Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי 7 מקומות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת, אני לא יודע מה הייתי מעדיף.

בתור בעלים של ורסו עם 245 אלף קילומטרים, כנראה הייתי מעדיף פריוס פלוס, בטח ל 30 אלף קילומטרים בשנה במדינה עם 7₪ לליטר בנזין.

אאוטלנדר זה לא רכב חסכוני, זאת גם  הסיבה שלא הצעתי את ורסו. זה משמעותי מאוד כאשר נוסעים מעל 30 אלף בשנה.

לפיג'ו 5008 בנזין צריכת דלק לא דומה לפריוס פלוס.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 17 שעות, Jeka88 כתב:

אז בוא תגיד לי אתה מה עדיף...פריוס עם 200 פלוס אלף ק״מ או 5008 שתהיה חדשה בשנתיים שלוש ועם 130 אלף ק״מ.

מנסיון של כמה חברים קרובים, פריוס בגיל 5-7 עם 300 אלף ק"מ תהיה אמינה בפער עצום על פני 5008 בגיל 3-4 עם 130 אלף ק"מ

פורסם

לפני שבועיים ראיתי פריוס+ עם 400,000 ק"מ במחיר מבוקש של 75,000 ש"ח

לא רואה איך זה אמין יותר מפיקאסו 1.6 דיזל עם 170,000 ק"מ שעולה 60% מזה

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

400 אלף זה לא 200 אלף.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני שעתיים, avargel כתב:

לפני שבועיים ראיתי פריוס+ עם 400,000 ק"מ במחיר מבוקש של 75,000 ש"ח

לא רואה איך זה אמין יותר מפיקאסו 1.6 דיזל עם 170,000 ק"מ שעולה 60% מזה

1. פריוס עם 400K לא עולה 75 אל"ש, מצאת אולי משוגע אחד שטיפס על עץ.

בק"מ הזה המחיר בלוחות הוא 60 אל"ש, מאמין שמחיר הסגירה נמוך יותר, בתקציב של פות"ש אפשר בקלות למצוא 200K ק"מ ומטה.

2. אני מכיר 2 רכבי פריוס עם כ-400K ק"מ שלא עברו תקלה משמעותית בחייהם, נכנסים למוסך רק לטיפולים ולבלאי שוטף. לעומת זאת אני לא מכיר פיקאסו - כולל דיזל - שלא עבר תקלות משמעותיות בחייו הקצרים, גם בפחות מ-100K ק"מ,

גם אם נניח שבלאי טבעי בפריוס מזדקנת עולה לתחזוקה כמו תקלות מזדמנות בפיקאסו צעירה - עדיין הפריוס עונה על ההגדרה 'אמין' והפיקאסו לא. בפריוס אתה יודע שאתה קם בבוקר והאוטו לשירותך, בשונה מהפיקאסו שעלול להמשיך לישון ולא לקום יחד איתך.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

לפחות מנסיוני האישי והדל והבלתי ממצה בעליל, המחירים שהזכרת נכונים לפריוס רגילה.

אנחנו מדברים על הפריוס + שיש לה 7 מושבים ולכן המחירים בשמים, עד לרמה של פי 2 מהרגילה לאותם נתונים

אבל כאמור אולי אני טועה

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם (נערך)
לפני שעה, avargel כתב:

לפחות מנסיוני האישי והדל והבלתי ממצה בעליל, המחירים שהזכרת נכונים לפריוס רגילה.

אנחנו מדברים על הפריוס + שיש לה 7 מושבים ולכן המחירים בשמים, עד לרמה של פי 2 מהרגילה לאותם נתונים

אז זהו שאני לא מדבר מנסיון בכלל, פשוט פתחתי יד 2 ועברתי על המודעות.

היו שם 2 מודעות של רכבים עם קרוב ל-400K ק"מ בסביבות 60 אל"ש (אחד קצת מעל 60 ואחד קצת מתחת)

והמון מודעות של רכבים בסביבת המחיר של 75/80 אל"ש עם סביבות 200 K ק"מ.

בדקתי רק את הפריוס+ של ה-7 מקומות

עריכה אחרונה על ידי chezik
  • תוכן חדש...