לי שאם הרכב לא מדגמים שהמחיר שלהם 400,000 ומעלה - אין מציאות ועלות הרכב המיובא תהיה גבוהה יותר מזו שהיבואן מוכר בארץ.

2 הברירות היחידות שנותרו - או רכב 0 ק"מ, או יבואן מקביל.

ואם חשבתם ללכת לראות רכב ניסן, עדיף שתלכו לפסטיבל הקינוח בשרונה מרקט.

לפחות לא תצאו עם טעם מר על השפתיים...

• תוכן חדש...