Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הופעה בפארק הירקון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתעתד להגיע להופעה של גאנז אנד רוזס יחד עם הילד בן 9. כרטיסים לדשא, שער 9.

כתוב "פתיחת שערים בשעה 17.00". לא כתוב מתי מתחילה ההופעה בפועל.

אני לא רוצה להתייבש שעות עד שההופעה מתחילה ולא מעניין אותי לשמוע להקות חימום מקומיות.

שנה שעברה בdeep purple פורסמה שעת ההופעה, והתחיל הרבה זמן אחר כך ואחרי ש"נהננו" מלהקת חימום.

מצד שני, אם אגיע מאוחר מידי, לא יהיה לי מקום נורמלי שרואים ממנו משהו?

שאלה נוספת, האם עדיף להגיע ברכבת לאוניברסיטה וללכת 36 דקות ברגל (ע"פ גוגל מפס), או להגיע ברכב? נראה לי שפקקים + מציאת חניה וחילוץ ממנה ייקחו יותר מ36 דקות.

ושאלה אחרונה, האם אוסרים הכנסה של מצלמות מקצועיות ו/או שרפרף מתקפל? על הכרטיס לא כתוב כלום.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

דבר אחד בטוח, אל תתקרב עם הרכב לאיזור הזה.

גם אני בדילמה שלך באיזה שעה להגיע בשביל לפספס את המינגלינג המיותר שלפני המופע..

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)

הייתי בנשף רוק לפני שבוע וחצי.

הגעתי שעה לפני ההופעה (לא פתיחת דלתות) והיה מ-ל-א מקום ליד קניון איילון, מעט מאוד פקקים. אחלה מקום לחנות בו אם זה באזור שלך.

לגבי תחילת ההופעה, אני לא הייתי מגיע לפני 20:00, וגם זה ליתר ביטחון.

אתה צריך חושך להופעה, ותגזור זמנים אחורה ב23:00 שזו גג שעת הסיום.

עריכה אחרונה על ידי GTאי
פורסם
לפני שעה, amosbmw כתב:

36

לדעתי אין מצב שזה 36 דקות.

אני מתכוון לחנות בעבודה שלי שהיא באוניברסיטה, יותר רחוק מהרכבת ואני מעריך שיקח לי 30-35 דקות הליכה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

מהתחנת רכבת לפארק זה בערך 10-15 דקות, מה שכן באסה ללכת חזרה מהפארק לרכבת מרגיש כמו תחרות עם עוד מיליון איש.

• מצחיק 1
פורסם

אל תעז להגיע עם רכב פרטי.

בהופעה הקודמת שלהם הגעתי עם דו"ג וגם איתו היה (יחסית, כן?) צפוף ודרש חיפוש חניה. גם מוניות לא היה ניתן לתפוס לקראת ההופעה. 

פורסם

באמת היה נשמע לי מוגזם הערכת הזמן של גוגל מפות.

לפני 29 דקות, cohen motor 377 כתב:

למה לא לקחת קורקינט מהרחוב אלה כמו wind וזה?

אני לא עולה על דו גלגלי ממונע. מעדיף את הרגליים שלי שלמות ולכן אני משתמש באופניים רגילות בלבד.

בנוסף, יש איתי ילד בן 9

• רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם (נערך)

ההופעה לא תתחיל לפני 9. חייבים לסיים עד 11, מתחילים כמה שיותר מאוחר כי חם.

הליכה מרכבת האוניברסיטה היא כעשר דקות כולל רמזורים, לא ברור מה חיפשת בגוגל.

אפשר להגיע ברכב, אם אתה מוכן ללכת קצת. כמו שנכתב אפשר לחנות בקניון איילון ולחצות את הפארק, אופציות נוספות הן חניון מרכז הטניס הסמוך (מתמלא מהר) והוולודרום המעט רחוק יותר. יש גם כאלה שחונים בשכונות הסמוכות. במרחק של 15 הליכה יש מגוון אופציות.

החסרון הוא הבלאגן בסוף ההופעה כשכולם יוצאים יחד (בהגעה זה טפטוף שפרוס על זמן גדול יותר). מצד שני, גם הרכבת יכולה להיות עמוסה, מאותה סיבה. 

image.png

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם

אם בכל זאת תחליטו להגיע עם רכב ואם אתם לא לחוצי בית אחרי ההופעה לכו לילו בתחנת הדלק במגרש החניה, שבו על קפה ומאפה ותצאו שעה אחרי כולם.

תגיעו באותו הזמן רק בלי הפקקים

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בנשף רוק לפני שבוע הרכבת תפקדה מצוין. עצרו את כולם בחוץ כדי שלא יהיה עומס ברציפים, והיו רכבות במתכונת מלא-וסע גם צפונה וגם דרומה (באתר הרכבת יש פירוט לאיזה תחנות בדיוק מגיעים), ברגע שהגיעה רכבת הבידוק היה זריז (המון בודקים), שערי התיקוף היו פתוחים והרכבת כבר חיכתה בתחנה. היה הרבה מקום ברכבת וממש לא צפוף.

לדעתי לא שווה לבוא ברכב אם יש רכבת שמגיעה לתחנה שנוחה לך.

פורסם
לפני 14 שעות, amosbmw כתב:

האם עדיף להגיע ברכבת לאוניברסיטה וללכת 36 דקות ברגל

זה לא 36 דקות ברגל. אולי רבע שעה, אם תלך לאט ובסבבה. יכול להיות שגוגל מוציא אותך מהצד הלא נכון של התחנה?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

נראה לי שבמקום תחנת רכבת אוניברסיטה הוא לקח אותו מהאוניברסיטה עצמה.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 4 שעות, Night Driver כתב:

לכו לילו בתחנת הדלק במגרש החניה, שבו על קפה ומאפה ותצאו שעה אחרי כולם

ניסיתי גם לחשוב על מקום להעביר בו זמן, זה היחיד. ולא הצעתי אותו כי בגלל שהוא היחיד, יש שם לא מעט עומס אחרי הופעות, וזה לא מקום הכי נעים לשבת (שולחנות דביקים, צפוף, בתוך תחנה, כולם צופרים מסביב בפקק...) אבל זו גם אופציה..

לפני שעתיים, DubelBoom כתב:

בנשף רוק לפני שבוע הרכבת תפקדה מצוין

היו שם 40 אלף.
בהופעה הקודמת של GNR היו 60 אלף, וכנראה שהפעם יהיה מספר דומה. זה הבדל משמעותי.

פורסם

תחנת רכבת וברגל, 15-20 דקות בלבד.

יהיו גם סדרנים ברכבת בחזור, שיעזרו לנהל את נחשולי ההמון שיהיו שם. 

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...